Honza Kovi Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 menší OT https://www.facebook.com/events/229144947260784/?ref_newsfeed_story_type=regular dorazí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 Mno tak to asi pojedeme Fabčou aby řídíila zpátky přítelkyně ...Máme teď čerstvě po technické a bez jediné chybičky což jsem rád takže teď otaázka akorát na Koviho kolik by u tebe vyšlo vyčištění sedaček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 pouze sedaček? a nebo kompletka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Jen sedačky zbytek auta je v poho. Nechal bych to až na jaro ale neteř to něčím pokipala a ten flíček mě tam děsně vytáčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Panove a damy, dnes zarizena rezervace pro cca 10+ lidi v Myslivne u Ondry, Detmarovice 185 Datum: 22.12.2013 Čas: 15:30 Už se na vás těším 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 Myslivna to je tam co jsme byli v létě? Jak jsem přijel později a parkoval přímo tam??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 (editace) JJ presne tam Doporucuju zaparkovat zde: 49°53'37.586"N, 18°27'26.992"E Editováno: 4. Prosinec 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Máte ještě volné místa? domluvil bych se s kámošem jestli by jel a kdyžtak bychom dorazili....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Urcite neni problem, nejak se tam vejdem :-) pisu si vas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Marku parkujem jako posledne u delnicaku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 (editace) Par prispevku vyse jsem dal souradnice kde bychom mohli zaparkovat ;-) mrkni a pokud je to pro nas malo, coz jak vidim uz nas je celkem dost, tak asi jistota je naproti delnicaku :-) co myslite? Editováno: 12. Prosinec 2013, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 hele záleží na tom kámošovi.... Jet tam sám, když nikoho neznám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Vsak nas poznas...nikdo te nekousne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Holys Taky nikoho neznám jen Marka jinak nikoho klidně přijeď však poznáš lidi tak jako jáááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Jasně přijeď však nás poznáš taky jsem to zažil vloni poprvé. U toho dělničáku klidně beru. A Marku nezapomeň že tam opět budu z svým miláčkem tak ať si taky sedne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Taky jsem loni nikoho neznal a Aspire když nebude místo sedne si na tebe :'> 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 13. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2013 Ok, tak já se s ním domluvím... Já bych rád přijel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 Jasně přijeď však nás poznáš taky jsem to zažil vloni poprvé. U toho dělničáku klidně beru. A Marku nezapomeň že tam opět budu z svým miláčkem tak ať si taky sedne Pokud jsi rybář,tak sedací techniku vem pro jistotu s sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 14. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2013 jako pro tebe ? Ale bohužel tomu tichému sportu bláznu neholduji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Někde na půdě mám sedací hůlku,takže díky použiju vlastní. Ale nevím,zdali ji najdu a jestli bude ještě provozuschopná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Ja jsem rybar, pro pripad ji necham v aute!!!:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Zidle s sebou ? To bude poprve ... Syncy , rano nastup u mne doma , potrebuju vymalovat , takze stetky a valecky s sebou , pivo a gulas zajistim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 jozzi se mnou nepocitej jelikoz jsem vyucen jako malir tak nejsem schopny u sebe doma sam vymalovat uz pres rok se na to chystam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 16. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2013 Kovářová kobyla... S tím pivem nevím, jak chceš pak jet na ten sraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Když budou i roštěnky,které budou chválit a chválit,a nechají se pokecat barvičkama po holém těle a pak bych s nima mohl vytřít špinavou podlahu,tak bych přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.