Trautenberk Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Myslím ze odpolední hodina bude ideální, souhlasím s 17:00 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Souhlas v 5 je to ideal a už si píšu jestli by se někdo chtěl z Ostravy přidat není problém budu vyjíždět po 4 hodině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Ja se asi pridam k Aspire, je taky z Havirova :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Já bohužel na 99% nedojedu .. Mám letní brigádu v Táboře a volno dostanu max na 1 den, což bych nestihl ani otočit do Ostravy.. Tak snad příště kluci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Kluci napiste mi na fejsu v kolik a kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 (editace) Jozífku cca 17:00 parkoviště u PENZIONU MLÝN Editováno: 26. Červenec 2013, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2013 Jozzi co to je fejsu ? :D Tu se domlouvame. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 Teda máte velký vedro :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 No je to venku brutal a to ma byt cely tyden jsme meli udelat ten sraz nekde u vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 spis pod vodou :-) tady na sumbarku ukazuje 35 uz :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 Tak samo stred mesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 Tak nejak, nejaky tip kam tady k vode? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 (editace) No primo v Havru je koupak , ale chodi tam tmavy spoluobcane tak tam nechodim. Ale ja jezdim do aquaparku na Olesnou u Frydku-Mistku tam je to fajn. A pak jeste dobre koupaliste Ostrava-Jih. Ale doporucuji tu Olesnou. http://aquapark-olesna.cz/ a http://www.sareza.cz/nase-arealy/vodni-areal-jih/o-stredisku/ . Editováno: 28. Červenec 2013, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 Tak nakonec ostrava a ikea :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Co ten mlýn teda? Ať vím jestli pro jistotu volat a bukovat nějaký stůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 ja jsem porad pro, koukal jsem z havirova je to tak 20 minut :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 (editace) OK ještě tady nechám prostor a zítra bych tam zavolal jinak to mám taky asi půl hodinky z OVY ale pak budu pokračovat rovnou domů a do bazénku prý zase hlásí hyca EDIT: Fotku jsem kvůli možným provokacím radši smazal Editováno: 29. Červenec 2013, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Mlyn plati a pak jedem s tebou do bazenku kdyz maji byt ty hica. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Já mám v kanclu saunu a taková provokativní fotka mi dojde jak tomu psovi závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Hoši bohužel, mi to nevyjde ... to víte .. baby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Taky beru svoji zenu sebou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Já taky pokud bude v práci končit normálně a nebude zase honit přesčasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 V tomhle počasí by se mi chtělo :-D už se ví kolik nás cca bude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Zatím mám takový pocit že jen: ASPIRE 1x Jozzi 1x LiborTDI 2x a já (s ženuškou) takže kluci šup šup kdo ještě jede??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 30. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2013 Tak ženskou asi nepřesvědčím Tak snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.