Přejít na obsah

Cvakání, šoupání


Jehla23

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám takový problém, který mě znepokojuje. Při jízdě slyším na levém kole zvuk, zní to jako by se něco plechovýho točilo a šoupalo se o něco..zrychluje to v závistlosti na rychlosti. Kolo jsem sundaval a nikde jsem nic neviděl. Všechno dotáhl, všechno drží, nic se o nic nedře. Měnil jsem nedávno manžetu s čepem, po výměně mi ten zvuk dělal a po geometrii to přestalo, nebo spíše je to slyšet pouze při otevřeném okně. A zvláštní, že to dělá až po nějáké době po odjezdu, třeba ráno když auto přes noc stojí tak vyjedu a přijde jako když se to zahřeje...Neměl by někdo tip? Díky moc

Editováno: , autor: Jehla23
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 1 rok později...

Ahoj, mám podobný problém na mé Fabii jako autor vlákna. Při jízdě když je otevřené okno je slyšet od pravého předního kola "cvakání", něco podobného, jako mi kdysi třelo závažíčko u alu kola o brzdič. Se zvyšující rychlostí rychlost cvakání  narůstá. Poté, když jedu už např. 80 - 90 km/h, tak cvakání zaniká. Když zavřu okna, tak už nic neslyším. Nestalo se vám to také někomu? Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...