Publikováno Srpen 7, 201213 r Na své Octávii mám centrál na DO od Keetec přesně model RC 380 třítlačítkový ale při odemknutí samotného kufru mi jen zablikájí blinkry někdy 4x a někdy třeba 3x čím to může být???Nezapojen kufr?Ale přece když otevřu celé auto tak se odemkne vše i kufr... moc díky za rady
Srpen 7, 201213 r Vždyť on nemá originál tovární DO. Je to dodělávka a tam nikdy nevíš. A navíc kdyby alespoň popsal o jaký vůz se jedná alespoň rok výroby nikdo tu není jasnovidec.
Srpen 7, 201213 r Ano, ale když mu zablikají směrovky? Neznamená to, že povel byl přijat a zpracován? Jenže někde bude chyba, když se kufr neodemkne
Srpen 7, 201213 r ten kufr se prestal odemykat, fungovalo ti to nekdy? pokud ne, alarm ma vystupni signal na odemykani a zamykani, ktery jsou pripojeny napr. do komfortky (odemkne se cele auto) a pak ma dalsi vystup, na kterym je odemykaci impuls pouze pro kufr (ten neni zapojeni) http://alarmtuning.cz/stahnout-soubor.htm?id=1150 jinak to tlacitko na kufr se ma i u toho keetecu drzet dele http://www.levnealar...uzivatelsky.pdf Upraveno Srpen 7, 201213 r od zdesim
Srpen 7, 201213 r Vždyť on nemá originál tovární DO. Je to dodělávka a tam nikdy nevíš. A navíc kdyby alespoň popsal o jaký vůz se jedná alespoň rok výroby nikdo tu není jasnovidec. Zkoušel si to?
Srpen 7, 201213 r Co jsem měl zkoušet ? Já na jeho auto nedosáhnu Na mé O I mi to samozřejmě funguje. Vím , že musím déle podržet.
Srpen 7, 201213 r No právě, na jeho auto nedosáhneš a hned to dementuješ, jak víš že to nebude taky tak? Neříkám že je to ono, ale nemám rád když něco napíšu jako radu a hned se najde někdo kdo o tom ví houby a hned do toho kvaka. Nech ho ať to vyzkouší a pokud to nepůjde, tak se bude pátrat dál.
Srpen 7, 201213 r Ok plný souhlas. Mě ovšem zase štve pořád a pořád opakované dotazy kteríé tu byly xxxx krát zodpovězeny a téměř žádné informace o svém voze nebo třeba v případě inzerátu neuvedené bydliště.
Srpen 8, 201213 r Autor Omlouvám se... Mám Octavii 1.6 GLX 55Kw r.v 1997, zkoušel jsem to i delším stiskem a taky nic pouze blik
Srpen 8, 201213 r Dyť to píšu. Signál byl přijat a zpracován, jen jaksi chybí propojení na akční člen. Zdesim Ti odpověděl a dal návod.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.