Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jsem hodně napnutý, takovou dlouhou šponu v olejovém koši, to jsem ještě neviděl. Držím palce, aby to co nejméně "bolelo" :gunners3: 

Tak je to zadřená klika..

:( 

Ještě koukám, že bych nechala udělat generální opravu toho motoru. Nevíte kolik to může cca stát? Jestli se to vyplatí než koupit někde motor....

záleží kolik si budou účtovat za práci, díly se daj poschánět typuju tak kolem 15-20 tis, záleží co vše je nutné měnit, a pak cena práce, výhodu vidim v tom, že víš co má motor za sebou a po GO víš co jsi tam dala, což u koupě motoru z bazaru člověk nikdy neví co je to zač, co to má za sebou a jak se k němu bylo chováno, takže asi tak

Je zadřená klika a vačka a ty vyvyžováky.

Já měnil u 1.9 váčku,zdvihatka,lůžka ventilu,gufero váčky,s tím samo i olej a ještě nějaký drobnosti a materiallbyl cca za 10-11 a nemusela dolu hlava,takže to šlo,mechos kamarat,takže me to s práci vyšlo na 13, nevím kolik vyjde klika,plus teda u tebe asi bude muset i hlava dolu,ale to at řeknou zkušenější zda musí,což pak znamená rovnání a těsnění.

Tak uvidím. Rozebraný už to je. Hlavně aby to šlo.

• 2 měsíce později...
  • 3 měsíce později...

A dunivy zvuk motoru? Jedina rada ta co psal JirkaZip4? Tj. vyčistit EGR AGRintercooler vyfukove a saci svody? Nebo má někdo ještě nějakou radu?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.