Bullets Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Jak může někdo takhle sprznit Fabku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Chlapi , to je real RSko , interier nastesti byl nenaruseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 Já si myslel že by to mohlo být i reálně RS ale to co předvedla dotyčná osoba s exteriérem je fakt mazec... Jak se tohle může někomu líbit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2013 To netusim , ale mels videt reakci moji , jedem kolem toho , a ona jenom fot fot fot tak jsem tu obludnost musel nafotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holys Vloženo 28. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2013 ouuuuuuuuuuuuuuuuuuu tak to je extrém kekel!!!!!! horší než přechromováno a to už je málo co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Vloženo 31. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2013 Už jsem ji taky viděl. Hrůza. Dost mě překvapuje, že to je opravdu RSo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lilie65 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Zdravím všechny majitele vozů škoda jak tak koukám na možnosti srazů jsou to samí chlapi tak doufám že nebude vadit že jsem ženská ,byla jsem majitelkou vozu favorit skoro čtyři roky a teď vlastním vůz felicie 1,3 mpi 40 od února 2009 dokážu si ledacos co se dá spravit buď sama nebo za pomocí manžela své autíčko mám moc ráda cestuji a poznávám nové místa v době kdy jsem si autíčko kupovala jsem přišla o pracovní místo a do dnešního dne jsem bez práce as tudíž jsem musela omezit cestování což mě moc mrzí a tak zjišťuji jestli se nechystá nějaký sraz škodovek na severní Moravě nejlépe někde poblíž abych se mohla zúčastnit moc mě zajímají věci kolem aut můj táta kdyby žil tak by nejspíše řekl že chtěl kluka a narodila jsem se já ale myslím že lásku k autům mám ikdyž jsem jen obyčejná ženská a to že jsem se vyučila ve strojírenském oboru mi moc pomohlo když jsem si potřebovala na svém autě něco opravit .Takže pokud nebude vadit že se zajímám o sraz škodovek a pokud nebude ostatním chlapům vadit ženská na srazu budu moc ráda že se budu moci dozvědět věci co mě zajímají předem všem majitelům škodovek děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Zdravím lilii 65 a smekám nad Tvým umem. Doufám,že manžel či přítel šéfuje kuchyni a celé domácnosti. Jinak jestli jsis prostudovala vlákno,tak těch minisrazíků bývá pramálo a s tou domluvou to je taky na štíru. Pracovní vytížení je asi veliké. Samozřejmně Tě rádi uvidíme,pokud si někdy něco domluvíme. Jinak Vás všechny zdravím ze slunné Itálie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 (editace) Teeda Karlos si teda uzivas tak stasnou cestu na zpet. Jinak k tomu kdo tam prijede je kazdeho vec a nikomu se meze nekladou , ale uz bych tu za posledni rok nasel nekolik prispevku ze by nekdo prijel a rad poznal skodovkare a to je tak akorat vse a na sraz nikdy nedorazi. Edit: ted jsem se lilie dival na tvuj profil a uz si to zde psala 15 srpna 2013 a od te doby uz byli dva srazy . Editováno: 16. leden 2014, autor: ASPIRE 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Vítám kolegyni a pro Karlose mám jeden vzkaz: NESER PRACUJÍCÍ LIDI :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Měl jsem štěstí na počasí,bylo krásné azuuuuro. Bohužel dnešní snímky hovoří o něčem jiném. Od včerejší noci sněží a já odjíždím až zítra ráno a přívaly sněhu mají ustat zítra. Takže než vykopu Kevina,tak asi propotím spodky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Chlapi,zamakal jsem si.Došlo i řetězy. Ale koukám,že doma je jarooooo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLS Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Jak vidím tak se tu moc nepořádají srazy.Já vím že na to není moc času.Ale rád bych se nějakého srazu zůčastnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 no pokud dobre pocitam tak loni byli 4 a to mam takovy dojem ze je to dostacujici. A da se sejit i na skodahome srazu a to jsou dalsi 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GLS Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 no pokud dobre pocitam tak loni byli 4 a to mam takovy dojem ze je to dostacujici. A da se sejit i na skodahome srazu a to jsou dalsi 2. Pokud mi to vyjde tak bych určitě se chtěl zůčastnit nějakého srazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Nazdar borci,už se na nás začíná sluníčko usmívat, co takhle přivítat jaro a pokecat ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Coz o to ja jsem pro, ale borci od rapidu uz si delaji sve srazy od fabii tu uz nikdo skoro nechodi tak zalezi jestli jsme schopni vubec se sejit, aby to nebylo jak na podzim ze jsem byl na srazu jen s Galvim a zbytek z OC. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Rád se přidám pokud budu v Havru, resp. o prázdninách vás opět rád uvidím 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Já bych rád přijel, záleží ale kdy a kde, moc toho volna teď nemám. Od Rapidů by se mohl také někdo ukázat, pár jich z Ostravy a okolí je 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Já bych dojel a modely bych vůbec neřešil, ať se dá dohromady nějaká akce jen podle místa, to bohatě stačí. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 No ,stačí nahodit udičku a už tam máme nějaký úlovek. Tak dávejte nějaké návrhy na místo,datum a čas. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Já se vcelku přizpůsobím, pokud to budu vědět tak týden - dva dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Odpoledne téměř kdykoliv, kromě pátků a sobot bych měl být v OV a mít volno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 (editace) Mrknul jsem do kalendáře a koukám Velikonoce na krku. Tak mně napadlo,jestli se nesejít o Velikonoční neděli 20.4.2014 odpoledne,řekněme kolem 16.hod. Určitě znáte MLÝN ROPICE. Už jsme tam jednou poseděli,myslím že loni v létě,a mně se tam líbilo. Místo,datum a hodinu jsem nahodil. Co Vy na to? http://www.mlynropice.cz/ Editováno: 28. Březen 2014, autor: Karlos 61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 28. Březen 2014 Sdílet Vloženo 28. Březen 2014 Já mohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.