Publikováno Srpen 21, 201213 r Zdravím chlapi.Všimnul jsem si,že motor poslední dobou začal mít zvláštní prdivý zvuk ale nic dalšího (výkon,spotřeba v pořádku).Nevíte někdo o co by mohlo jít a zda jde o něco vážnýho?
Srpen 21, 201213 r tak ten "zvlaštní" zvuk alespoň nahrej.. Nikdo tady nevlastní křišťálovou kouli aby ti mohl od stolu poradit, v čem je problém
Srpen 21, 201213 r Autor Nahraju ho.Jinak je to zvuk jako když jede nějáký poladěný auto (dunivý a prdivý zvuk).
Srpen 21, 201213 r Autor Ten mi prohlíželi v autorizáku nedávno a prej je naprosto ok.je sice fakt že autorizáci toho moc nevědí ale kdyby asi s nim něco bylo tak by to hned chtěli vyměnit.
Srpen 22, 201213 r to je jednoduché s tím výfukem.Nech nastartované auto a zacpi výfuk.Pokud bude vadný tak někde bude profukovat.Taky bych to sázel na něj podle toho co píšeš.
Srpen 22, 201213 r Mrkni na sání. Jestli jsi to někdy v poslední době rozdělával nebo měnil filtr, tak ti to třeba někdě špatně sedí. Pokud ti to nasává vzduch někde jinde tak to taky má jiný zvuk.
Leden 20, 201312 r Autor Chlapi všimnul jsem si další věci.Při rychlejším sešlápnutí plynu je z palubky slyšet zvuk jako když se brčkem dopíjí zbytek pití v kelímku ale výkon,spotřeba i plynulost jízdy je OK.Někdy to začne i samo a při sešlápnutí plynu to zas přestane.Jinak to prdění bylo asi opravdu od špatně nasazeného sání.Po výměně filtru OK. Upraveno Leden 20, 201312 r od Márty'SP
Leden 24, 201312 r No jo další co má bublinky v palubce, buď těsnění pod hlavou nebo chlazení oleje a možná víčko.
Leden 24, 201312 r Autor zároveň při nastartování má motor někdy po dobu asi 10 sekund nepravidelný chod ale jen když je studenej.nesouvisí to i s tim?
Leden 25, 201312 r GEAR: nechapu proč ho strašiš těsněním pod hlavou hned.... MartySP: ten nepravidelny chod máš pravděpodobně kvuli nefunkčnosti některe žhavici svičky.Motor třeba nažhaví 3 válce a 4 se musi přidat za chodu do těch 10 vteřin...Bublání v palubce sem po vyměně chladici kapaliny taky slyšel,ale to protože jsem po vyměně sice nastartoval ale nedržel jsem motor v 2000ot/min po dobu 180 vteřin viz.dilenská přiručka...
Leden 25, 201312 r Autor Je fakt,že jsem měnil chladící kapalinu a neudělal taky to co jsi psal a jde to ještě nějak srovnat?.To se mi ulevilo,že to nemusí být těsnění pod hlavou :-) Ty žhavící svíčky mě nenapadli je pravda,že po nastartování a těch 5-10 vteřin se srovná a i když to hned zdechnu a hned nastartuji tak už je to OK.Určitě zítra nahraji zvuk motoru a dám to sem.Jelikož nejsem mechanik tak nevím co jsou hydroštely.Jinak díky moc za rady chlapi :-) Upraveno Leden 25, 201312 r od Márty'SP
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.