Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dnes ráno jsem nastartoval a motor šel jakoby na 3 válce...po asi 6-ti nastartování se chytil i ctvrtý válec,ovšem motor má divný zvuk...Při jízdě cca 15 km jsem zjistil, že vozidlo netáhne jako včera...Mám podezření na vstřiky...Octavia II 1,9 PD 77kw..Díky za rady

To poznáš na diagnostice.

• 3 měsíce později...

Zdravim ked ti auto k tomu nepravidelnemu chodu aj velmi dimy tak to budu tesniace gumicky na vstekoch aspon ja som to tak mal

Co sa tyka vstrekoch tak v 3 servisoch (skoda,tempus,uni) mi povedali ze vstrek je tak stavani ze je to posledna vec ktora na aute odchadza

• 2 týdny později...

rasty23 a ten tvoj nepravidelny chod sa ako prejavoval? lebo mne to sem tam zavibruje do sedačiek, vtedy kedy sa mu zachce.

žhavička?

Žhavička nesmysl. Jakou tam máš naftu dej tam aditivum. Samozřejmě by měla něco říct diagnostika, ale asi tam možná nebude žádná závada a potom je třeba hledat v měřených hodnotách

rasty23 a ten tvoj nepravidelny chod sa ako prejavoval? lebo mne to sem tam zavibruje do sedačiek, vtedy kedy sa mu zachce.

a co u motoru TFSI?

možná uložení motoru, možná setrvačník,,ja nevím, diagnostika nic nepíše

tak mne to bolo jasne pocut ze auto ide na 3 valce a dym ani nehovorim

To jsou nejlepší dotazy. Autor vlákna napíše nějaký problém ,my se mu na to snažíme nějak reagovat , no a uběhnou 4 měsíce a autor původního dotazu je mrtvý brouk.

• 9 měsíců později...

chlapi kolik km. melo nebo ma to jeho auto najeto ??? Dost mě to zajima.

auto koho,autora vlákna?? ...ak áno,tak ten tu už rok nebol

dekuji za odpověd.

za málo..stačí nabehnúť myšou na nick a tam sa ti zobrazia základné údaje 

• 10 let později...

zdravim mam 1.9 tdi 77kw a z niceho nic zaclo kourit bilo modrej kour z vyfuku a dnes jsem ujel 50km a zaclo jet na 3 valce a nejde do tahu .. co to muze byt poradi nekdo 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.