Podojil Jan Vloženo 24. Červenec 2012 Vloženo 24. Červenec 2012 Ahoj. mám škoda superb 2,5 TDi 114 Kw Tiptronik auto ztratilo výkon a diag.hlásí Tlak v sacím potrubí - podkročena - sporadicky na volnoběh chyba neskočí a jde za plynem pěkně,ale při jízdě vůbec netáhne a chyba naskočí.. vyměnil jsem..podtlakové hadičky,měniče tlaku,zpětný ventil,repase turba,naftové čerpadlo bylo na stolici,čidlo na intercoleru s přetěsněním intercoleru, egr.ventil,měl jsem dole víka a byl vypadnutý jeden hydroštel,palivová soustva je nová a vyšištěna.. a dál si už s tím nevím rady.. všem děkuji za poznatky a komentáře. Citovat
vick Vloženo 25. Červenec 2012 Vloženo 25. Červenec 2012 co ty velké hadice od obou intercoolerů?Stačí špatně dotáhnutá nebo prasklá a je to.Ale to jste asi taky kontrolovali předpokládám. Citovat
JanSuperb Vloženo 11. Červen 2015 Vloženo 11. Červen 2015 lidicky muzeme nekdo kouknout na log turba zdali je proveden dobre a zdali funguje jak ma? http://ulozto.cz/xgbFWvEG/log-01-003-011-004nhhh-csv Citovat
Satas Vloženo 11. Červen 2015 Vloženo 11. Červen 2015 Ahoj. mám škoda superb 2,5 TDi 114 Kw Tiptronik auto ztratilo výkon a diag.hlásí Tlak v sacím potrubí - podkročena - sporadicky na volnoběh chyba neskočí a jde za plynem pěkně,ale při jízdě vůbec netáhne a chyba naskočí.. vyměnil jsem..podtlakové hadičky,měniče tlaku,zpětný ventil,repase turba,naftové čerpadlo bylo na stolici,čidlo na intercoleru s přetěsněním intercoleru, egr.ventil,měl jsem dole víka a byl vypadnutý jeden hydroštel,palivová soustva je nová a vyšištěna.. a dál si už s tím nevím rady.. všem děkuji za poznatky a komentáře. Pokud nejsi daleko prahy dovez to a dam ti to dohromady. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.