Září 15, 20159 r Zajimavy, pokud ten vzorecek plati, tak pak: S3 2.0 TDI 190 DSG Style v cesku 867.000 CZK v Dansku 744.000 CZK .. 123 tisic rozdil (14% sleva) S3 2.0 TSI DSG 4x4 Style v cesku 1.007.000 CZK v Dansku 774.000 CZK .. 233 tisic rozdil (23% sleva) jinak S2 jsem taky kupoval z Danska, ale pres prekupnika a sleva byla 230 tisic a delalo to u mne 25% rozdil v cene. Tak to jsem zvědavej co s cenou udělá ukončení intervencí.Určitě v Dánsku ještě také mají nějaké slevy na nová auta.
Září 15, 20159 r Moc hezkej zadek. Každopádně Combi u mě až za liftbackem. Upraveno Září 15, 20159 r od bojler
Září 17, 20159 r Já jsem ho zatím viděl jenom v černé, šedé a tuším cappuccinu - OI se mně líbila víc combi, FI se mně líbila víc combi, SII se mně líbil víc jako combi. Ostatní byly remízy nebo mírná preference combi, v případě Superbu III je to hotový combi-debakl. Jediné, co by mě přesvědčilo je plnohodnotná panorama.
Září 17, 20159 r Mít těch 800 tis tak bych běžel objednat litfback 1.4 TSI Style v hnědé Magnetis, to kombi se mi moc nelíbí, takhle jsem objednal pouze F3 Combi Ambition
Září 21, 20159 r Dneska jsem se byl na kombík podívat do showroomu, a i když jsem předtím měl trochu obavy, aby nevypadal o moc hůř než liftback, není čeho se bát, vypadá minimálně stejně dobře. Chce to vidět naživo, fotky toho moc neřeknou. A mimochodem, variabilní dvojitá podlaha je nejvíc geniální věc, se kterou jsem se v poslední době setkal.
Září 22, 20159 r Co znamena variabilni dvojita podlaha ?? jestli je to jeji variabilni skladani tak to je vec u ktery ten kdo ji navrhoval nepremyslel. Pokazde kdyz je zvedam, bych toho kdo ji navrhnul kopnul do zadku.
Září 24, 20159 r Tak jsem se v S3 svezl - 140kW TDI, nejezdilo to na první dojem špatně, jen mně zarazilo, že ten motor je hlučnější než můj 125kW v S2. Sedačky lepší, interier mně teda moc neoslovil. Plus komplet ty multimedia - není to tak intuitivní, asi bych si potřeboval přečíst návod a nějak si to projít v klidu, nevěděl jsem kde co jak.... Též nevím pro noční režím, jestli ten velký display kolumba nebude oslňovat. V S2 to kolečko podsvitu je super, že nepátrám, zreguluju hned. Z venku design dobrý, zevnitř už to není můj šálek čaje. Nad čím přemýšlím: - opěrky hlavy opět nesklopné - jen výška - regulace podsvitu budíků - proboha proč je to v software setupu? - skřínka spolujezdce je nějaká malá - proč se nevejde palubní knížka s palubní literaturou? - řadička DSG mi nějak nevyhohovala, jak si opřít ruku, abych nemusel mít ruku pořád na řadičce? Toto má Passat nějak lépe řešené - vyhovuje mi více pedál plynu ukotvený od podlahy, dobře se zapře a dávkuje, než nějak hamtat "od voka" - je v tom nějaký vyšší posez když jsem si zreguloval sedačku do potřebné roviny.
Září 24, 20159 r Já jsem si ten motor svezl v úterý a mě naopak přišlo, že byl (alespoň uvnitř auta) tišší než 125 kW v S2.
Září 24, 20159 r Docela by mne zajimalo prime srovnani zrychleni S3 2.0 TDI 140kW vs S2 2.0 TDI 125kW nebo S2 1.8 TSI 118 kW. Zatim, co se delali testy merenim vychazeli u S3 uplne tragicke hodnoty a ja pokud bych menil S2 za S3 nechci aby to hur jelo a mam chut vyzkouset naftu.
Září 24, 20159 r Pokud máš 1.8TSI nebo 2.0 TDI v S2 a koupíš s3 2.0 TDI i v te nejsilnejsi verzi - nedejbože 4x4 a DSG tak to pocitove nepojede, s tim pocitej.. Upraveno Září 24, 20159 r od michal2009
Září 28, 20159 r Tak mám posunutou předávku asi o tři týdny. dočasně jezdím s A5, B8, 2.0 tfsi, 180k, nějaký výkon chybí, takže ta S3 280k určitě byla dobrá volba a snad tu spotřebu udržím do 11. Jinak audi má osmistupnový automat a točí ve 180 docela málo, ten šestistupen dsg už z podstaty méně převodů musí točit (žrát) víc.. Upraveno Září 28, 20159 r od homy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.