Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny,

Hledal jsem nějaký informace jak zajet úplně novej motor 1,4 TSI, ale nic jsem tak nějak nenašel. Kdyžtak napište někdo své zkušenosti , nebo vložte odkazy jak správně zajet novej motor 1,4 TSI. Díky

Otevři si manuál v oddíle Jízda a životní prostředí, kapitola Prvních 1500 km a potom (str.166) a řádně si to pročti. :kol-28: Co chceš vědět jiného? Tam to máš přímo od výrobce . :scooter:

Já to nijak neprožíval, sednul jsem a jel :-). Jo, občas jsem zastavil....zatím to jezdí. Jsem celkem spokojen i bez zájezdu....

• 7 měsíců později...

Ja zajizdel takto

1) Motor nehonim do vysokych otacek, jezdim max 3.000

2) Motor nepodtacim, snazim se jezdit kolem 2.000 - 3.000

3) Radim kolem 3.000 (vice mene podle ucha, kontroluju na otackomeru)

4) "Pravej horni" roh Maxika nerespektuji - dost nuti podtacet motor, bezne jedu na 4ku, ale hlasi me to 6stku

5) Jezdim kratke trasy (3km do kancelare, mesto), odpoledne 20km dalnice, postupne naskladam vsechny rychlosti a na 6stku jedu max 135km/h (po zahrati motoru)

6) Nechavam dochlazovat turbo (jsem zvyklej z TDI)

7) Auto nijak nezatezuju 90% jezdim sam, praznej kufr

Po 2.000km jsem zacal vytacet k 5.500rpm

Jeste jedna vec, sleduj i teplotu oleje. Dokud neni pres 85°C tak nehonit

No Havroshi, mám takový dojem, že kolega co to tady založil (v červenci 2012), už to bude mít dávno zajeté. :kol-28:  Tak se to snad bude hodit někomu dalšímu. :kol-47:

Ja si nevsimnul datumu... Jsem myslel ze jsou to nove thready :-)
Ale snad poslouzi i dalsim.

Upraveno od havrosh

Jen tak BTW, jsem hodne divnej, kdyz nechavam novou Octavku v garazi kdyz je hnusne a nasoleno a jezdim radeji FII/1.2HTP???

Ale nejseš, neboj, jsou tu "divnější" :-) Ne, vážně - pokud jsi si to koupil za své, těžce vydřené peníze a sůl a hnusno Ti vadí, dej to klidně na špalky a jezdi MHD.... otázkou zůstává .."komu tím prospějete, soudruzi..." nemyslím si, že až to budeš prodávat a v inzerátu bude "v zimě stála na špalkách z buku" , že bys za ni dostal o padesát litrů víc...ale to je jen můj názor, nechci rýt ani nikoho urážet, ani se za něj nenechám upálit.

Když máš na výběr čím pojedeš, tak proč si nasolovat novou oktávku, dělal bych to taky tak

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.