Froli Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Mám problém se zadní nápravou u octavie sedan. Koupil sem si stavitelný podvozek kw vše super až na jednu věc. Jedno zadní kolo je víc jak druhé a to cce o 1,5 cm. Při montáži sem chybu neudělal kontroloval sem to několikrát :-( Čím to může být? Ohlá nápravnice? Poradtě někdo prosím ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Je to normál má to každá oki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 10. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Je to normál má to každá oki. Cože? to se mě nějak nezdá ale.... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 10. Červen 2012 Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 Nie je to normalne!!! Hod foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 10. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2012 [/qu Nie je to normalne!!! Hod foto. Nafocené to bohužel nemám... Ale vbc nwm čím to může být mám se snížený uplně nadoraz dole obě strany a ta jedna je víš o 1,5cm :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 sorry nerozuměl jsem tomu uplně . Je normál že je ke straně ,ale na výšku je to špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 11. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 (editace) Jj ALE ČÍM TO MŮŽE BÝT? neni to 1,5 cm ale tak 1cm tedka sem to měřil Editováno: 11. Červen 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 ešte to 2x premeráš a budeš na 0 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 11. Červen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 (editace) Bohužel nééé :-( je to necelý centimetr ale vadí mě to když nevím jestli to tak má být sorry nerozuměl jsem tomu uplně . Je normál že je ke straně ,ale na výšku je to špatně. Když je ke straně tak to může ale přece hodit třeba pul cm né? Editováno: 11. Červen 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvky a edituj příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.