Srpen 15, 201213 r Autor Nevím, zda to byl člen fóra, ale potkal jsem stříbrnou Fabii 1 combi, černý okna, RS nárazník vpředu, 16 nebo 17" kola .. takový ty černý a chrom na boku. Bylo to na křižovatce s Bucharovou, Praha, dřív jsem ho nestačil dojet, furt mě tam brzdil nějakej loudal s Octávii
Září 29, 201212 r Autor Nevím jestli je členem, ale včera jsem viděl na benzínce OMV Nové Butovice, Praha bílou Fabii 1 combi s černou kapotou, střechou a zadníma dveřma. Práskne se vlastník?
Říjen 28, 201212 r Mně nikdo ne najdé no může z fcp mně najdou . A někdy jsem v českú Na fcp (fabia club polska) mamé též tema taký - klubowicz on the road . to je tema pro všechné fora Upraveno Říjen 28, 201212 r od TOMUS
Říjen 22, 201311 r koukám že na tomhle tématu je už pěkně dlouho mrtvo, ale jinak je tu někdo z pardubicka nebo hradecka???
Listopad 14, 201311 r včera večer jsem potkal na kruháku u vamberka červenýho roomstra, byl sníženej a měl tam laďák, ale nejsem si jist jestli je ze skodahome
Listopad 15, 201311 r pokud se bavíme o tom stejným roomsteru, tak ho potkávám v pardubicích, ale jestli je ze ŠH, tak taky netuším.
Prosinec 27, 201311 r včera večer jsem potkal na kruháku u vamberka červenýho roomstra, byl sníženej a měl tam laďák, ale nejsem si jist jestli je ze skodahome Já to nebyl, i když se občas po I/11 nebo I/35 pohybuju taky - Drobek sice červenej je, ale laďák jsem zatím nedával, i když kdo ví, co bude po Novým Roce...?
Říjen 10, 201410 r Heh. To je náhoda. Zrovna jsem se chtěl zeptat co je za kluka co má bílou F1 v kombíku s čevneným znakem a lemováním masky vpředu a na zadním skle zeleně napsáno "dehet is real" nebo tak něco. A voni sou fotky toho auta právě zrovna jako nejnovější v galerii.... Parkovalo u nás na zimáku u Pouzara. Ty jsi hráč? Já sem ledař.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.