Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj :-)

Jsem tu nový a zrovna tak jsem nový majitel Fabie II s motorem 1.2 TSI 63KW, vyrobené 05/11

Nezdá se mi jedna věc a to zvláštní "cvrdlikání" na volnoběh. V servisu mi řekli že je to vše v pořádku, údajně to dělají elektromagnetické ventily, nebo něco podobného.

Možné to je, ale rád bych znal názor někoho kdo má stejný motor. Přikládám odkaz k poslechnutí.

Předem díky :-)

http://soundcloud.co...12-06-07-18-09#

Skus to dat niekde kde sa to da aj vypocut bez registracie

• Autor

Omlouvám se, omylem jsem to dal jako privátní song. Teď už to jede. Díky :-)

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

Motor u mně zní stejně, takže můžeš být v klidu.

• Autor

Ok, díky :-) Jen pokud ještě poradíš, jaký olej koupit a kolik? Sice se to tu řeší, ale každý radí něco jiného.

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

Já mám taky stejný zvuk motoru a má najeto 1800km

Je to zvuk palivového čerpadla, to je ten váleček vzadu nahoře se šestihranem. Mě se ten zvuk moc líbí...

Jak píše kolega MiamiRoomMan - je to typický zvuk vysokotlakého palivového čerpadla motoru TSI. :kol-28: Není se třeba ničeho obávat.

Ok, díky :-) Jen pokud ještě poradíš, jaký olej koupit a kolik? Sice se to tu řeší, ale každý radí něco jiného.

Olej doporučuju to co tam leje přímo koncern a to je castrol longlife II (přesně nevím teď čísla) ale leje se to téměř do všech koncernovejch jak do benzinu tak do dieselu doma ho používáme ve 4 různejch autech s různejma motorama a ok, v servise ho mají ale neuvěřitelně předraženej, na webu se dá sehnat mnohem levnějc. a množství najdeš v příručce ;)

Upraveno od Kawi66

• 4 týdny později...

Mam na me nove fabii najeto 2000km a taky si krasne cvrdlika, takze je to uplne normalni :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.