Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

59cdf237e1de0104ddec5873a9fca84f.jpg

Koncovky ala 2.0tsi 206kw.

Upraveno od Trautenberk

Trautenberk: kde se dají ty koncovky sehnat? Viděl jsem od Milotecu na O3, ale na S3 nemají.

Někdo by asi řekl "tuzing", ale poněvadž já nejsem příznivcem schovaných výfuků, mi se to docela líbí a na rozdíl od OIII to Milotec udělal z chromu a v reálně vypadajícím rozměru (pro OIII je to jako špatný vtip, jak je to uzoučké a plastově nastříkané stříbrnou barvou). Kdyby tam majitel nedal tu nepovedenou imitaci něčeho, co má asi hodně dalece připomínat odrazku alá OIII RS, docela by to šlo :)

Tohle by mě dost zajímalo v reálu, protože ty výfuky jsou jediné, co mi na autě chybí a co bych tam z neorigo příslušenství byl schopný dát.

Dokáže někdo říct, co by znamenalo dát tam origo jako má 206kW?

v chromu ? To by asi dlouho nevydrželo. Spíš asi v nerezu ne ?

Mam tuchy, ze to bude pochromovanej plast. Ale treba se pletu.

Kazdopadne to vypada pomalu lip nez original. Tohle jediny mi na S3 přijde trochu humpolacky. Ten plast pro original koncovku je vykrojenej tak, ze to vypadá jak kdyby to na lince rezala baba nožem.

Tento prvek vypadá na Pašíkovi lip.

vlastně jo, jestli to je Milotec, tak je to na 99% plast. Ale ten vydrží, oni ty povrchy umí.

Jsou u L&K podsvícené prahové lišty?

Nejsou, ale videl jsem je v katalogu prislusenstvi.

• 2 týdny později...

Tři z těch šesti mají halogeny, pokud dobře vidím. No, doufám že to není vzorek odpovídající průměru. :)

To je snad poprvy co vidim prevazet auta bez disku. Na cem to je postaveny...?

Na bazoši už jsou asi ty sady na prodej ;-) chtěl bych vědět od kud je borci mají

To je snad poprvy co vidim prevazet auta bez disku. Na cem to je postaveny...?

Na špalkách... Vidím tam nějaké dřevo.

To snad neni mozny. By me zajimalo koho to napadlo. Tyhle nákladní vagony nejsou nijak zvlast odperovany. Takhle se vsechny tvrde rázy musi prenaset do celeho vozu.

Ehm, myslím, že ta kola jsou ukradena. ŠA takto určitě nová auta nepřepravuje.

To souhlasí i s tím, že kola chybějí jenom na autech ve spodním patře. Docela by mě zajímalo, co je to za přepravce a kde ten vlak nechal bez hlídání stát dost dlouho na to, aby se na něm někdo takhle obohatil.

Na to koukám jak puk. My autovlakem převážíme dvakrát do roka motorky do Košic - to si budu muset dávat bacha a nic tam nenechávat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.