Publikováno Červen 13, 201213 r Zdravim vsechny, po starostech se servem (viz. jiny prispevek) se Vás tu chci zeptat, zda-li nekdo ma zkusenost s podivnym zvukem motoru v nizkych otackach u Fabie SDI. Jedna se o tezko popsatelny zvuk, takove jakesi "tarokovani" (nebo jak to nazvat). Dela to zejmena pri studenem motoru tak kolem 1200 ot./min. Po pridani plynu to zmizi, rovnez na volnobeh to nedela, jen lehce nad volnobehem motor takto "klokotave" bezi. Netusite nekdo co s tim? Diky za reakce. Radek
Červen 13, 201213 r jestli jezdíš na 1200 ot, tak ti motor musí děkovat - teda pokud to správně chápu, dělá to jen při jízdě (zátěži) na 1200ot ?
Červen 14, 201213 r Autor To je napr. v situaci, kdy vyjizdim od domu a davam hned prednost, tudiz jedu pomalu..Nebo kdyz dojizdim ke krizovatce a vyradim na neutral,tak nez se otacky "usadi"..Zkratka okolo volnobehu..Samozrejme,ze v techto otackach bezne nejezdim ..
Prosinec 15, 20177 r Ahoj, měl jsem stejný problém.... zkuste se s autem rozjet a např. v 50km/h vyřadit, vyšlápnout spojku a prošlápnout plyn... v tomto pořadí mi motor nešel vůbec po plynu.... při sešlápnuté spojce za jízdy to šlo bez problémů.... odpojil jsem tedy spínač na spojkovém pedálu a od té doby klid. L.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.