Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Caute,

Urcite uz to tu nekde je, ale nenasel jsem. Mohl by mi nekdo rict postup jak se ma spravne sundavat ten, plast co je okolo radia/navigace tak, aby se nic neposkodilo a slo to delat opakovane? Staci za to vzit silou zespodu z popelniku nebo je na to nejaky figl? Uvazoval jsem, ze bych pri parkovani na problemovych mistech proste Columba vyndal a bral s sebou. Sice mi ho i tak urcite ukradnou nekde jinde, kde to bude vypadat na pohled bezpecne, ale alespon bych to trochu oddalil.

Jinak kdyz Columbuse uplne odpojim a zase pripojim, zustanou ulozena nastaveni, stanice atd.? Bude vzdy treba zadavat PIN?

Diky

Upraveno od mike_k

Mezi plastový rámeček a přístrojovku zasuneš kreditku a zapáčíš Rámeček vyskočí. PIN zadávat znovu nemusíš.

Upraveno od Pepa007

:kol-47: Este potrebujes TORX srobovak. Stanice budes musiet naladit!!! :kol-31:

to není pravda, předvolby zůstanou!!

Rámeček se dá sundat i bez pomůcek rukou - odspodu (otevřít popelník) a postupně vycvakávat

• 2 týdny později...

Protože jezdím jen o víkendu a přes týden většinou ne, Columba vydělávám pravidelně cca 3/4 roku. Rámeček jde v pohodě rukou a i po tolika vyndáních je v pohodě. Veškeré nastavení zůstává uloženo, pin se zadávat nemusí. Jediné na co bych si dával pozor je, že v letních dnech může být Columbus pěkně horký a proto má svůj interní větráček, který ho ještě nějakou dobu po vypnutí motoru ochlazuje. Takže asi není moc vhodné ho odpojit od zdroje...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.