homy Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Zde přepis reakce z SA: Dobrý den, jedná se o polohu na mechanickém doraze. V případě, že je to mechanický doraz, sedadlo se zastaví vždy několik otáček motoru před mechanickým dorazem z důvodu snížení zatížení mechanismu sedadla. Rozdíl mezi SW a mechanickým dorazem je, když najíždíte do dané požadované polohy, sedadlo se zastaví v SW dorazu, v případě, že opět sepnete spínač, seadlo popojede ještě kousek a zastaví se v mechanickém doraze. Tuto polohu nelze použít jako uloženou polohu. Proveďte základní nastavení sedadla, kdy se znovu naučí mechanické dorazy. S pozdravem Moje 11 let staré auto, které má sedačky také komplet v elektrice, takovou píčovinu nemá. Dle přepisu se nejedná o žádnou bezpečnost, jsou to amatéři, proč to tedy nesjednotí? Já si připadám v tom autě že při SW dorazu sedím jak na bidýlku a dost mi to vadí. Takovými detaily hodnotíte auto a tady SA neobstála Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 jako že ten půl centimetr až centimetr zásadně mění pozici za volantem? ... Opravdu? Zkrátka v nejnižší poloze sedí sedadlo na mechanickém doraze (což bude pravděpodobně nějaký mechanický koncový spínač s páčkou, pacičkou, kdo ví s čím), který by při permanentním stlačení sedadlem v nejnížší poloze mohl přijít k újmě na životnosti, což celkem chápu jako technik, který pracuje se stroji, kde je koncových spínačů opravdu hodně, tedy "krátkodobě" ti evidentně systém sedadla povolí tento doraz stlačit, ale zřejmě z důvodu zajištění dlouhodobé výdrže ho nedovolí permanentně stlačit a uložit do paměti sedadla, tedy sedadlo po delším továrně nastaveném intervalu stání vyjede do polohy SW dorazu o ten kousek výše (někdo tady psal, že při zastavení na benzince se to nestane, ale po delším stání ano)... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Já si připadám v tom autě že při SW dorazu sedím jak na bidýlku a dost mi to vadí.Takovými detaily hodnotíte auto a tady SA neobstála Budu se muset zastavit u prodejce, nastavit nejnižší polohu a zkontrolovat, jestli je to bidýlko. Spíš se obávám, že neuvidím přes přístrojovou desku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 Mám v autě rád ultra pohodlí a i kdybych jezdil na ultra pohodlí a na ultra mládežnický posez, tak sedačka v SIII když je nadoraz dole, je fakt dole, určitě to není bidýlko, leda máš 2,45 metru na výšku 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 5. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2015 Ještě si nastavit opěradlo do vodorovné polohy a bude to "cool" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Očekávám v teto ceně vozu 100% kvalitu bez výhrad. Svezte se někdy v pořádných sedackach a pak uvidíte ten znatelný rozdíl oproti větší Octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Která auta mají pořádná sedadla? A oproti čemu je větší Octavia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 ... já jsem tomu vyjádření od "homy" taky nerozuměl. No snad to upřesní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Všechny bmw, Volva, i Octavia RS ma lepší. Superb je jen větší Octavie, nic vic, nic min. Místa uvnitř hodne, ale třeba sedaky krátký. Na druhou stranu super funkce jako asistent brzdění, uz me jednou zachránil, baví me i nezávislý topení a podobný vychytávky a v neposlední radě možnost tam mit tu 206kw, to je na tom aute asi to nejlepši v kombinaci s hatchbackem, protože nemám rad kombiky ale dve deti odvést potrebuji Zatím hodnotim jen některé detaily, poradny závěr si udělám az po najetí 100k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Ty sedáky by skutečně mohly být delší vzhledem k tomu, kolik je vzadu zbytečně volného místa před koleny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Jsou tedy aspoň delší než v O3? A delší než v předchozím S2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 (editace) Delší než v OIII jsou, ale kratší než v OII. Někde se to již tady psalo (délka sedáku vpředu/délka sedáku vzadu): OII 520/500 OIII 480/440 SII 500/490 SIII 490/490 Passat 470/470 Mondeo 490/470 převzato z http://www.autorevue.cz/novy-ford-mondeo-vs-novy-volkswagen-passat-prvni-tabulkovy-duel Editováno: 14. Prosinec 2015, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 6. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2015 Tak to koukám,ta O2 zajímavý,vždycky jsem si tam přišel jak v anglicaku,přitom sedačky největší. Takový rozměr měl asi i S1.Takže sedačky se postupne zmenšují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 Hodil by se ostřikovač na tu couvací kameru 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Superb Active, zřejmě 16" kola, mělo to jenom halogeny, takže jsem ho chvíli ani nepoznal. Jak se vám líbí? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Ale jo, proč ne..pro ty taxikáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 16" pro taxi pohodlné, ideální volba, hlavně aby jim to jezdilo a nebylo více v servisu na reklamacích. Ale lampy by se s halogenama mlžit neměli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Těch ještě bude až začnou přezbrojovat v Praze taxikari. I kdyz posledni dobou je videt hlavne OIII v zakladu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 (editace) Zachyceno na ulici. Editováno: 15. Prosinec 2015, autor: Trautenberk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Na ulici? Na dvorku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Takové travnaté "parkoviště" hned vedle hlavní cesty, takže na ulici :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Kombinace barvy a kol, která mi přijede v dubnu ( možná ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Proč možná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Objednáno je, teď jde o to zda to dodají včas :-) nebo třeba dřív. Prostě prodejce slíbil za 4 měsíce, což je duben. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 Bílá mu fakt sluší. Těším se ještě na fotky té Corridy, co si tady objednal jiný fórař. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.