Publikováno Říjen 3, 201212 r Cau,menil jsem si trysky na octe 66kw daval jsem tam trysky 502 a po namontovani zpet na auto mi nechce naskocit,musi se ty vstriky po namontovani novych trysek nejak serizovat?dik
Říjen 3, 201212 r Odvzdušnit. Povol převlečnou matici na vstřikovači III. válce a pomocník ať několik vteřin startuje. Ty máš matici v hadře Až půjde nafta potom přestanete . Utáhneš matici a to stejně na vstřiku II. válce. Potom start. Bude to zpočátku nerovnoměrně, chod motoru bude nepravidelný než se dostane nafta do I. A IV válce, ale pokud je vše v pořádku tak chod motoru by se měl srovnat. Pokud jsi při vymontovaných vstřicích neucpal hadičku přepadu(šroubkem nebo nýtkem), která jde do čerpadla tak mohla spadnou nafta i z filtru až do nádrže a startování by bylo velmi obtížné. Potom jedině zalít filtr To znamená na filtru (zpátečka) vyndat regulační ventil a filtr zalít naftou. Pozor gumičky se musí dát nové jsou nabobtnalé od nafty a když budeš zasouvat zpět reg ventil tak pravděpodobně skřípneš. Modrý kroužek nahoře ,černý dole.
Říjen 6, 201212 r Autor Dik,udělal sem to podle rady a naskočila hned ale mam ještě 1 problém jeden vstřik mi propouští naftu vyčistil sem ho naftou dotahl a porad to propouští co s tím?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.