Bajuszka Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 však já netvdím že se hádáme, myslel jsem to s úsměvem na tváři doufám, že se pak výsledek bude líbit, během týdne bych tady chtěl dát názornou ukázku jak by to mohlo vypadat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 Zdarec všichni, jen bych rád připomenul můj návrh-zakomponovat kamkoliv přezdívku či jméno a to z toho důvodu,že nás zrovna není málo a budeme se mezi sebou lépe orientovat (hlavně nováčci) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 Zdarec draku, o tomto jsem uvažoval, že by to bylo vhodné, je tady několik "ale" 1. najednou by se to z toho stala kusová výroba, tudíž větší cena 2. musel by být přesný seznam kde by bylo kdo chce jakou velikost, kolik kusů a jakou přezdívku či nápis, samozřejmě se ještě může stát že by v tiskařské firmě udělali chybu a někomu jméno udělali špatně 3. nejsem si stopro jist jestli by nějaká firma do toho vůbec šla, jestli by jim za to stálo na to dělat šablony, ale to by se muselo zjistit, nechci předem malovat čerta na kříž... Ale kdybys o nějaké firmě na toto věděl dej vědět... Já zatím na etu našel jedinou firmu, která dělá zárověň potisk mikin a aby tam byl potisk na rukáv, kde jsme se shodli že by měl být ten nápis Škoda Superb Kubišta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 no konkrétně ty jsi byl ten kdo tvrdil že na sraz přijede a docela se i stebou počítalo a skutek utek.Nebudu se ptát na důvody to je tvá věc. No jestli to bylo na mne, tak se musím ohradit. Poprvé jsem o sraz projevil zájem na začátku září (víceméně hned po koupi auta), ale jelikož sem se pak na seznamech oficiálně přihlášených neobjevil, kašlal jsem na to. Pár dní před srazem jsem řešil ubytování, ale zbylo místo maximálně v autě a to jsem s ohledem na předpověď počasí zavrhl. Jenom abych vyjádřil svůj názor k mikinám - představuji si něco jako fleecové, a motivy bych chtěl mít vyšívané. Sítotisk sice pár oprání vydrží, ale určitě ne +10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 Nevím jestli by to bylo zrovna ideální řešení, vyšívání přímo na mikiny by bylo podle mě velmi drahé... Pak by jedině mohlo být řešením nechat vyrobit nášivky, což není takový problém si myslím, nakoupit mikiny, což taky není takový problém a nechat je našít, což bych zařídil, protože moje mamka je švadlena z povolání... Ale dostáváme se do bodu, kde každý začíná něco vymýšlet... Je potřeba najít patřičný kompromis... Za chvíli se někomu začne zdát, že by to chtělo dámské a pánské střihy... Je třeba rozhodnout za včasu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Vicku, rád tě poznám na dalším srazu. Věřím, že tak vystoupím z anonymity a plně si členství v klubu zasloužím Ne, teď vážně, rád vás poznám, jsem si jistý, že to na příštím srazu určitě klapne, a propos, nechcete naplánovat v dohledné době třeba další sraz, k osobnímu předání mikin? Určitě to prolomí ledy mezi nováčky a ostřílenými borci zde z fóra? Jinak přeji dobré ráno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Ještě k tomu potisku/ výšivce: u nás v jedné reklamce používají pro potisk sublimaci, kdy se barva stane součástí vláken. Tisk je pak v podstatě nafurt. Sám jsem tam nechával dělat klubovou vlajku plus pár droostí. Bylo by to možná lepší než výšivka. Pokud by byl zájem, můžu zjistit podrobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 (editace) MrChodny: OK, a kde konkretne budete? Abych vas nemusel hledat po celem kempu Prijel bych asi az vecer, nejpozdejs kolem osme. Gril i altan mam edit: prezil bych to asi i v aute, spal sem uz i v mensich nez je sup Tohle jsi napsal k Vranovu tak se počítalo, že přijedeš. Já jsem se taky nenapsal na seznam, protože jsem měl v plánu něco jiného a přijel jsem večer kolem 21 hodiny. Chatku jsem taky neměl rezervovanou a nakonec se podařilo. Myslím, že se vždy nějaké řešení najde. Podle mě jen výmluva, že když nejsem napsaný a chci jet tak stejně nemůžu protože mě nenapsali na seznam. Už je zbytečné tohle řešit. Editováno: 30. Září 2012, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 :noot: MrChodny : nemají třeba webovky? že bych je zkusil kontaktovat? včera jsem psal na jednu firmu co provádí vyšívání s požadavky jaké máme, tak uvidím co mi odepíšou... Kubišta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Jeste zjistim, jestli se vubec mikiny daji tou technologii potisknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Vicku, rád tě poznám na dalším srazu. Věřím, že tak vystoupím z anonymity a plně si členství v klubu zasloužím Ne, teď vážně, rád vás poznám, jsem si jistý, že to na příštím srazu určitě klapne, a propos, nechcete naplánovat v dohledné době třeba další sraz, k osobnímu předání mikin? Určitě to prolomí ledy mezi nováčky a ostřílenými borci zde z fóra? Jinak přeji dobré ráno! No osobně si myslím,že právě asi dojde k předání mikin oficiálně na jarním srazu.Nepředpokládám,že ještě před zimou bychom se někde sešli.Mikiny taky asi nebudou ze dne na den.Je sice možné,že jakmile budou tak ti,kteří mají blízko k Cuzikům se k mikinám dostanou dříve,ale to je jen myšlenka. Určitě je ale dobrý nápad oficiální předání. Jinak nemyslím si že jsou zde nějaké ledy mezi náma Ještě jsem tu snad nezaznamenal,že by někdo kdo je zde nový byl odsunut na druhou kolej a i noví účastníci srazů si myslím,že neměli problém zapadnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 jasnačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Tak musím říct, že my jsme si Supa koupili týden před srazem, měli jsme ale jet i kdybychom ho neměli a taky jsme nebyli na seznamu. Na seznam nás přidali až jsme Supa měli doma. Jsme taková normální rodinka Supová, otec má Supa i bráška Jinak myslím si, že jako nováčci jsme zapadli krásně a pohodově A proto jsme se i pustili do zorganizování mikin pro všechny A ano, jak píše Vick, tak nejspíš se k mikinám dostanou nejdřív ti co maj blízko Čuzíků, ale pokud jsem si všimla dobře, tak ty brc.majkl jsi z Brna ne? Takže máš možnost mít mikinu taky mezi prvníma, jelikož my bydlíme v Brně Ale taky ti co jsou třeba z Prahy, tak není problém Vám to poslat poštou, poštovné není zas tak drahé A nebo taky další varianta, všeci se můžem sejít u Čuzíků na kafe Ale to by taky musel souhlasit tatínek Čuzík a maminka Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 no ikdyž má tatík krásný pozemek tak myslím že by z toho asi byl divný kdyby se tam objevilo najednou tolik supáků a i v okolí by byl poprask.Ale představa je to pěkná to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Nebo u mě v Humpolci a múžeme něco ugrilovat. Třeba prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Jasně Baju, určitě bych využil možnosti a převzal si ji osobně, teď jen něco vybrat a nějak většinově se shodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Já vím Vicky A navíc na podzim není dobré vyjíždět na kopeček, hlína je mokrá a jen by sme to tatínkovi rozryli Ale Žralok tady má dobrý návrh, mmm prasátko grilované, to si myslím by dali všici líbít brc.majkl: na návrhu se stále pracuje, to je v podstatě maličkost, jen najít tu správnou firmu, která to natiskne a za dobrou cenu My jsme jednu tady v Brně našli, základní cena mikin je 550,- Musíme ještě zjistit kolik budou stát celkově potisky, ale to můžem až budou vytvořený. Chybí už jen jeden. Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Já chci smrťáckou variantu. Černočernou mykynu a ještě černější potisk. Pak budu vypadat drsně. Nechci mikinu ale MYKYNU, protože jsem tvrdej. Nebo natvrdlej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 dnes tu bylo sucho takze tu mohl jet i traktor jinak Bajo neuvazovali jste o nasivkach a potom to prisit v Praze jsem kdysi skladal jednu fa. a oni to robi myslim ty nasivky cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 jo a ten bravek vtom Humpolcu neni spatny napad bo bysme to zalely hrusku nebo tam je jeste neco origynalniho cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Ještě tady mám 1 litr. Oba se pak budeme válet ale každý jinak. Ty a já . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 30. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Já jsem pro :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 to CUZIK: Tati, my jsme psali do jedné velké pražské fa email ohledně nášivek, ale 100% o víkendu nepracují, takže se snad ozvou během týdne. Možná to bude ta, ve které si skládal Jinak jsme tak orientačně dávali potisky na mikinu, tady jedné potiskové fa z Brna na netu a při potisku velkého na záda a malého na prso nám vyšla cena 899,- a to tam nebyl ještě rukáv. Základ mikina stojí 550,- klasická klokan s kapucí a dámská 499,- Takže lidi, jestli víte o nějaké potiskové či nášivkové firmy dejte vědět, nejlépe rozhoďte sítě kolem sebe, každá rada dobrá a dejte sem odkaz. Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Bajo ja tam skladal tak mozna pred 8 lety a vim, ze cepice comam doma skoda motosport stala 50kc ta nasivka od 100ks nahoru, ele ceny se meni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drak z Okurkova Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Ještě jednou si s dovolením trknu... Napadlo mě mikinu nakoupit tady na Freeportu v Adidas nebo Nike... Věřím, že mi při nákupu více kusů udělají velmi dobrou cenu Znám se s vedoucími jednotek, tak cena by byla fakt minimální... Odhaduji cca 300,- Nejde mi o fajfku nebo proužky, jde o to, že materiál bude přeci jen kvalitnější než základ jak píšete... Je to jen myšlenka tak mě hned nekamenujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.