rarach89 Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Je to 7° , tak jde o suchou. Ono ani nejde tak o to, že se jedná o suchou. Problém je v tom, že je jenom na 250 Nm a třeba ten zmíněnej Supík má 350Nm a kvůli DSG je to přiškrcený (jiná mapa) na 250Nm. Je to tak skoro na hranici, je tam nějaká rezerva - reálně je to dimenzováno tak na 280-300Nm. Ale on taky ten výkon a krouťák není 100% podle tabulek, vždycky je tam o trochu víc. Supíky MR2018 by snad už měli dostat nový DSG jako má Kodiaq, nový utáhnou 550Nm jestli se nepletu. Ale nejsem si jistej jestli to dostane 132 kW benzín, jestli nebude zatím jenom pro naftu 110 kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 1.8 TSI 132 kW je ovšem motor v SIII a ne v SII - to sem už nepatří. Nicméně má už 320 Nm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajos2 Vloženo 31. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 JJ, díky za info. Jo a ještě tedy na závěr, info ze servisu - přeskočil rovodový řetěz a motor je pa pa. Předběžná cena opravy u nich - nový motor 150 tis bez práce, nebo repase a do toho se jim nechce. Ja umřu Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Každá normální dílna se podívá co s motorem opravdu je, poškozené díly (rozvody, ventily, popř. píst atd.) se vymění a jezdí se. Pokud je tam nějaká větší paseka, tak koupit jetý "polomotor" přehodit a jezdit. 150 Tis za motor bez práce, to by se jim líbilo. .... a další rada, vyprdni se na autorizák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 (editace) Tak to motoru právě skončila "doživotnost řetězu a napínáku" ... S ohledem na to, kolik bral oleje, teď je to ještě nakoplý a to nevíme jak moc, to se šmudlům v autorizáku nedivím, že se jim do toho nechce ... Nikde jsem nedohledal, co je to za rok, písneš rok a měsíc ze štítku na rozvodech? No asi si založíš vlastní téma Editováno: 31. Srpen 2017, autor: rayx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajos2 Vloženo 31. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 V neautorizáku, předběžně do 50 tis., ale dle skutečného stavu poškození. Je to přes známýho, tak doufám že to dopadne. A náhodou, nemám s tím zkušenosti, ale kde shánět ten půlmotor ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Nic nesháněj a nech to opravit.V Brně jsou kluci machři co to dělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Jeden mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 (editace) Tyvole, tak to jsem myslel co jsem koupil za kram a jsme na tom jeste dobre jak tu ctu... Je mi te lito... Jinak za mě Brno taky doporučuji... Editováno: 31. Srpen 2017, autor: Hanys.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 To Brno myslis mne a Juru??? [emoji3] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Tož koho jiného že :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 He... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 31. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2017 Já ano, Vás dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.