TOMUS Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 2 godziny temu, Ondra16V napisał: Bylo fajn,diky vsem za ucast Skoda toho pocasi Jinak Jirku chvalim(e),ze nelenil a hned z Italie prijel za nama na placek,to se ceni! Bohuzel jsou tady i taci,co to maji "za kopcem" a nedojedou...Ale to je kazdeho vec A Tomuse taktez treba pochvalit,ze si z PL dojede za nama na placek Tebe taky chwalim že jsi přijel . Asi v esemesce zapomněl dodat slova prodej, že? 1 godzinę temu, Luky_Kuky napisał: Kluci zima jak v Rusku, a auta máte krásně naleštěné. V rusku to nee . Ja mam špinavé Dorazim jsem v 21:39 . Děkuju všechným za sraz . Kluci co nepřijeli , snad jste z cukru udělani, ne? Bylo max -2*C mrazu . To neni moc . Jiný připad jsou lidi co jsou nemocný . Mile bylo poznat nového člena klubu, srazů. Fotky přidam pozděj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 kluci fajn naleštěná auta a jinak se omlouvám, ale měl jsem lístky koupené už od dubna, takže jsem vás musel vyměnit za 35 000 lidí v Novém Městě n.Moravě ... výsledky nic moc, ale atmoška suprová 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 No atmoška byla parádní,díky kluci že jste přišli pobejt. Galvi byl úžasný,tím že na nás nehodil bobek a dorazil. Samozřejmně jsme ho bouřlivě přivítali a salonkem proběhlo několik Mexických vln. / tohle bylo pro Maltu /. Dávám k dobru pár mých žánrových obrázků 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Karlos fotky parada a mexicke vlny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Aspire , neměli jsme sombrera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 TOMUS sombrera nebylo treba Fotky fajne 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Ondro, Michale, moc vám to tam sluší v těch slušivých brýlkách 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Tak ja vám tež pošlu pár fotek,proč jsem nemohl včera na sraz,ale nechat je tu bez dozoru jsem nemohl,bo smečka hladovcu číhala za plotem.inspirace pro ty,co jin je z jídla zle 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 jo a měli jsme i tachometr,bo kontrola musí být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 tak to je dostatečná omluvenka, ovšem je potřeba jí vzít "k přečtení" všem na příští sraz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 obávám se že nezbyde,někteří jedinci dělají polívku i z toho špagátku a dřívka. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Ojojoj takove same nezdrave jidla Ale jinak krasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 před 2 hodinami, Malta napsal: Ondro, Michale, moc vám to tam sluší v těch slušivých brýlkách A pro Mičurina-jak chutnají ti pejsci? Doufám,že zítra přineseš něco do práce Abych mohl případně okoštovat pokud mě tam pošlou za Váma 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 no nic kluci, asi bychom měli přejít do Jizby, než nás Pawouk sepsuje , přece jenom už je to tu OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 4 godziny temu, ASPIRE napisał: TOMUS sombrera nebylo treba Fotky fajne Má sestra měla nějaké sombrero čepice. Někdy přivezu na sraz Diky za fotky 2 godziny temu, mičurin napisał: Tak ja vám tež pošlu pár fotek,proč jsem nemohl včera na sraz,ale nechat je tu bez dozoru jsem nemohl,bo smečka hladovcu číhala za plotem.inspirace pro ty,co jin je z jídla zle To už vim proč jsem po cestě potkal nabouranou srnečku Uřcité šla k Tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 boobyka ne jidlo,to kamarad.a ondro-zitra eště volno(lesní práce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 18. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2016 Tolik masa Nebude Ti samotnému špatně? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 On to všechno sni za hodinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 neboj,nebude.to není všecko naše.je to rodinná tradice,každý má max 4ks.jinak by se to nevlezlo do uzáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Tak uzák máš malý a káru velkou. To jsi měl všechno naložit a mohli jsme udit společně v Sedlišti. Myslím, že i Michalovi by se to líbilo a ochutnal by pár nezdravých provázků. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 no uzák malý není,toho masa bylo 26ks.nejvíc tam bylo 28,ale byly menší.nemělo by se dotýkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 Nebylo by od věci už teď-včas-domluvit 1. sraz pro rok 2017 Co třeba sobota 28.1. nebo 4.2. ? Piště Vaše návrhy,ale je už teď jasné,že se všichni stejně tradičně nesejdeme 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.