system44 Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Ahoj :-) Jsem tu nový a zrovna tak jsem nový majitel Fabie II s motorem 1.2 TSI 63KW, vyrobené 05/11 Nezdá se mi jedna věc a to zvláštní "cvrdlikání" na volnoběh. V servisu mi řekli že je to vše v pořádku, údajně to dělají elektromagnetické ventily, nebo něco podobného. Možné to je, ale rád bych znal názor někoho kdo má stejný motor. Přikládám odkaz k poslechnutí. Předem díky :-) http://soundcloud.co...12-06-07-18-09# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wifizn Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Skus to dat niekde kde sa to da aj vypocut bez registracie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
system44 Vloženo 7. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 (editace) Omlouvám se, omylem jsem to dal jako privátní song. Teď už to jede. Díky :-) Editováno: 7. Červen 2012, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lasut Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Motor u mně zní stejně, takže můžeš být v klidu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
system44 Vloženo 7. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 (editace) Ok, díky :-) Jen pokud ještě poradíš, jaký olej koupit a kolik? Sice se to tu řeší, ale každý radí něco jiného. Editováno: 7. Červen 2012, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Já mám taky stejný zvuk motoru a má najeto 1800km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiamiRoomMan Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Je to zvuk palivového čerpadla, to je ten váleček vzadu nahoře se šestihranem. Mě se ten zvuk moc líbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Jak píše kolega MiamiRoomMan - je to typický zvuk vysokotlakého palivového čerpadla motoru TSI. Není se třeba ničeho obávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kawi66 Vloženo 15. Červen 2012 Sdílet Vloženo 15. Červen 2012 (editace) Ok, díky :-) Jen pokud ještě poradíš, jaký olej koupit a kolik? Sice se to tu řeší, ale každý radí něco jiného. Olej doporučuju to co tam leje přímo koncern a to je castrol longlife II (přesně nevím teď čísla) ale leje se to téměř do všech koncernovejch jak do benzinu tak do dieselu doma ho používáme ve 4 různejch autech s různejma motorama a ok, v servise ho mají ale neuvěřitelně předraženej, na webu se dá sehnat mnohem levnějc. a množství najdeš v příručce Editováno: 15. Červen 2012, autor: Kawi66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škodovák_franta Vloženo 18. Červen 2012 Sdílet Vloženo 18. Červen 2012 Ahoj, jak říkáte s tím zvukem, je to vysokotlaké palivové čerpadlo; foto zde: http://www.autodilyhh.cz/cerpadlo-paliva-tsi-octavia-2-1-4-92kw-1-2-77kw-yeti-1-2-77kw-03c127026e Máme nového člena v rodině, ROOMSTERA s tímto motorem a zvuk totožný. Snad bude dlouho sloužit :-) Franta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jon BonJovi Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Mam na me nove fabii najeto 2000km a taky si krasne cvrdlika, takze je to uplne normalni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.