Publikováno Srpen 30, 201213 r Caute, Urcite uz to tu nekde je, ale nenasel jsem. Mohl by mi nekdo rict postup jak se ma spravne sundavat ten, plast co je okolo radia/navigace tak, aby se nic neposkodilo a slo to delat opakovane? Staci za to vzit silou zespodu z popelniku nebo je na to nejaky figl? Uvazoval jsem, ze bych pri parkovani na problemovych mistech proste Columba vyndal a bral s sebou. Sice mi ho i tak urcite ukradnou nekde jinde, kde to bude vypadat na pohled bezpecne, ale alespon bych to trochu oddalil. Jinak kdyz Columbuse uplne odpojim a zase pripojim, zustanou ulozena nastaveni, stanice atd.? Bude vzdy treba zadavat PIN? Diky Upraveno Srpen 30, 201213 r od mike_k
Srpen 30, 201213 r Mezi plastový rámeček a přístrojovku zasuneš kreditku a zapáčíš Rámeček vyskočí. PIN zadávat znovu nemusíš. Upraveno Srpen 30, 201213 r od Pepa007
Srpen 31, 201213 r Rámeček se dá sundat i bez pomůcek rukou - odspodu (otevřít popelník) a postupně vycvakávat
Září 14, 201212 r Protože jezdím jen o víkendu a přes týden většinou ne, Columba vydělávám pravidelně cca 3/4 roku. Rámeček jde v pohodě rukou a i po tolika vyndáních je v pohodě. Veškeré nastavení zůstává uloženo, pin se zadávat nemusí. Jediné na co bych si dával pozor je, že v letních dnech může být Columbus pěkně horký a proto má svůj interní větráček, který ho ještě nějakou dobu po vypnutí motoru ochlazuje. Takže asi není moc vhodné ho odpojit od zdroje...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.