Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Taky jsem za tmavou a prohození kol. Ty dva mazlíci budou jezdit v Mariánkách jo?  :rolleyes:

Co kdyby jenom poklice, ale mracitka, spojlery, neorigo kola ...

Světlá barva, kola 19 určitě, ale jen s nastavitelnymi tlumicemi. Jsou ale i zajímavější barvy a 18 kola

Na 4x4 mi přijde 140kw na hraně, ale většinu řidičů uspokojí ale nenadchne

Nevite nekdo, jestli je na SIII stresni antena, kdyz neni navigace? Nekdo rika, ze bez navigace je jen vnitrni, coz bych uvital, protoze ta ploutev je jen v cerne a neni moc pekna.

Tak to je hnus .... mistři v Olomouci. L&K a dají tam na zimu 16" s poklicema 

563c94704f243.jpg

A stahovací pásky. To jsem nikdy nepochopil. Nikdy mi pokožce neupadla a nikdy mi jí nikdo neukradl.

To je běžná praxe, ono to obutí není levné, a ne každý zákazník to pak koupi i s alu a zimními koly..

Ten Sup musí Mít fakt 19. Když na Fabii mam 17 a je to tak akorát

s DCC bez obav 19, bez 18

Ke mě si zákazník donesl letní noname kola 21 :-) Dám fotku na jaře až přijede na přezuti.

to má ty ráfky jen pogumovaný, ne?  :-))

Gumy ještě nedodal, nenechá si říct že mu to nikdo nenapíše do TP. Ale co, je to jeho věc. :-)

Proč by nezapsal? 20 si dovedu představit, ty jezdí na bmw 5, a6, ecko. To je tak jediný kde se muže sup rovnat

Ja byl s komfortem na 19 pozitivně překvapen a tužší si dovedu představit

Nahodou tie puklice su urcite krajsie ako bez alebo niake skarede neoreginalne elektrony

no to je teda ultrahnus na těch 16". To tam snad může dát jen obchodník diletant. To auto přece zákazník kupuje hlavně očima. Já tohle vidět, zapochybuju, jestli jsem tam správně.

Dnes jsem byl na předváděcí jízdě a zjistil jsem jednu informaci.Jak má jít od 22KT/16 virtuálním pedálem zavírat víko kufru,tak by to mělo jít doprogramovat i do předchozího modelového roku.

Za leden skoro 900 registrací. S takovouhle muze Rapid byt i mene prodavany nez Superb. Je to sice i dojezd aut s fakturou v minulem roce, ale Vlcek obdobna cisla dopredu jako planovana ohlasoval.

Z globálního hlediska...

V roce 2011 se prodalo 116.000 Superbů (dodávky zákazníkům). To byl zatím rekordní rok pro Superb.

Myslím, že teď má slušně našlápnuto na 200.000 ročně (celosvětově).

nakonec ještě bude z SIII tuctové auto..... :kol-26:  Vždyť jen SII FL lze vidět denně v jakém počtu, to snad nepotkám denně ani tolik Fokusů. A SIII už se také slušně množí.

to ti přijde jenom v ČR a SK. tady to je samé mbéčko.

U Francouzů zase samá pi*a, no :D

nakonec ještě bude z SIII tuctové auto..... :kol-26:  Vždyť jen SII FL lze vidět denně v jakém počtu, to snad nepotkám denně ani tolik Fokusů. A SIII už se také slušně množí.

Myslím, že v ČR to už nemá moc kam růst... Ale v zahraničí jich bude vidět stále víc.

vždyť je to tuctové auto, co řešíte.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.