Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Taky podobný problém s O2 1,9 TDi. Dnes cestou z práce zastávka v obchodě a z něj jsem s přískoky dojel domů. Nastartovat jde v pohodě, ale jak se přidal trochu plyn, tak to s cukáním zdechlo. Projevilo se to tak po měsící. Dříve jen občas a to při plynulé jízdě na nižší otáčky to začalo cukat, ale nechcíplo úplně jak teď. Před měsícem dovča v Řecku a 5000 km žádný problém. Podle mě to má souvislost s krátkými pojíždkami a zaneseným EGR. Ještě mě napadá souvislost s přidaným aditivem STP injector cleaner co tam mám cca 300 km - uvolněný bordel a ucpaný filtr? Nebo slabší baterka - stará 6 let (původní). Měřil jsem ji a má v klidu 12,3 V. Nebo žhaviče? Dle diagnostiky co jsem dělal v létě to hlási 3 vadné. Už jsem se objednal za mistrem diagnostikem Hetclem do Litovle, tak uvidím čím to bude. http://hetcl.blueforum.cz/

Upraveno od ka-spel

• 2 měsíce později...

U mě to byly přesně stejný symptomy a byla to nakonec řídicí jednotka motoru - mám číslo na chlapíka z ČB kterej to dokázal spravit (nemusel sem měnit celou jednotku)

• 3 roky později...

Mě pomohla výměna relé 1K0951253A - Škoda Octavia 2, 1,9TDI

• 2 roky později...

Ja mel podobny problem u fabie. Problem byl v kabelovem svazku v pruchodce (konektorech )mezi motorem a interierem. Postupem casu uhnivaj (asi kdyz hodne zateka do auta).

• 1 rok později...

Ahoj, mám dotaz k motoru 103 Kw, 16V BKD Octavia 2. Když je zima teploty kolem nuly, motor občas po nastartování vynechá. Problikne kontrolka žhavení a emisí. Někdy dojde ke stopnutí, někdy padnou otáčky. Za jízdy je to docela špatný zvlášť při jízdě v "tahu", když dojde k výpadku. Stává se to jen někdy. Čím to může být? Jakmile jsou venkovní teploty 10 a víc tak se to neděje. V létě se to nestalo nikdy. Diagnostika bohužel nic neukazuje a v dílně si s tím nevěděli rady, protože se to zrovna neprojevilo. Může být vadná lambda sonda? Nebo by to mohlo dělat nějaké jiné čidlo?

• 4 roky později...
V 27. 10. 2012 na 19:01, Sv Martin Chumchalů napsal:

Rád bych se s Vámi podělil, ale nebyly to moje znalosti a zkušenosti. Kdo bude mít stejný problém, má se na koho obrátit. KNOW-HOW je čistě Honzova (viz výše) práce.

Všem moc děkuji za příspěvky v tématu z kterých jsem taky čerpal.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.