mkaba Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 dnes mě přišla zprává ze škodovky a příští týden si auto odvezou do MB, tak jsem zvědavej na co přijdou, doufám, že už se to trochu pohne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Tak hádam sa to pohne správnym smerom. Držim palce a vela trpezlivosti. Ponuknu Ti zatial náhradne vozidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Díky... Jj, náhradní auto zařídili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Typický obraz naší schnilé společnosti a obchodního prostředí. Kdo kolem sebe kope a řve, může i uspět. Nekonfliktní šlušňák má často smůlu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Nezbejvá než držet palce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Možná je to jenom můj subjektivní pocit protože to moc sleduju ale s odstupem času jsem přišel na to, že když je v oleji hodně nahromaděného benzínu a olej je aspoň trochu zahřátý, tak to v motoru na volnoběh podobně klape (bez toho zašramocení na začátku, to se mě zatím ještě vyhejbá). Video je tady na fóru už i dost profláknutý: Jak to však protáhnu po dálnici a benzín se odpaří, tak je pak zvuk nějakou dobu čistej a motor si hezky přede. Na tom videu se asi jedná o vytahaný řetěz, ale ten "tdi" zvuk je dost podobnej. Jestli to je tím, že je viskozita oleje špatná nebo, že tlak par směsi je větší to netuším, každopádně to nezní zdravě V současný době už tam mám opět +0,5cm navíc a měrka na max. Takže auto teď převážně už stojí a tahle jim to příští týden pošlu do MB ať vidí aktuální stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Fakt Ti drzim palce,aby to klaplo. Preju novej motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino2 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Ja odstupenie od zmluvy a šup šup ku konkurencii. Keby sa to stalo mne tak u nich už ani makke ň nekupim. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 ..muzes mu poradit na jake auta v cene cca 280t+- by se mel u te tve konkurence zamerit? Roomster je jako vybehovy model za velmi velmi lukrativni peniz... rekl bych, ze za ty penize nic lepsiho nekoupi... ja bych pozadoval novy motor se zarukou...pripadne starou osvedcenou 1.4rku.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 (editace) Přesně to taky od nich požaduju, nový motor nebo nový auto s 1,4. Ale jedna věc je žádat a druhá věc je tvrdá realita :-( takže nečekám zázraky, ale nepodařený šmejd doma nechci ;-) ... každopádně obrázek na kvalitu ŠA, ač nerad, jsem si do budoucna udělal :-( Editováno: 12. Únor 2015, autor: mkaba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 ..staci si procist temata u Octavie III, u Fabie III.. proste auta jsou ojebana cim dal vic... drzim ti palce aby Ti to dobre dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 to video? já tam slyším hlavně vstřikovače.... klasika... dělá to i VR6 FSI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Držte se tématu = "benzín v oleji" a ne jaký auto vybrat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Ty by sis mohl dat rovnou do podpisu hlášku Držte se tématu. Fakt nepotřebujeme abys nás tu furt kibicoval. Když sam nemáš co k tématu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Únor 2015 Sdílet Vloženo 12. Únor 2015 Dodržujte pravidla a pak nebudu muset nikam nic psát a nic mazat! Jste snad dospělí a ne haranti ve školce. Víš kulový, co jsem tady smazal a proč jsem to napsal. Sám jsi teď předvedl ukázkový kibicování o ničem. Jestli se ti to nelíbí, nelez sem. Navíc jsi mi to mohl poslat přes SZ. Nevím, kde se tady pořád bere to myšlení, že si každý může psát co a kam se mu zlíbí - nemůže a nebude. Tečka. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 (editace) Auto je od čtvrtka v MB. Půjčili mě náhradní novou Octavii, pěknej kočár, asi už si ji nechám :-D Editováno: 21. Únor 2015, autor: mkaba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-roomster Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 A jak zdůvodnili, že si auto vezmou na zkoumání, když reklamaci v podstatě zamítli? Jinak koukám, že "držte se tématu" moji předchozí poznámku smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Reagovali na moji stížnost s tím, že auto potřebují analyzovat v MB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda-roomster Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 A vyšlo to od servisu nebo z MB? Berou to jako novou záruční opravu, tj. opět do 30 dnů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 21. Únor 2015 Sdílet Vloženo 21. Únor 2015 Vyšlo to z MB, ale na jejich podnět vše zařizuje servis. Pokračuje ta první reklamace, protože jsem si stěžoval na její postup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 A dali odhad, jak dlouho si auto nechaji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 (editace) Technické středisko z MB přímo termín neurčilo. Froggy už to tenkrát zažil, takže otázka spíš na něj ;-) Editováno: 22. Únor 2015, autor: mkaba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 22. Únor 2015 Sdílet Vloženo 22. Únor 2015 cca týden i s dopravou... vyměnili vstřikovače a odlučovač oleje, protáhli to po dálnici - světe div se, nic nepřibylo - opraveno, hotovo do několika týdnů jsem auto vracel s olejem nad maximem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanosc Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Pokud je na vozidle vyměněno vše co píšeš, může přibývání oleje způsobit pouze 2 faktory. 1-opravdu stále extrémně krátké trasy cca do 3 Km 2- ve vozidle nevhodné palivo např. benzín naředěný naftou. Jinak není přibývání oleje technicky možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 no to je blbost... to bys musel jezdit trasy 100m, abys do oleje dostal takové množství benzínu... bavíme se o množství skoro litr na 1000 km!!!! ad 2) k takové kravině nemám co dodat i kdyby měl v nádrži nachcané, tak se obsah nádrže nesmí dostat do bloku motoru 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.