Červen 29, 201510 r Proč jsou všechny auta označeny? V bmw si lze zadarmo vybrat, zda chcete motorizaci na prdel a písmenková název zůstal jen Škodovce jako bonus
Červen 29, 201510 r no jo, zvenku se na to kouká, ale ten odbytej interier mně na tom autě vyložene zklamal...
Červen 30, 201510 r Šampuska na moč, až se panu řediteli začne chtít na malou. Nemůže to holt pustit jako cyklisti gaťkama.....
Červenec 1, 201510 r Na jedné fotce panorama, na druhé ale chybí? --- aha, takže bude teprve doděláno. v minulém měl okno namontované naopak, aby se mohl "vztyčit". --- Upraveno Červenec 1, 201510 r od bojler
Červenec 1, 201510 r Vypada ze tu panoramu naopak bude mit i ted, z tiskove zpravy SA: V interiéru „ředitelského vozu“ je instalována nová technika, mimo jiné čtyři rádiové kanály, přes něž se budou přijímat informace a vydávat pokyny. Technika může být pohodlně ovládána ze zadního sedadla, k tomu byla zvlášť pro tento účel instalována velká středová konzole uprostřed zadních sedadel. Červený Superb je vybaven panoramatickou prosklenou střechou otočenou o sto osmdesát stupňů, kterou je možné otevřít zezadu. Díky tomu může Christian Prudhomme vzadu stát a pohodlně sledovat dění na trati.
Červenec 1, 201510 r jako prave v active bych se tomu u supa ani moc nezlobil ma to co bych si pral v zakladu, takze bych ani vic nepotreboval, kazdopadne ale za ty prachy, asi neco malo jetyho a vice vybavenyho spatnej ale neni .............. prvni objednana vlastovka u Vas jo Libo ?
Červenec 1, 201510 r Mně se libí,že k té bílé sedí černé lišty kolem oken, líp jak chrom,ten se ještě aspoň u S2 lehce poškrábe.
Červenec 1, 201510 r Jsou pohodlné, nějak jsem na nich nenašel nic negativního, látka reps potah ala Fabia..
Červenec 1, 201510 r mě se třeba vůbec nelíbí tyhle 18"... jinak u většiny prodejců zase TDI, to je hrozný tohle... Upraveno Červenec 1, 201510 r od kokta7
Červenec 2, 201510 r Interiér ujde, pořád lepší i jak OIII klidně v L&K. Ale ta kola jsou opruz šílený
Červenec 2, 201510 r Ani v základu to nevypadá nijak zle. Až na kola, to je fakt úlet. Fakt nerozumim, proč si někdo koupí auto za 600k a pak na to nacpe tohle.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.