TOMUS Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Ja jsem udělal jen seznam Stolu jsem neobjednaval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Zítra tam zavolám,teď jsem teprv dorazil domů... Cca kolik lidí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Ja budu sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 správně, malý a tvoja musí stavět 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Zarezervováno na 14hod. pro cca 15 osob. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Díky za sraz,dojelo 10 aut Akorát fotky mi stále nejdou nahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 No na to jaky byl mraz tak ucast vysoka jsem ani necekal 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 (editace) Také díky za sraz, bylo to parádní! A teď se přiznejte, za koho jsem platil Espresso?! Zůstalo nezaplacené :/ Editováno: 28. leden 2017, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 jo,bylo fajně.ještě jsem i umyl auto od soli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 před 4 minutami, Galvi napsal: Také díky za sraz, bylo to parádní! A teď se přiznejte, za koho jsem platil Espresso?! Zůstalo nezaplacené :/ Když už si byl v tom placení více věcí,tak si mohl zaplatit i moji útratu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 a tomka jsme z motou minuli na křižovatce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 no ale ta tvoja pizza jak kolo od nakládaku musela být moc drahá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Jo Tomka sem viděl jak se snažil driftovat ( smykovat ) na parkovišti jak odjížděl :-) s tím posedem jste nekecali :-) :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 V čem bychom kecali? Ale eReSko máš pěkné Mičurin: ale byla dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Až se stavíš v Bohumíně dám ti sjechat... :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Sraz můžeme dát kdykoliv PS: ten motor jede parádně,modré RSko má kamarád z Ostravy,akorát je modré a krátké Najížděl jsem s tím ve Vrbici na dálnici a u Shellky tak už bylo přes 200 Ale přesuňme debatu mimo srazy raději do Jizby Ať to tady nespamujeme 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 chlapci účast velmi slušná , říkal jsem mojí ráno o deváté, když jsme vstávali, že můžeme jet na placek, ale povídala, že bychom museli i do Frýdy a že by si tam musela určitě něco koupit a že by mě to stálo určitě ke třem litrům, takže jsem placek raději zavrhl, ne že bych vás nechtěl vidět, ale že by se mi sakra prodražil 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 Náhodou Tak by sis dal placek za 3k Já jsem tam dneska nechal cca 530 nebo kolik Máš černý puntík,příště Tě očekáváme 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 2 godziny temu, mičurin napisał: a tomka jsme z motou minuli na křižovatce. škoda že jsi takhle kratko byl na sraze Ondra už skoro měl tuto pizzu skoro na hlavě nose a očich Diky všem za sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 1 godzinę temu, kecka napisał: Jo Tomka sem viděl jak se snažil driftovat ( smykovat ) na parkovišti jak odjížděl :-) s tím posedem jste nekecali :-) :-) škoda že jsme nepokecali Viděl jsi strach v očich těch lidi z modré kratké fabie 1 ? Ale pošlo v miru dobře ale nebylo to takhle jakhle bych chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 no my byli docela dlouho,ale tys měl nějaké zpoždění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 28. leden 2017 Sdílet Vloženo 28. leden 2017 jj Dřiv byl jsem v Wrocławiu a podival jsem na nové auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Vidím ,že jste si to užili. Já taky ,příště se mnou počítejte. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Bereme Tě za slovo Příští sraz bych viděl v sobotu 4.3. Co Vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 29. leden 2017 Sdílet Vloženo 29. leden 2017 Chlapi ted jsem se vratil ze sluzebky. Priste se urcite ukazu, ted to fakt neslo :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.