FRANK Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Nexusi, nevíš, co to bylo za maníka (ten tvůj potencionální zákazník)? Jestli to nemá nějakou souvislost s tímto inzerátem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=50282 Nebo že by to byl přímo někdo z té firmy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Nexusi, nevíš, co to bylo za maníka (ten tvůj potencionální zákazník)?Jestli to nemá nějakou souvislost s tímto inzerátem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=50282 Nebo že by to byl přímo někdo z té firmy? normální klient to byl.... tady to je ještě na tu nabídku co dostal on drahé a s malou výbavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 myslel jsem toho inzerenta, že by příp. mohl být přímo z té firmy bp-bike (zjistily, že jsou hodně pod cenou a přitlačily na ceně) anebo jich ten "tvůj normální klient" pár koupil a teď ještě s dostatečným ziskem prodává (ale to už je moc velká sci-fi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 já už nevím, další zákazním mi tvrdil, že octavie RS, co ceníková cena dle konfigurátoru je 951 tisíc, tak si ji nechal nakonfigurovat ve škoda autosalone a tam mu řúdajně ekli, že by stála 740tisíc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Kamarad takhle nedavno koupil OII RS TDi dovezenou ze Svycarska s najetymi asi 2000 km jako predvadecka nebo neco takovyho, jinak ale krome navigace plna vybava a vysla ho na 619 tisic. Koupil ji pres autorizovanyho prodejce Skoda Auto tady v UL. Nemyslim si, ze by to bylo nerealne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Kamarad takhle nedavno koupil OII RS TDi dovezenou ze Svycarska s najetymi asi 2000 km jako predvadecka nebo neco takovyho, jinak ale krome navigace plna vybava a vysla ho na 619 tisic. Koupil ji pres autorizovanyho prodejce Skoda Auto tady v UL. Nemyslim si, ze by to bylo nerealne. mluvil, ale o NOVÉM VOZE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
singlir01 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 mluvil, ale o NOVÉM VOZE! Díval jsem se na ofic. ceník v Dánsku a OII Combi RS 2.0TDI CR (DPF) by měla být do 590t. (při 3,30 CZK/DKK), možná i lepší výbava jak zde, ale to bych se zas musel prokousat tou příšernou dánštinou , u Ambiente to např. dělá cca + 70 t. pro Dánsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herutaur Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Kamarad takhle nedavno koupil OII RS TDi dovezenou ze Svycarska s najetymi asi 2000 km jako predvadecka nebo neco takovyho, jinak ale krome navigace plna vybava a vysla ho na 619 tisic. Koupil ji pres autorizovanyho prodejce Skoda Auto tady v UL. Nemyslim si, ze by to bylo nerealne. Jen tak pro info jsem dneska koukal do bazaru ( Svycarsko) a Octavie combi ve vybave Elegance se pohybujou tak v rozmezi 32 - 36 000 CHF. Kilometry vetsinou nelezou pres 30 000 a na auta je garance minimalne 12 mesicu. Svycarsko se v tomhle smeru docela vyplati, protoze generelne jsou ceny skodovek o 25 % nizsi a vetsinou mivaji i lepsi vybavu. Nemluvim ani o servisu, ktery je tu vzdy excelentni. Otazka je jen, jak je to z dovozovymy cly do CR, ale to me zatim netrapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Ale pozor, je to mr 2006, a km je 72tisic !!! Za 600 papírů jo. Tak to je docela předražená hračka. Je to pořizovaný v Česku? (ano - kilometry minimálně 172.000,-; (ne - bouračka přitažená z ciziny:-) A rok 2006 v naftě slibuje výrazné problémy s motorem:( Takže nic moc za tu cenu. Kámo, dneska už se z dvojkovou oktávkou nemachruje - dneska už je úplně jiná doba. Za dob OI se s nima ještě fest machrovalo, protože v tý době jí měl málokdo. Mě když jí v 18cti letech táta přivez, tak sem myslel, že snad jezdim v Bugatti : Pěkná metalíza - černá magická perleťová je nejhezčí ze všech co maj na výběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 ruku na srdce kdo by jeste pri dnesnich pomerech koupil skodovku u ceskeho dealera? myslim ze je neco spatne nastavene kdyz jsou v cenach takove rozdily.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Kamarad takhle nedavno koupil OII RS TDi dovezenou ze Svycarska s najetymi asi 2000 km jako predvadecka nebo neco takovyho, jinak ale krome navigace plna vybava a vysla ho na 619 tisic. Koupil ji pres autorizovanyho prodejce Skoda Auto tady v UL. Nemyslim si, ze by to bylo nerealne. Máš pravdu předsedo .Není to nereálné.Bavil jsem se s kamarádem z autosalónu škoda,kolik mají objednávek na new superb a říkal že jednu.Důvod-v cizině se dá pořídit u dealera o dooost levněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) to se už tak prodej nových aut v zahraničí rozběhl, myslím jako, že česi už nakupují auto i v Německu ? Editováno: 16. Srpen 2008, autor: Nexus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 tady mate odkaz na RSko z nemecka s 0km, je to primo ze salonu http://webspace.ssis.de/1158eln/Fahrzeugbe...yp=LI&zubs= .. prepocteno dnesnim kurzem 24,50 za euro to dela cca 570 000Kc za novy auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 ale to je další ze skupiny co delaj reimporty, ne přímo Škoda Auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 No a co??není to jedno??Záruka platí a votogo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 O nákupech aut ze zahraničí (Německo) je dobrý článek v novém Světě motorů. Např. OII Ambiente vyjde o 75T CZK levněji a to má ještě navíc hl. airbagy, ESP, JB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli se to za tu cenu dá? Mně osobně se líbí. Ale když srovnávám, zdá se mi poněkud dražší než ostatní. koupeno v CZ, první majitel, nehavarované, servisní knížka Cena nového vozu 881 200,-Kč Výbava aut. klimatizace, 6 x airbag, xenonové světlomety, stabilizace podvozku (ESP), protiprokluzový systém kol (ASR), ABS, potahy kůže, CD přehrávač, originál autorádio, imobilizér, alarm, el. okna, posilovač řízení, palubní počítač, litá kola, indikátor parkování, nastavitelný volant, výškově nastavitelná sedadla, vyhřívaná sedadla, sportovní sedadla, centrál dálkový, sportovní podvozek, tónovaná skla, otáčkoměr, vyhřívaná zrcátka, el. zrcátka, venkovní teploměr, tempomat, ostřikovače světlometů, spoiler, křídlo, dělená zadní sedadla, příprava pro telefon, zadní stěrač, senzor stěračů, mlhovky, klimatizovaná přihrádka, senzor tlaku v pneumatikách Vyrobeno 2007 35000km benzín bílá candy cena 599000,- Můžu popř. znát vaše ceny ojetých tfsíček? http://www.tipcars.com/own/nown/applicatio...;ver=1219246809 Díky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Můžeš. Já kupoval auto asi rok a měsíc staré, výbava plus mínus stejná, cena taky, km o 15k méně. Bylo to přes prodejce škoda. Jinak přesouvám do Ostatního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 (editace) Tak jsem na to koukal, no v tom popisu je spis jen zakladni vybava, nic extra tam nevidim krom tempomatu. Najeto uz to ma 35tis km, coz bych rekl ze by mela cena byt nekde kolem 550tis Kc. Myslim ze je to drahe. Ale jinak vypada hezky! Koukni spis do nemecka, pokud to pro Tebe neni problem, vybiral bych tam! Napr. Octavia RS (TFSI) zluta Najeto: 5420km Cena s kurzem 24,50Kc je 587975Kc Vybava: Navigacni system Columbus, vyhrivane sedacky, SunSafe okna, soundsystem, CD menic, stresni okno, Comming home/leaving home, 18" Zenith,parkovaci cidla,.... Editováno: 20. Srpen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 jj tu žlutou jsem tam viděl. Šikovná jsem nějak rozhodnutej, že když z německa tak cena tak cca do 550.000,-. Můžeš mi třeba napsat jako to chodí v D? A kolik ještě tak můžu přičíst ještě k autu. Mám kámošama a ten mi něco říkal, ale rád bych si to poslech i z druhé strany. Btw. kolik je dobré, aby mělo rs najeto? Zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 (editace) S koupi v D nemam vubec zadne osobni zkusenosti! S prodejcem zajdete na vystaveni prevoznich znacek (musis mit pas). Hodne zalezi taky odkud auto je, jestli je hned nekde za hranicema nebo treba az v hamburku, to se pak cesta prodrazi. No myslim ze idealni je tak do 30tis km. Ale i do 50tis km by to melo byt ok. V nemecku to vyjde fakt levnejc, tak zkus jeste zapatrat. Editováno: 21. Srpen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 S koupi v D nemam vubec zadne osobni zkusenosti! S prodejcem zajdete na vystaveni prevoznich znacek (musis mit pas). Hodne zalezi taky odkud auto je, jestli je hned nekde za hranicema nebo treba az v hamburku, to se pak cesta prodrazi. No myslim ze idealni je tak do 30tis km. Ale i do 50tis km by to melo byt ok. V nemecku to vyjde fakt levnejc, tak zkus jeste zapatrat. jj díky ti zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostama Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Ahoj,odit hned na značky já kupoval RS z roku 2007 ale v TDI v Německu a no problem. Domluvíš se s prodejcem, sepíšeš smlouvu, zaplatíš. Pak se zajede na místní úřad, tam auto na Tebe odhlásí, zajde hned vedle a nechá Ti tam vyrobit převozní značky. Ty jsou buď na 8 dní nebo myslím měsíční, jsou to značky se řluým pruhem a je na ni napsáno datum platnosti. Ke značce se zaplatí zelená karta s pojištěním, aby si to mohl vést po cestě. Daň jsem neřešil, koupil jsem to s německou dph a tady jsem to neřešil. Jinak tady s tím dojedeš, zajdeš na technickou, necháš udělat dovozovou technickou a emise, cena kolem 2000 kč, pak s německým techničákem a doklady z technické na magistrát, tak ti udělají registraci pro ČR ( správní řížení do 30 dnů - u nás hotovo za 3 dny ). Cena 1500,- Kč, pokud to chceš hodit hned na značky, tak uzavřít povinné ručení, zaplatíš na magistrátu 800,- a jedeš domů i s RZ. Stačí takhle ? Není to nic složitého, nic jsem nikdy nevezl a zvládl jsem to sám s trochou znalosti němčiny, popř. angličtiny a trochou gramotnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Byt tebou bych mrknul na www.eu-flanze.de Fungl novou RSku s TFSIčkem tam koupíš za 22,490 ojro. Takže mnohem lepší než za 23 - 24k ojro kupovat ojetinu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Ahoj,odit hned na značkyjá kupoval RS z roku 2007 ale v TDI v Německu a no problem. Domluvíš se s prodejcem, sepíšeš smlouvu, zaplatíš. Pak se zajede na místní úřad, tam auto na Tebe odhlásí, zajde hned vedle a nechá Ti tam vyrobit převozní značky. Ty jsou buď na 8 dní nebo myslím měsíční, jsou to značky se řluým pruhem a je na ni napsáno datum platnosti. Ke značce se zaplatí zelená karta s pojištěním, aby si to mohl vést po cestě. Daň jsem neřešil, koupil jsem to s německou dph a tady jsem to neřešil. Jinak tady s tím dojedeš, zajdeš na technickou, necháš udělat dovozovou technickou a emise, cena kolem 2000 kč, pak s německým techničákem a doklady z technické na magistrát, tak ti udělají registraci pro ČR ( správní řížení do 30 dnů - u nás hotovo za 3 dny ). Cena 1500,- Kč, pokud to chceš hodit hned na značky, tak uzavřít povinné ručení, zaplatíš na magistrátu 800,- a jedeš domů i s RZ. Stačí takhle ? Není to nic složitého, nic jsem nikdy nevezl a zvládl jsem to sám s trochou znalosti němčiny, popř. angličtiny a trochou gramotnosti. Tak díky moc. Ale časem mě určitě napadnou otázky, na který se tě budu chtít zeptat No a když auto z D, tak jedině ze salónu nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.