vapenna Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 čau,může mi prosím někdo napsat,jak má zabírat spojka?mě zabírá docela dole,tak 4-5 cm od podlahy,je to už na výměnu nebo to jde ještě nějak poštelovat?auto má najeto 150tkm,OII 05 1,9 tdi 77kw,spojka trochu zahučí při sešlápnutí,jinak nijak nerachotí,a při jízdě v 1500 ot/min se auto trochu chvěje,může to být setrvák?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Mně zabírá skoro úplně na konci nahoře a neřeším to. Prostě až Ti spadne na podlahu, bude po ní a kup novou. Jinak 4-5cm je podle mě v pohodě záběr a ta spojka má ještě před sebou určitě nějaký ten km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pekres Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Mě zabírá taky až nahoře a čekám, že to nebude dlouho trvat a odejde. Mám už najeto 105000. Kolik si mám aspoň přibližně připravit bobánku na výměnu spojky v servise Škoda? Mám OK1. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 2. Červen 2012 Sdílet Vloženo 2. Červen 2012 Spojku na škodovce vymění spoustu servisů, nemusíš jezdit přímo do origo škoda servisu - tam to budeš mít drahé.. Dneska ty spojky na O1 nejsou tak drahá věc. Cca tak 4tis, záleží jak která motorizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.