Publikováno Srpen 24, 201213 r Dnes ráno jsem nastartoval a motor šel jakoby na 3 válce...po asi 6-ti nastartování se chytil i ctvrtý válec,ovšem motor má divný zvuk...Při jízdě cca 15 km jsem zjistil, že vozidlo netáhne jako včera...Mám podezření na vstřiky...Octavia II 1,9 PD 77kw..Díky za rady
Listopad 25, 201212 r Zdravim ked ti auto k tomu nepravidelnemu chodu aj velmi dimy tak to budu tesniace gumicky na vstekoch aspon ja som to tak mal
Listopad 25, 201212 r Co sa tyka vstrekoch tak v 3 servisoch (skoda,tempus,uni) mi povedali ze vstrek je tak stavani ze je to posledna vec ktora na aute odchadza
Prosinec 5, 201212 r rasty23 a ten tvoj nepravidelny chod sa ako prejavoval? lebo mne to sem tam zavibruje do sedačiek, vtedy kedy sa mu zachce.
Prosinec 5, 201212 r Žhavička nesmysl. Jakou tam máš naftu dej tam aditivum. Samozřejmě by měla něco říct diagnostika, ale asi tam možná nebude žádná závada a potom je třeba hledat v měřených hodnotách
Prosinec 6, 201212 r rasty23 a ten tvoj nepravidelny chod sa ako prejavoval? lebo mne to sem tam zavibruje do sedačiek, vtedy kedy sa mu zachce. a co u motoru TFSI? možná uložení motoru, možná setrvačník,,ja nevím, diagnostika nic nepíše
Prosinec 6, 201212 r rasty23 a ten tvoj nepravidelny chod sa ako prejavoval? lebo mne to sem tam zavibruje do sedačiek, vtedy kedy sa mu zachce. tak mne to bolo jasne pocut ze auto ide na 3 valce a dym ani nehovorim
Prosinec 6, 201212 r To jsou nejlepší dotazy. Autor vlákna napíše nějaký problém ,my se mu na to snažíme nějak reagovat , no a uběhnou 4 měsíce a autor původního dotazu je mrtvý brouk.
Červen 8, 20241 r zdravim mam 1.9 tdi 77kw a z niceho nic zaclo kourit bilo modrej kour z vyfuku a dnes jsem ujel 50km a zaclo jet na 3 valce a nejde do tahu .. co to muze byt poradi nekdo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.