michal032 Vloženo 4. leden 2013 Sdílet Vloženo 4. leden 2013 Já osobně jsem jen do odtržení předního znaku nešel. Pěkně jsem si odmontoval chromovou část přední masky, odřezal jsem ze zadní části dva nýty, co držely znak a pak jsem pomalinku páčil znak. Drží to opravdu urputně. Dle infa by měl být zadní znak jen přilepen. Takže to zkusím odtrhnout. Podotýkám, že páska co je nalepená na novém znaku drží výborně, nepřidával jsem žádné další lepidla nebo pásky. Věřte, že strhnutí je opravdu těžké a lomcujete s celou chromovu lištou (zkoušel jsem :-)) Pokud jde o smažky, at si odnesou jen znak, věřím kdybych to přilepil ještě lepidlem a páskou, tak si odnesou znak i s půlkou masky. Jinak na zadek FII znak z CITY nejde (je větší než prolis ve dveřích). Máte někdo zkušenosti se znakem RAPIDA na zadek FII, zda je meší a bude pasovat? Na předek FII pasuje krásně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chorche6969 Vloženo 16. Únor 2013 Sdílet Vloženo 16. Únor 2013 Zdravím, přední a zadní logo vyměněno / 4ks , dva vozy /,vše v pohodě. Použil jsem pouze díl 1ST853630AAUL . Loga jsou přilepená / fest / černou lepící páskou , pomocí rybářského vlasce odříznuto , stačí částečně , pak už to jde dobře . Nejvíce práce dalo sundání oboustranné lepenky. Společně s maskou Laurin & Klement = fantazie,ale to je věc názoru. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 (editace) Tak jsem dnes přes noc o o nové logo na kufru přišel,hold někdo nemá 200 kč na znak aby si ho koupil.Aspoň že při tom kradení nepoškrábal auto. Editováno: 8. Březen 2013, autor: AntonioB721 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 Ja skoncil hur 3 dny jsem maskoval tu ryhu co mi tam zlodej nehal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 8. Březen 2013 Sdílet Vloženo 8. Březen 2013 To je pakáž kvůli dvěma stovkám chytit ho za ruku tak už jsem asi v cpz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 tak dnes take probehla vymena log (kola, predek a zadek). Jen ty novy loga mely 3 aretacni trny, ktery proste na Superba nejdou. Takze jsem je vsechny odlomil a krasne nalepil. Jinak loga jsem podebral plastovym klinkem a odloupnul (u predniho se odlomily ty trny - stejne jsem mel svolavacku na novy loga) a ta oboustrana paska sla pote pekne jednim tahem sundat. P.S. lze dat nove logo i na airbag? Nebo je nutny novy bag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 jedinevýmena airbagu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal878 Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Ty kola jsou celkem mastný :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Ahoj, tak jsem se také rozhoupal a dal nové loga. Jak píšou kluci přede mnou, koupil jsem 2 loga 1ST853630AAUL (znak z modelu Citigo), pro předek i zadek , cena ve Škoda Auto 218,- Kč/ks Na páčení log jsem použil plochý šroubovák obalený do hadru a původní loga jsem ohřál pistolí, aby oboustranka změkla a lehce při tom páčil. Před nalepením nových jsem očistil plochy od lepidla (pásky) a technickým benzínem odmastil, pak plochu znaku i výlisek v kastli ohřál pistolí, ať to není ledový a šup tam nový. .... aretační kolíčky jsem na nových dal samozřejmě pryč (nepasují) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 Ale to přední je nějaký mrňavý ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Únor 2014 Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 stačilo koupit tenhle a sedělo by to... http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-superb-predni-znak-original-nove-logo-id:8036.eshop nevím akorát je logo, to dělá jenom uhel fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2014 (editace) To co tam dal jediná správná možnost. Na předface Superba2 nejde dát logo pro Fábii. Editováno: 11. Únor 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 (editace) stačilo koupit tenhle a sedělo by to... http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/skoda-superb-predni-znak-original-nove-logo-id:8036.eshop nevím akorát je logo, to dělá jenom uhel fotky Na těch stránkách dokonce mají pro Superb přímo výše uvedený znak a to tady http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-i-ii/znaky-napisy/skoda-superb-08-predni-zadni-znak-original-nove-logo-id:8460.eshop Větší znak by tam nepasoval (nebo by se musel alespoň vypodložit) .... jěště foto před a po foceno víc rovně :-) Editováno: 12. Únor 2014, autor: prassat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 tak proč tam mají popisek na supa 2? dyť je stejně velký jako u přední masky u O2 já sem lepil tamten s těmi třemi aretačními sloupy, bohužel sem je musel odlomit... http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/znaky-napisy/skoda-octavia-05-zadni-znak-combi-sedan-nove-logo-id:7947.eshop tenhle tam fakt nejde, protože u O2 je zadní znak menší než v masce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 jiné znaky podle mě nemá cenu kupovat, rozměrově ten zadní z Citiga sedí a hlavně je ROVNÝ. Ty mírně kulaté tam nebudou sedět (lepit) celou plochou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 12. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Přesně tak, tady je lepená plocha rovná na rozdíl od ostatních starých modelů a velikostně tam přesně pasují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Udělal jsem si radost a vyměnil také... Vše šlo bez problému vyloupnout (staré znaky) a nalepit nové. Přední 90mm prohnutý a zadní 90mm rovný znak. Výsledek pro mne nesrovnatelně hezčí. Jen jsem díky tomuto zase přišel na jinou drobnost, která mne nepotěšila a měl jsem si všimnout před koupí v bazaru..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 a tá drobnosť sa volá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hrábek Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Je to na jiné téma, mrkni do exteriéru, tam to popisuji. Teď jsem to tam dal...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Zdravím tak už jsem tam dnes namontoval taky nové loga Škoda - vypadá to celkem slušně - až budu nasazovat letní kola dám tam taky nové středové krytky...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatsaah123 Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Ahoj, mám dotaz jaký znak na superb 2. Všechny znaky na foru jsou z citiga a to mi prijde trochu divný. Měnil teď někdo a jaké číslo dílu dopředu a dozadu? Děkuji moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 (editace) pánové, tak je lepsi teda pouzit na Supa II predek/zadek ten zadni znaky ze Citygo, jak nekdo rikal? Nebo to musi byt predni a zadni ze citygo? A jeste mate chrom/mat nebo chrom/lesk? Editováno: 26. Červen 2016, autor: fobik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fobik Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Mate teda někdo leskly na aute?Vidim, ze zatím všichni jen matny, ale zajimal by mne prave leskly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nik221 Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Je pouze jedna varianta ne ? použij zadní znak ze citigo, jak na předek tak na 5 dveře toto kup 2x http://www.obautodily.cz/skoda-citigo-superb-superb-08-znak-skoda-original-nove-logo-1-kus-2534cz586/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.