Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Také se pochlubím :) Jinak pořídit se dá v každém servisu, akorát je potřeba ho objednat jako náhradní díl z jediného modelu, který škodovka s tímto logem zatím vyrábí ;)

post-53853-0-61965000-1344419960_thumb.j

• o 1 měsíc později...
  • o 5 týdny později...
Vloženo

Tak jsem vyzkoušel a mám už na autě,Jenom poznámka přední znak je lehce do obloučku a nemyslím si že je úplně vhodný,lepší je použít zadní znak 1ST853630AAUL na přední i zadní část.Ten sedne jak pr.... na hrnec

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Poradíte, jak nainstalovat zadní znak? Stačí jen násilím odtrhnout nebo něco více?

U předního jsem musel sundat celou chromovou lištu a odřezat z původního znaku plastové pacičky, co držely znak.

Nerad bych něco poničil :-)

Vloženo (editace)

pani, mame tu uz medzicasom aj model Radid. z neho logo nepasuje na Superba? mam kupit 2 zadne na CitiGo a dat dopredu aj dozadu. vzadu je predpokladam lepeny. a co ten predny? ako dat dole a ako nahodit? dakujem za rady.

Editováno: , autor: farkihome
Vloženo

Tak já jsem tedy vyčetl, že je nejlepší použít zadní znak ze City jak na předek i na zadek. Zadní znak je lepený a přední také jen tam má 2 aretovací čepy.

O Rapidu tu nikdo nepíše, protože to asi nikdo nezkoušel, když každý používá znaky ze City které jsou už vyzkoušené.

Je na tom něco k nepochopení?

Vloženo

to, ze o tom nikto nepise este neznamena, ze to neskusal. ale aby som ta tu na fore neotravoval, napisal som do octaviackeho fora. viac info som Vam p. Pospisil poslal do SS. mal som sto chuti to tu aj verejne preprat, ale skusim to najprv slusne.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...