Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím chlapi.Všimnul jsem si,že motor poslední dobou začal mít zvláštní prdivý zvuk ale nic dalšího (výkon,spotřeba v pořádku).Nevíte někdo o co by mohlo jít a zda jde o něco vážnýho?

tak ten "zvlaštní" zvuk alespoň nahrej.. Nikdo tady nevlastní křišťálovou kouli aby ti mohl od stolu poradit, v čem je problém :kol-26:

Ja doma jednu kristalovou kouli mam. Ale nefunguje. Asi vadnej kus... :kol-27::kol-31:

• Autor

Nahraju ho.Jinak je to zvuk jako když jede nějáký poladěný auto (dunivý a prdivý zvuk).

výfuk???? :kol-32:

• Autor

Ten mi prohlíželi v autorizáku nedávno a prej je naprosto ok.je sice fakt že autorizáci toho moc nevědí ale kdyby asi s nim něco bylo tak by to hned chtěli vyměnit.

to je jednoduché s tím výfukem.Nech nastartované auto a zacpi výfuk.Pokud bude vadný tak někde bude profukovat.Taky bych to sázel na něj podle toho co píšeš.

• Autor

dobře díky za radu,zkusim to.

Mrkni na sání. Jestli jsi to někdy v poslední době rozdělával nebo měnil filtr, tak ti to třeba někdě špatně sedí. Pokud ti to nasává vzduch někde jinde tak to taky má jiný zvuk.

• 4 měsíce později...
  • Autor

Chlapi všimnul jsem si další věci.Při rychlejším sešlápnutí plynu je z palubky slyšet zvuk jako když se brčkem dopíjí zbytek pití v kelímku ale výkon,spotřeba i plynulost jízdy je OK.Někdy to začne i samo a při sešlápnutí plynu to zas přestane.Jinak to prdění bylo asi opravdu od špatně nasazeného sání.Po výměně filtru OK.

Upraveno od Márty'SP

No jo další co má bublinky v palubce, buď těsnění pod hlavou nebo chlazení oleje a možná víčko. :D

• Autor

zároveň při nastartování má motor někdy po dobu asi 10 sekund nepravidelný chod ale jen když je studenej.nesouvisí to i s tim?

GEAR: nechapu proč ho strašiš těsněním pod hlavou hned....

MartySP: ten nepravidelny chod máš pravděpodobně kvuli nefunkčnosti některe žhavici svičky.Motor třeba nažhaví 3 válce a 4 se musi přidat za chodu do těch 10 vteřin...Bublání v palubce sem po vyměně chladici kapaliny taky slyšel,ale to protože jsem po vyměně sice nastartoval ale nedržel jsem motor v 2000ot/min po dobu 180 vteřin viz.dilenská přiručka...

to jsou hydroštely ne ? už se to tu řešilo a prý to není nic vážného.

• Autor

Je fakt,že jsem měnil chladící kapalinu a neudělal taky to co jsi psal a jde to ještě nějak srovnat?.To se mi ulevilo,že to nemusí být těsnění pod hlavou :-) Ty žhavící svíčky mě nenapadli je pravda,že po nastartování a těch 5-10 vteřin se srovná a i když to hned zdechnu a hned nastartuji tak už je to OK.Určitě zítra nahraji zvuk motoru a dám to sem.Jelikož nejsem mechanik tak nevím co jsou hydroštely.Jinak díky moc za rady chlapi :-)

Upraveno od Márty'SP

• 4 měsíce později...

Tak co to bylo?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.