Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den,našel jsem tu jen jedno téma a chytřejší zněj moc nejsem. :) Chtěl bych se vás zeptat jakou máte spotřebu u Octaviečtu ne 1.9 TDi 81 KW rok 02? Dokážu jet i za 4.5 ale to na hraně podotáček a tak do 70,jakmile více přidám tak spotřeba rapidně roste. Pří 100km/h jsem uz na 6.7-7.5 a při 150 kolem 8L. Město mezi 6-7. Pokaždé co čtu nejakou recenzi o tomhle motoru tak borci jezdi 5-6. Mě hlavne udivují ty rychlé změny. Trošku přidám a spotřeba letí nahoru. Děkuji za odověď

ja mam najeto 250tis. km a prumerna spotreba je na 6,5 (posledni dobou jezdim hodne mesto), ale dalkovy trasy jezdim kolem 5,4 po meste tak 7, ono zalezi hodne i na pneumatikacha a jejich rozmeru, ja driv mel standartni 15" ted mam 16" a spotreba se vysplhala nejmin o 0,5 litru nahoru

já s tím jezdím výhradně město, dlouhodobou mám 7 litrů, ale to se neloudám. r.v.2004 nalítáno 195000

Upraveno od dephski

spotřeba rapidně roste. Pří 100km/h jsem uz na 6.7-7.5 a při 150 kolem 8L. Město mezi 6-7. Pokaždé co čtu nejakou recenzi o tomhle motoru tak borci jezdi 5-6. Mě hlavne udivují ty rychlé změny. Trošku přidám a spotřeba letí nahoru. Děkuji za odověď

Já bych zkusil vyčistit EGR. Snížená světlost = zvýšená spotřeba. :kol-47:

• 9 měsíců později...

mám Okt.1,8T benzin,stejný problém,průměrná spotřeba při akceleraci letí šíleně nahoru až na 11l,dříve se držela kolem 6-7l,motor ale má spotřebu dobrou,v čem může být problém?VAG hlásí závadu komfortní jednotky(je vadný mikrospínač ve dveřích,v zámku)

• 3 týdny později...

Mám tu samou motorizaci r.v. 2002, spotřeba město+krátké vzdálenosti cca 5,2-5,6L/100km; delší vzdálenosti cca 4,7-5,2l/100km(dle předpisů), najeto 180000km.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.