TOMUS Vloženo 13. leden 2013 Sdílet Vloženo 13. leden 2013 ja nepiju a mam se dobre . V praci nepiju, a zbytek pije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Tome to ale rusis polskou narodni tradici .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 14. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2013 (editace) TOMUS: V tom případě jsi tu ve špatném vlákně. Tady je to totiž jen pro opilce. A vandaly. Editováno: 14. leden 2013, autor: Under Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Ja ho jeste naucim hlastat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 14. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2013 To jsi laskavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. leden 2013 Sdílet Vloženo 14. leden 2013 Tak je z polska , v genech to ma , klucina potrebuje jen nakopnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 (editace) Jozzi > nie bądź taki pewny . W pracy przez prawie 3 lata chcieli mnie nauczyć pić alkohol i nic im nie wyszło jeszcze ja im stawiałem flaszke . Ale za to chroniłem im nie raz tyłki. Póżniej się okazało że nie pijący jest też dobrym człowiekiem i nie kapusiem. Bo w polsce panuje przekonanie że ten kto nie pije to kapuś . A w tym przypadku tak nie jest . Temat nie powinien się nazywać opilecke vlakno tylko kiedy miałem pijacką twarz Jozzi > Nebuď si tak jistý .Práce pro téměř tři roky učil mě nic k pití alkoholu a nevyšlo mám je jsem dal láhev. Ale to bylo chránit svůj zadek více než jednou. Později se ukázalo, že není pití je dobrý člověk, a ne práskač. Vzhledem k tomu, v Polsku existuje pocit, že ten, kdo nepije, je práskač. A v tomto případě, že není . Předmět by neměl být nazýván opilecke vlakno pouze tehdy, když jsem byl opilý obličej . . Editováno: 15. leden 2013, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 :D tez mamy jednego trzezwego w pracy , mnie Taky mame jednoho strizliveho v praci , me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 Jozzi a strizlivy . Dobre Jozzi i trzeźwy . Dobre Kdysi jsem pracoval pro ženy uvedl, že v Opole provincii při pohledu na dívky v automobilovém bílé SPZ (německy) běží se zvýší. Podívala se na mě, jako bych pil měsíc a byl tak opilý, že nevím, co dělám. Chtěl bych dodat, že ona byla z opolskeho. sobotu pojede k Opola, To může být další se zeptat Kiedyś do dziołchy godom ,, że jak wy widzicie auto na biolych blachach (z niymiyc) to wy kiecki dźwigocie w góra. A ona sie na mie wejrzoła jakbych miesiąc słepoł gorzoła i boł fest nawalony że niy wiym co robia. eszcze ci powiym że ona boła z opolskiego. A w sobote pojade do Opola to moża siy inkszej zopytom to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 zeptej se , ale historka ze zivota dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 17. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Ten Tomus začíná nějak moc pít. Vůbec mu nerozumím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 To bude tim googlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Ještě, že si to můžu přečíst v originále, bo ten překlad je fakt perla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 To je pravda ono mam dojem ze spise ten google je vecne namletej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 Vim , że google je spatny . W tomto pripade napsal jsem ve Slezské dialektu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. leden 2013 Sdílet Vloženo 17. leden 2013 pre mna ešte lepšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Tak pro zmenu prejdem na slovencinu , ale to uz musim mit neco v zile a pripomenout si ji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 tak si daj,víkend pred nami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Ja pracuju takze budu susit hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Já už jsem začal. Ale rozhodně nepracuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Tak u Tebe bych byl nerad kdyby sis v pravi prihnul tak to je jen dobre ze si uzivas volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 zajtra si s partiou dáme..ideme plesať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Proč by jsi nechtěl být u mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Ne u Tebe , ale urcite bych Ti v te dobe nesveril sve auto ikdyz vetsinu veci jsem delal lechce podrouseny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Chlast do práce netahám. Pak bych se neměl jak dostat domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.