Publikováno Červenec 6, 201213 r zdravim mam jen dotaz při jizdě asi 80km hod akyž otevřu okno zadnich dveři je v autě obrovsky hluk,,, mam octavia 2 tdi.
Červenec 6, 201213 r Projevuje se ti to až jakoby nárazovými vlnami hluku? Tak si z toho si nic nedělej,to je normální.
Červenec 6, 201213 r Jo, takové hnusné, bušení, dunění, dělají to všechny okty, bohužel... nic s tím nenaděláš.
Červenec 6, 201213 r A nejen Okty. Poslední auto od škodovky co to nedělalo byla snad Felicie. Stejný projev mají i FI a FII.
Červenec 7, 201213 r Autor Dik za info, jak to děla u všech octavek. je to nepřijemny zvuk,,,,, jinak smazat.
Červenec 21, 201213 r Tak jsem z toho byl po koupi Octy II 1,9 TDI taky v šoku. Zajímavé, že přední to nedělají a zadní se nedají od určité rychlosti ani stáhnout jak to dělá ramabajz. V tomto zlatá felda.
Červenec 21, 201213 r Měl jsem krátkou Feldu a dělalo úplně totéž, to jsi měl asi zlatou modelovou řadu.
Červenec 22, 201213 r Ne glxi kombi s klimou atd. Že by to tak mlátilo nemůžu říct. Jako pokud ty okna byly otevřeny proti sobě, tak trochu, ale u oktávky to hučí i u jednoho zadního a i trochu staženého.
Červenec 26, 201213 r To je holt cena za aerodynamiku.. Dřív to auta nedělaly hlavně proto, že větrání bylo řešeno právě oknama.. dneska je snaha tahat to všechno přes klimu.. proto můžou upravit jinak tvar karoserie a proto to tak buší..
Srpen 27, 201213 r pokud mohu za sebe, dal jsem na vsechna okna vetrne clony (tyto a tyto) a ten hnusny neprijemny zvuk se tak o 80% eliminoval... Upraveno Srpen 27, 201213 r od jaGmann
Srpen 29, 201213 r Já se s tímhle setkal u všech aut. Když otevřete jen zadní okno, dělá to rázové vlny nepříjemné na uši a to opravdu hodně. Je to tím, že vzniká vlivem rychlosti obtékání vzduchu kolem kastle podtlak a vysává to vzduch otevřeným oknem ven. Lépe otevřít i trochu přední okno, hned se to hodně zlepší. Já osobně jezdím s pravým předním a pravým zadním oknem lehce staženým, vzduch pak obtéká celé auto a zejména řidiče, spolujezdec je v klidu a celkem chráněný. Když necháte jenom pravé přední okno stažené, na řidiče už toho moc njde a trpí spolujezdec.
Listopad 15, 201212 r JJ nedela to jen u škodovek :-) vetsina aut to dela a mely by to zlepsit vetrne clony ( ofuky )
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.