Karlos 61 Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Všichni se mi na korbu nevejdete,takže domů každý sám. Ledaže,byste si dali plnotučné a káry nechali na parkingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Ja mam šofera ale busa jsem jeste neridil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Ja mam šofera ale busa jsem jeste neridil A máš vůbec noty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Na todle to priblizovadlo nevedu , to by pak nebyl ten spravny adrenalin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Bohužel mě nepište tentokrát budu sedět v letadle na cestě k moři a jak budete mít sraz já se budu válet u moře.Takže si užijte super sraz vánoční a vše nej do roku 2015 vám přeje člen rapiďáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Syncy rezervačku mame 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Děkujeme jinak všem pěkné Vánoce PS: kdo chce taky vidět zlaté prase? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Koukám, že už jsem nahlášený, tož tak to abych přijel Kluci a holky pěkné Vánoce a spousty dárků na auta ať se máte čím pochlubit na sraze 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 S Tebou se počita ikdybys buček nesehnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Na buček ještě nedošlo, ale je to i tak na dobré cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Držim palce, všecky, je to takovy mision imposible Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Užijte si Vánoc jak jen to nejlépe umíte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Přidávám pár fotek z dnešního minimálně pro mě opravdu povedeného srazu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ja taky pridam i na srazu se muze pracovat s autem Galvi jak si dojel ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Tak já se taky přidám Sraz parádní a ta Lašská jizba byl prostě geniální nápad Přidávám pár fotek+pracujícího Galviho PS: Galvi říkal že už je teplo a tak si to rovnou hodí na letní Takže jsem mu jak se sluší a patří fandil Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Ondra16V 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ale ta zlta k modrej pristane 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Díky Vám všem,bylo to poetické odpoledne. ( pro Galviho pracovní ) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Sakra, jsem nečekal, že bude až tolik fotek Ehm no jo, píchnul jsem přiznávám Ale sraz opravdu parádní Aspire: Jo dojel jsem teda doklouzal se místy ale v pohodě. Ostatním přímo i nepřímo zúčastněným děkuji za zapůjčení vysoce kvalitního špalku pod kolo z pravého dřeva a také za zapůjčení masivní dřevěné laťky pod hever, bez nich bych to nezvládl - Děkuji 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Byl to hřebíček? Máš vozit v autě pořád kus dřeva,já tu věčně nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Galvi ten kotouč nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Syncy, děkuji moc, nemam slov , přiště se na Vas Těším zas Jirko doufam žes dojel vpořadku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Voice: Jo kotouče mám fest rezavé, skoro nebrzdím a tak takhle vypadají, stačí několikrát ostřeji zabrzdit a lesknou se jak nové. Jozzi: Jo dojel jsem v pořádku, sice celou cestu 80-90 km/h i po dálnici ale šlo to Wirer: Jo taky jsem si říkal, jen škoda, že jsem měl v autě jenom jednu rezervu, jinak bych přehodil všechny kola Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Ahoj kluci Meli jste paradni sraz . Galvi jaky mas rozmer rezervniho kola? Ja mel mensi rezervne (135/65R13) a na ni jel kolem 100 km/h. Normalne mel 145/70R13, ale to bylo u cecetky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 (editace) Karlos ta fotka ze zadu nema chybu se divim ze to nekoho jineho napadlo. A Ondro krasne zvecnena vymena kola A doufam ze nekdo priste i udela spolecnou fotku osob co se tam schazeji. Editováno: 28. Prosinec 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2014 Děkuji,jsem potěšen že se fota líbí Mohl jsem Galviho rovnou natočit jak to mění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.