vasnivykolista Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 dnes jsem po dlouhé době jel delší trasu..Přerov - Pasohlávky aqualand moravia a zpět ..takže většinou po dálnici...oleje mám i po jízdě pořád stejně..tzn na max..takže to mám OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atnarfus Vloženo 14. Březen 2015 Sdílet Vloženo 14. Březen 2015 Mě se loni v létě nic nevydestilovalo ani cestou do Podgory (oleje bylo pořád stejně). Nikdy jsem ale nejezdil delší dobu krátké jízdy se studeným motorem. Chtělo by to pro porovnání zkušenosti víc lidí, co dojíždí každý den dva-tři km do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Jj, určitě nebudu nějak dlouhou vyčkávat. Jestli to bude pokračovat tímhle tempem tak za týden jsem na měrce na max. a píšu znovu do MB a auto vezu do servisu. Nazdar, tak co auto? Nějaký pokrok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Je to pořád stejný, leze to nahoru úplně stejně. Znova jsem reklamoval a čekám na škodovku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Přeji pevné nervy A jakým způsobem jsi reklamoval?? Pokud to byla opakovaná závada, je třeba s podáním reklamace rovnou obeznámit prodejce, že odstupuješ od smlouvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Jj, vědí to. Vše písemně ;-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombicek Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Zdravim. Tak dnes po zdlouhave reklamaci benzinu v oleji, mam auto doma s novym motorem, tak uvidime. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Mkabo,je tu uživatel s nickem Diagnostik, píše, jak u nich řeší reklamace bez problémů, tak mu napiš sz,jestli chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Zdravim. Tak dnes po zdlouhave reklamaci benzinu v oleji, mam auto doma s novym motorem, tak uvidime. A to jsi chtěl, nebo na nic jiného nechtěli po dobrém přistoupit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kombicek Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Bohužel mi nic jiného nenabídli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 mkaba-nejake novinky? Kombicek-a jak to probihalo.. nebo tak.. vis jak.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Tak jak to vypadá mkabo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Zabavili mu auto protoze byl na ne hrubý. Ted musí jezdit MHD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Ozývám se po delší době. Problém s benzínem v oleji samozřejmě neustál, takže jsem znova reklamoval, ale už jsem vše řešil jenom se škodovkou. Jelikož se závada neustále opakovala, navrhnul jsem, aby mě vyměnili motor nebo, aby mě rovnou vyměnili auto za nové, ale pouze s 1,4. Samozřejmě jsem očekával, že to tak jednoduchý nebude, ale už mě to fakt nebavilo. Během týdne, jsem dostal neuvěřitelnou a velmi překvapující odpověď od škodovky, že se omlouvají za současné problémy a souhlasí s výměnou auta za nové s 1,4 16V. Nejdřív jsem tomu nevěřil, ale když jsem se zastavil v servisu, vše mě potvrdili. Trochu jsem se obával, že budou problémy se škofinem, ale škodovka a servis vše v můj prospěch zařídili tak, že jsem s tím neměl žádný extra vyřizování. Administrativně se auto vracelo na garanci pro neopravitelnou závadu, takže se vrátila plná cena a doplatil škofin. Nové auto se zaplatilo tak, aby akontace, splátky a délka úvěru odpovídali (+- nějaké drobné) tomu co jsem měl. Hned se objednalo nové auto (úplně stejné akorát jiný motor) aby se vše stihlo, jelikož roomster v květnu končil. Včera jsem si byl krasavce vyzvednout a tsi jsem jim tam nechal. Takže můj příběh s tsi je tím ukončen Škodovka se zachovala velmi solidně a i když to byly ze začátku neskutečný nervy jsem rád, že to tak vše dopadlo Tímto děkuji všem, kteří mě zde na fóru pomohli a podpořili 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Tak to dopadlo dobře. Důležité je že jsi spokojený. Ale já bych osobně 1,4 nechtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Pánové, proč kdo chce, nebo nechce nějaký motor, sem nepatří. Vyřiďte si to přes SZ, nebo v nějakém vyhovujícím tématu. OT jsem smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Vyřízeno přes SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 To ti to dopadlo jak nejlíp mohlo, nové auto škodovka asi hned tak lehce nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 To jsem zvědav,jak to budou řešit,když roomstera už nevyrábí.Samozřejmě gratulace a hodně bezproblémových kilometrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 on už ho má....píše že si ho včera vyzvedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Myslel jsem v ostatních případech co budou řešit po skončení výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 JJ, auto už mám. Vše se stihlo včas. Oni mě někdy v dubnu, když jsem dostal vyjádření ze škodovky, nabízeli nějaké skladovky (prej jich je ještě hodně) a vše tak mohlo bejt vyřešený ještě dřív. Šikovná paní ze servisu mě ale navrhla, že našla nějaké poslední místo ve výrobě a pokud chci a počkám, budu mít to samé s požadovaným motorem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 sikovna pani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froggy Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Blahopřeji ke zbavení se konstrukčního omylu TSi A přeji mnoho km bez poruchy s novým a kvalitním motorem. 4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 mě by jen zajímalo, co s tím autem bude dál.. vymění motor a pošlou to zase do prodeje jako roční vůz? nebo jak? nevíte někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.