Tomáš Dvořák Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 (editace) Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jestli tady máte nějaký dobrý zkušenosti se servisy (ofiko i neofiko) pro škodovky v Hradci Králové a okolí. Konkrétně pro O II 2.0 TDi BKD. Jedná se mi o klasický servis (olej, kapaliny apod.). A naopak, kterým servisům se vyhnout obloukem. Za chvíli mě čeká servis, tak zjišťuju kam to hodím. Dík. Editováno: 17. Srpen 2012, autor: Tomáš Dvořák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filde Vloženo 21. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2012 Jezdim sem: Tomas Keprta 777209337 Vyhybam se autorizakum, nemam dobrou zkusenost s Olfinem na Hradubicky (Rasinova), celkem dobrou mam ale s jejich pobockou v Novakovych Garazich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Dvořák Vloženo 24. Srpen 2012 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Dobře, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.