Yenc Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 tak po vymazani zavad vse ok, byly tam tri chyby, pomatuju si jen jednu ( pokles napeti) jinak jsem to zapommel ale dulezite je, ze vse je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejmal Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) Ahoj chlapi ráno po nastartování se rosvítila kontrolka airbagu, zkontroloval sem svorkovnici pod sedadlem a pojistku vše bylo v pořádku.Tak sem zajel do servisu a zjistili že mám přethrnutý svazek drátu od airbagu, ve dveřích u řidiče. stálo mě to 3400kč Editováno: 15. Květen 2014, autor: dejmal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil-house Vloženo 27. Květen 2014 Sdílet Vloženo 27. Květen 2014 Ahoj všem, rozsvítila se mi kontrolka airbagu, po výpisu z vagu, jsem zjistil závadu G179-cidlo narazu pro postranni airbag:řidičova strana, závada byla v přetrženém vodiči v průchodce dvěří-opraveno. Ale byla tam ještě jedna závada a to: E224 vypinač pro vypnuti airbagu spolujezdce, neverohodny signal. Četl jsem, že se stím již někdo setkal, ale nenašel jsem žádné řešení problému. Prosím Vás tedy o radu, co si stím počít? Předem děkuji za reakce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 26. Červen 2014 Sdílet Vloženo 26. Červen 2014 o2 2005 chyba leveho hlavového airbagu ? je problem v kabelazí nebo mohl odejít airbag po 9 rokách ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja1213 Vloženo 21. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2014 Ahoj Na diagnostice jsem zjistil závadu spínače bočního airbagu řidiče. Nemáte s touto závadou někdo nějakou zkušenost,dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny159 Vloženo 9. Září 2015 Sdílet Vloženo 9. Září 2015 Ahojte, nasel by se nekdo z Brna, ci okoli s diagnostikou, kdo by mi vymazal chybu airbagu? Procvakal jsem konktory dle zdejsich rad, zkousel i vytahnout pojistku (to byl asi darmo pokus), kontrolka sviti furt. Mam klasiky stary kabel, ktery fungoval s O1, ale na O2 2007 (zde mam ten problem) se nepripojim na zadnou RJ (asi potreba CAN). V okoli Brna dojedu kamkoli. Kdyztak SZ nebo mail. Diky moc predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Ahoj, mam problem z airbagem vic jak 3 mesice porad mi to pise bocni airbag ridice zkrat na kostu po sletovani a vyhozeni dvou konektoru zavada se objevila po 2000km tak jsem kontakty znovu zkontroloval propajel a po 60km se opet rozsvitilo je mozno zjisteni jestli neni airbag vadny uz si nevim rady,Nebo nekdo Okoli Brno kdo by se podival a poradil Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~ mikk ~ Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 Zkus jeste mrknout na kabely, co vedou dale do sedaku. Ja tam mel jeden zlomeny, take jsem napred vyhodil oba konektory a chyba se porad objevovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 10. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2015 Ahojte, OII 2006, volan na pravej strane. Mozete prosim pozriet na foto ci mi v servise ako sluzbu "navyse" o ktorej mi ani nepovedali a vyhodili konektory pod sedackami, svietila kontrolka airbagu. Len neviem ci tie kable dobre spojili, mam na mysli farby. Kvalita spojov o nicom, takze to budem prerabat a potrebujem vediet ci to farebne dobre sparovali. Dakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 11. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2015 barvy v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Zkus jeste mrknout na kabely, co vedou dale do sedaku. Ja tam mel jeden zlomeny, take jsem napred vyhodil oba konektory a chyba se porad objevovala. co tim myslis az uplne pod sedackou nekde jak to jde do sedacky kde je to zasity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 barvy v pořádku Vaša, dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 co tim myslis az uplne pod sedackou nekde jak to jde do sedacky kde je to zasity To by zaujimalo aj mna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Ahoj, mam problem z airbagem vic jak 3 mesice porad mi to pise bocni airbag ridice zkrat na kostu po sletovani a vyhozeni dvou konektoru zavada se objevila po 2000km tak jsem kontakty znovu zkontroloval propajel a po 60km se opet rozsvitilo je mozno zjisteni jestli neni airbag vadny uz si nevim rady,Nebo nekdo Okoli Brno kdo by se podival a poradil Diky Opravdu nikdo nevite co s tim nebo me na neko odkazete v okoli brna diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2015 Vaša, Prostějov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Vasa, tu sie tie spominane foto, konektora plus ten rezistor. Ukazalo sa, ze kontrolka svieti aj po vymazani chyby, lebo je problem s pyro napinákom pasu, sedadlo vodica. Predosli majitel to poriesil tak, ze v zltom konektore v podlahe pod sedadlom vodica vyhol dva piny zlava( v smere jazdy, asi biely a zeleny, si uz nepamatam,) a do samicky konektoru vlozil do tych dvoch otvorov odpor. Manipulaciou s konektorom, ten rezistor vypadol a problem je na svete. V servise mi povedali, ze to opravia pomocou rezistora a bude to stat 1900 Kc. Co je vela za taku jednoduchu vec ako napajkovat rezistor. Len by som potrebova vediet, ktore kable a kde ho napajkovat, aby to bolo spolahlivo spravene. Dakujem za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2015 Napinak pasu prece neni v sedacce, ale dole v B sloupku, ne? Takze by ten odpor musel byt uplne jinde. Toto je konektor na bocni airbag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 25. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2015 je to vedení k airbagu v sedačce (roznětka napínače pásů je u navíječe pásu) asi přidaly 2 nuly cena odporu je do 2kč nevím proč dávat odpor když to musí jít opravit jestli chceš kutit tak jdi do OBI pak až ti v tom někdo naboří z boku třeba manželku a ona bude mít vážné následky tak si můžeš plácat po rameni jak jsi to dobře vyřešil s odporem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 (editace) Ahoj Vasa, dik, za info. Vidis vobec ma to nenapadlo s tym napinakom pasu. Ono, vec sa ma tak, ze uz niekto predomnou bastlil s odporom v konektore airbagu. Ok, rozoberiem tie plasty v strednom stlpiku a pozriem sa na ten napinak pasu. Ale najrychlejsia cesta pre mna bude, ak by ste mi vedeli poradit, aky odpor tam potrebujem napajkovat a hlavne kde, na ktore kable to mam napajkovat. Fotky pridam dnes vecer. Editováno: 27. Říjen 2015, autor: Pawouk Necituj bezprostředně předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 Tak ten odpor mas, ne? Takze ho staci zmerit. (Predpokladam, ze tam byl dany vhodny odpor.) Jinak se dava myslim paralelne na odpalovac airbagu, to ale at radeji poradi jini... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedeker Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Ahojte, takze som s tym bol na diagnostike a tu su kody: Takze ziadny napinak pasov ale stale klasicka chyba. Typujem, ze je tam niekde (napriklad v prechodke dvery) zlty/biely kabel ulomeny. alebo niekde inde. 1 Fault Found:01217 - Side Airbag Igniter; Driver Side (N199)001 - Upper Limit Exceeded Myslim, ze by som mal skusit opatovne vlozit odpor do toho zlteho konektoru, odkial vypadol. Neviem ako ho tam spravne vlozit. Viete poradit? Foto konektoru a rezistora vyssie. Ktorou stranou do ktorych dierok (pomohla by identifikacia pomocu farby kabla ) mam vlozit ten rezistor v konektore? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 30. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2015 Vzhledem k chybe to nebude v pruchodce do dveri ale nekde mezi RJ airbagu a airbagem v sedacce. Pripadne samotnym airbagem. U rezistoru nejde o to, jakou stranou ho zapojis. Takze ti staci vedet barvy tech dvou dratu. To ja bohuzel nevim, snad nekdo poradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Je tedy možný že muže být vadný airbag v sedačce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 obidvujem niektorých a neprajem im bočný náraz , pretože investovať 50-70eur do nového airbagu , zapojiť ho ako sa má a mať naveky pokoj je asi zložitejšie ako montáž odporu a tým vyradenia funkcie bočného airbagu pri náraze , hold ja som airbagy dorábal , niekto airbagy uberá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.