Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den,

Mám nově octavii 1.9 TDI 77 KW (156 tis najeto) a když stojím, sešlápnu spojku a rychle zařadím zpátečku tak se ozve divný zvuk a jakoby cítím že to de přes zuby. Když nevyšlápnu spojku a zkusím to znovu tak to neudělá. Když sešlápnu spojku, počkám 2 sek., sešlápnu a zařadím tak to taky neudělá. Udělá to jen pokud na to du hned. Nezdá se mi to normální. Má s tím někdo zkušenost ???

Děkuju za rady.

Vloženo

Já měl ten samý problém. Reklamoval jsem to a ze Škodovky mi přišla odpověd a ta zněla. Sešlápnout spojku a čekat alespon dvě vteřiny a pak zařadit zpátečku.

Vloženo

Pokud jedeš třeba na 2, prudce zastavíš a budeš tam rvát 1 nebo R tak to bude chrčet furt. Počítej s tím, že se musí srovnat zuby a zpátečka nemá sinchrony. Takže potřebuje čas. Pokud bys musel čekat třeba půl minuty, tak to je problém, ale vteřina dvě ne.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...