Kyselinka Vloženo 8. Září 2012 Sdílet Vloženo 8. Září 2012 Caute chalani, chcel by som sa opytat skusenych Dalo by sa nejakym sposobom pripojit zadne parkovacie senzory, resp. jednotku 475 C, ktora vie graficke zobrazenie, na moju multimediu DNX5210BT? Neviem presne ako sa to pripaja a ci by sa to nedalo nejak prerobit na RCA input a ci by to vobec potom fungovalo. Alebo to nie je mozne a ide to len s origo radiami? Tu som laik, tak ma neukamenujte Este foto zadnej strany multimedie: Mam OIIFL 1.6TDI CR Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Origo jednotka komunikuje po CAN sběrnici. Neorigo rádio to skoro jistě neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 10. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2012 (editace) Diky, takze jedina moznost je dorobit parkovaky bez jednotky a riadit sa len pipakom? Bude to vobec efektivne? Popripade na multimediu pripojit dodatocne kameru... Editováno: 10. Září 2012, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Osobně se na rádio během parkování nedívám a orientuji se pomocí zrcátek a akustického signálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 11. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2012 OK, dakujem...tak to poriesim asi iba pipakom ..nechce sa mi moc vrazat do parkovakov a este aj kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 29. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Tak po dlhsej dobe sem napisem. Vyriesil som to iba namontovanim cuvacej kamery a zistil som, ze parkovaky by mi boli uplne zbytocne, kedze skoro vsetky vydavaju suvisly ton uz pri vzdialenosti 30-40cm a ja vacsinou parkujem aj na 5cm. Toto mi kamera pekne ukaze, kdezto pri parkovakoch by som musel ist na odhad. Len ilustracne na rychlo video mobilom, co som pred casom natocil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.