Lucky.69 Vloženo 5. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2013 Zdravím, takže mě se zadní levé dveře neotvírají vůbec! ...zkoušel jsem vaše finty s mačkáním klíčů a taháním za kliku dveří zevnitř (čudlík vylízá a zalízá a to je tak veškerá činnost). Bohužel neúspěšné. Máte s tím někdo zkušenost? Nebo víte jak aspoň otevřít?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 Bojím se, že nanásilná metoda bez rvaní čalounění neexistuje. Nicméně zítra jdu do škodovky a zkusím se na to zeptat. Snad neřeknou TAJEMSTVÍ ŠÉFKUCHAŘE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 přesně, ta horší cesta je sundat tapec z těch zavřenejch dveří,což je fakt vopruz, už jsem to jednou dělal, než jsem příšel na tu metodu s tim mačkáním a tahánim za kliku, mám to na to už předpřipravený, kdyby náhodou se jednoho dne nechtěli dveře odemknout tou metodou, jelikož dole je jeden šroubek, kterej když jsou zavřený dveře je jakoby za sedačkou, nějakou dobrou ráčnou by se tam člověk asi dostal, někde jsem tu čet, že to jde, já ten šroubek pro jistotu dal pryč, pak zbejvá povolit ty pod rukojetí a celé to jakoby nadzvednout, aby to u okna vypadlo z té drážky, bacha na vejškáč, ten odpojit, no a pak buď rvát za táhlo, což u mě nepomohlo, a nebo pak rozebrat zámek nebo odpojit dveře ale kdyby sup1 zjistil něco lepšího, byla by to paráda, ale předpokládám, že ve škodě řeknou vyměnit zámek nebo rovnou celý dveře jak to tak znám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2013 trochu to tady oživím. Byl jsem ve škodovce a ptal se na to. V origo servisu to řeší násilnou metodou, tapec sundají zevnitř stahovačku taky a zámek rozštípou. Cena práce 2500 + zámek dalších 2500. Pošťoural jsem to i na netu, ale bezvýsledně. Takže z jara jdu na to sám Pokud ale někdo bude řešit dříve, neuškodil by návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky.69 Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Dík za oživení (ptal ses ve škodovce a ne v hospodě, což mi na optimismu nepřidalo :D). Super takže rozsekat celý dveře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Tak jsem si asi trochu nasral do bot. Začal blbnout druhý zámek, tentokrát vlevo. Při pobouchávání na dveře fungoval. Tak jsem si nějak říkal, že pak radši ty dveře odpojím od svorkovnice, tedy zatím a pak na to zjara mrknu. Ale velké ale!!! Dnes úplně mrtvo. Takže milí přátelé, mám zamčené obě zadní dveře Plán udělat to zjara padá, musím se na to vrhnout Dnes mi dal kámoš levý zámek z Octávie, tak snad bude stejný, ale je bez mikrospínače. Především prozkoumám princip toho dvojitého zamykání Pak poreferuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 ty jo, tak to je hodně velkej pech, ať se zadaří, jsem zvědavej na výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 (editace) Nějaké první poznatky už mám, rozdělal jsem ten zámek z Octavie, který by měl být stejný. Celý mechanismu jde rozpůlit na elektronickou a mechanickou část Demontáž je jednoduchá, drží to pohromadě 2 torxové šroubky a pružina Editováno: 17. leden 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Celé to ovládá mechanismus v elektronické půlce, který vypadá takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Toto je zobáček elektronické části, který zapadá do západky (otevřeno&zavřeno) mechanické části zámku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Snad ti dal kamos "zelenej" tichej zamek jesti masuje z O1. Pokud ti dal obych, hrozne nahlas cvaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Detail pozice odemknuto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 detail pozice zamknuto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 To brc.majkl: Ten zámek je pouze jako moje instruktážní pomůcka, můžu ho klidně zničit, na Supa určo nepůjde. Mám ho jen proto, abych nastudoval, jak to vůbec funguje a kde co je. Jelikož je to zamykání vopruz jako prase, mým cílem je buď nový zámek, nebo úplně vyřadit "double" zamykání Prozatím se budu soustředit na otevření dveří, jakmile se povede je odjistit, bude se laborovat dále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 No ja mam asi ten samej problem ale z ridicovima dverma. Zatim to zacina jako u doktora sem tam se mi otevre sem tam ne a musim zamykat klicem a docvakavat. No asi je to treba zacit resit protoze se mi lizt od spolujezdce teda nechce.. Asi se mi na to mrkne muj technik Airman :-D teda doufam v to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 17. leden 2014 Sdílet Vloženo 17. leden 2014 Jo mrknu neboj akorát sem jeste nestihl ten zámek pořádně nastudovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Mrkni, ale stejně pujdeš čalounikovi pro druhy tapec, jelikož ten prvni rozpařeš jako kralika. CUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Adamovi se dvere otviraji jeste tak to je vpoho :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Kurde tak to abych si pospisil :-D s mojim stestim se mi to dosere brzo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 (editace) To určitě, nezanedbat. Mě se to domrvilo tak + - na 15ti zamčeních Příručka vytisknuta: Kdyby se nechtělo někomu hledat: demontáž čalounění z.dveří: 70-2 dveře uvnitř: 50-1 Největší průser je s tím tapecem, nejhorší bude ten spodní šroub Editováno: 19. leden 2014, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 ty máš jakej tapec? látkovej? látkovej mám L a P v dobrým stavu, kdybys potřeboval a nějak si to zničil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 no ja uz to mam cca tri mesice, odemknout to klicem vzdy jde i zamknout no asi to ale zavezu hned zitra nekam nechci si to dojebat zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 (editace) Otevřeny obě strany. Po nějakém lehčím pobouchávání se semtam ozval kníkavý zvuk, jako by to chtělo Tak jsem zvolil medotu většího bouchání, zároveň metodu Doktorona, tedy současně tahat za vnitřní kličky, bouchat a zároveň otevírat Bušení bylo na hranici poškození, ale povedlo se. Prozatím dlouhodobě vyřešeno přerušením modrého a černého kabelu (osvětlení při otevření dveří funguje) Kdybych odpojil celý konektor od zámku, nešly by mikrospínače (signalizace na maxidotu a osvětlení) Jelikož jsem nesehnal levnější zámek, než za 3000 Kč, nebudu to momentálně řešit a počkám si na akci nebo výprodej a tak... Starší z vrakárny kupovat nechci, protože z téhle blbé závady mi fakt tekly nervy (radši měnit motor, než tohle) Editováno: 19. leden 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 congratulatin , hlavně, že máš otevřeno, jelikož obě zavřený už je fakt na prd, je to strašná raketa za ten zámek, já ho někde na netu našel za asi 600,- , bohužel už nevim kde, ale zkusim pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 To by bylo fajn! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.