Přejít na obsah

Podsvit budíků


ferda25

Doporučené příspěvky

Další možné funkce:

....

2. Volba "Profily" - lze zapnout a vypnout tzv personalizace klíčů

....

Ferdo, co tato funkce nabidne u me, kdyz mam personalizovane klice (tj. odlisne nastaveni el. sedacek, zrcatek atd.). To znamena, ze se profily prirazene k jednotlivym klicum budou ignorovat, auto zustane nastavene, jako pri poslednim uzamceni ?

Jaky by to melo smysl ? Pri zamene klicu ?

Sedacku prestavim do jine (sve pameti) zmacknutim tlacitka, akorat zpetna zrcatka bych musel prestavit a tim zrusit nastaveni k tomuto profilu, je to tak ?

U personalizace, kterou umi O2FL me jen vadi, ze si to neumi pamatovat nastaveni multimedii (Columbus) pro kazdeho ridice, to bohuzel resitelne asi neni....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano profily budou ignorovány a bude použit poslední co byl v autě. Je to spíš pro ty co mají někde v autě třeba schovaný čip pro startování auta na dálku....a nebo nechtějí prostě tuto funkci využívat. I já jsem koukal, když jsem měl asi 3 hodiny auto a prohodil klíč, že je vše v angličtině.

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

Skvelá práca! Chcem sa spýtať jednu vec: chcem dorobiť asistent jazdy v jazdných pruhoch tzv. Lane Assist. Všimol som si že v budíkoch mám ikonku na túto funkciu ale po zapojení kamery a aktivácii funkcii Lane Assist na MaxiDote sa ten symbol nerozsvieti. Ona by mala svietiť v pohotovom režime na oranžovo a keď zasahuje do riadenia tak na zeleno. Vedel by si mi s tým pomôcť? Vďaka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 10 měsíců později...

Ahojte, mam problem na Octavii II FL 1.6TDI classic polodot, mi nesvietia rucicky teploty vody a mnozstva paliva, a obcas mi vypadava podsvietenie rucicky tachometra, obcas preblikava, obcas vobec nesvieti a obcas stale svieti, vybral som budiky aby som skontroloval ci nebude nieco so zapojenim kedze sa mi zda ze problem bude niekde v konektoroch ked to takto blbne, avsak som sa bal ich uplne odpojit aby som nemal problemy s imo. a ked som mal budiky vonku zbadal som jeden odcvaknuty tenky cerveny kabel siel do budikov, moze to mat nieco spolocne s tym odcvaknutym kablikom ? Mate niekto skusenosti s nesvietenim ruciciek ?

 


 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...