Listopad 20, 201410 r Jsem hodně napnutý, takovou dlouhou šponu v olejovém koši, to jsem ještě neviděl. Držím palce, aby to co nejméně "bolelo"
Listopad 21, 201410 r Ještě koukám, že bych nechala udělat generální opravu toho motoru. Nevíte kolik to může cca stát? Jestli se to vyplatí než koupit někde motor....
Listopad 22, 201410 r záleží kolik si budou účtovat za práci, díly se daj poschánět typuju tak kolem 15-20 tis, záleží co vše je nutné měnit, a pak cena práce, výhodu vidim v tom, že víš co má motor za sebou a po GO víš co jsi tam dala, což u koupě motoru z bazaru člověk nikdy neví co je to zač, co to má za sebou a jak se k němu bylo chováno, takže asi tak
Listopad 22, 201410 r Já měnil u 1.9 váčku,zdvihatka,lůžka ventilu,gufero váčky,s tím samo i olej a ještě nějaký drobnosti a materiallbyl cca za 10-11 a nemusela dolu hlava,takže to šlo,mechos kamarat,takže me to s práci vyšlo na 13, nevím kolik vyjde klika,plus teda u tebe asi bude muset i hlava dolu,ale to at řeknou zkušenější zda musí,což pak znamená rovnání a těsnění.
Únor 2, 201510 r zdravím , klasický problém u 2.0TDi- jde přesně o toto zde : http://www.vyvazovaky.cz/news/popis-problemu-s-mazanim-motoru/ Nechal jsem si raději přímo u něj předělat a mělo by být po problému. Upraveno Únor 2, 201510 r od Kulina
Červen 1, 201510 r A dunivy zvuk motoru? Jedina rada ta co psal JirkaZip4? Tj. vyčistit EGR AGRintercooler vyfukove a saci svody? Nebo má někdo ještě nějakou radu?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.