DEFIANT Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Ano, od začátku informace že to má být laciné (výrobně nikoliv prodejně) auto A-entry. Tvrdé plasty interiéru OK, ale ve výbavě elegance to co vydávají za kůží potažený volant (porovnávám s FII), tak to je hrůza, potah jako plastové koženky s téměř 10 milimetrovými stehy. Prostě volant má řidič v pazourech 99% doby a tam na tom záleží, snad půjde přehodit volant z Fábie (snad je i stejný airbag). Jinak by to šlo, kdyby tomu odpovídala prodejní cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 A co takhle ten volant nechat znovu obšít. Je dost firem,které nabízejí kvalitní materiál a odvádí hodně dobrou práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Volanty podle všechno nahradí ty dosavadní ve FII/R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Jo costcutting a downsizing to jsou vrahove dnesnich aut. Kdyz jsem cetl, ze BMW bude davat do aut jednolitr, trivalec, tak jsem se uz musel smat. Kde se tenhle "pokrok" zastavi? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Mně stačí ohyzdnost v podobě plastových zad předních sedadel. Právě u premiových značek to zamrzí nejvíc. Když jsem sedl ke kolegovi do Audi, myslel jsem si prvně, že to je nějaká úprava. Prý to tak mají nekožená provedení. Teď už jsem to viděl někde i u kožených sedadel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajovod Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Ahojte, mne sa ten volant paci,.....horsie ak mate zakladny bez koze a ovladania radia, ten zakladny je skaredy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamiš Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 (editace) Zdravím, dneska jsem byl v Blansku v jedné firmě, která profesionálně potahuje kůží volanty, případně i jíné komponenty do auta. Na Rapida vychází cena 1050,-Kč, ale volant se musí dodat bez erbegu, což bude asi problém. Musím se zeptat ve Škodovce zda by to šlo bez ztráty záruky. Má někto s tímto zkušenost? Editováno: 15. Květen 2013, autor: hamiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Pokud to někdo vyndá tak, že to bude bez poškození volantu nebo airbagu, tak nevidím důvod, proč by to mělo mít vliv na záruku? Nikdo ve Škodovce nepozná, že byl volant a airbagu sundaný a kdyby se tě potom ptali, jak se jim podařilo obšit ten volant, tak jim řekni, že to udělali přimo ve vozidlo, právě proto, aby se volant nemusel demontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 Já jsem s ním spokojenej, obzvlášť v těchto teplých dnech oceňuji, že volant s kůží tak nepálí jako volant bez kůže, kdy auto stojí půl dne na sluníčku. Ovládání rádia je taky dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 jenze ta kuze na volantu a radicce je takova pseudokuze ale celkem jsem si na to zvykl a je to uz i prijemny ...ale vsimli jste si ze na madle rucni brzdy je ten material lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 1. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2013 No je to pravda ze na omak je to jine. Ale me to pripada ze material je stejnej, jenom zevnitr vic vypolstrovanej (mekci)... Jinak material volantu je pro me ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal86 Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 To jako ten hnus na volante je fakt kuze? Byl jsem se kouknout na Rapida a myslel jsem, ze to neni kuze, jen nejaka napodobenina. Nic lepsiho tam teda ofiko pri koupi dat nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 mne prodejce tvrdil ze je to kuze...ja vim svoje na rucni brzde mi to prijde uz dobry...nicmene drzi se to celkem fajn...lepsi nez plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 (editace) Nejde, buď je varianta plast a nebo je varianta "kůže" nic víc už tam dát nejde. Maximálně si nechat volant potom nově pošít opravdovou kůží Já mám ve svém autě kožený volant z O2 FL jestli to je kůže nevím, každopádně je to hodně citlivé na nehty, už tam mám jeden šlinc, když mi uklízl volant a zajel mi nehet do kůže. Teď bude trvat hodně tisíc km, než tu kůži osahám, aby se to srovnalo Editováno: 5. Srpen 2013, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Rapid dostal od zacatku vyroby v ramci maleho kozeneho paketu hodne levnou kuzi, ktera se na omak bohuzel prilis nelisi od plastoveho provedeni volantu. Nicmene podle ziskanych informaci od prodejce, prave ted od KT32/2013 dostava Rapid s prechodem na 3-ramenne volanty kvalitativne lepsi kuzi, jestli ale bude na urovni OIII nevim. V rodine jsme objednali noveho Rapida, ktery se bude vyrabet kolem KT 37/2013, tak pak muzu primo porovnat, k jak velkemu posunu doslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loupeznik Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Ja v nem mam 3r volant a kuze na volantu je na omak pohodlnejsi nez treba na ručce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1.2 Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Táta si koupil Rapida s 3 ram. volantem a je tam skutečně nějaká šizená kůže, ale to by se dalo překousnout, je to lepší, než plasťák, ale v čem mě soudruzi z MB fakt zklamali jsou vnitřní koberečky (ať už textil, nebo guma). Zajímalo by mě, který inteligent pustil do výroby koberce, které (hlavně u řidiče) jsou krátké a končí někde na úrovni pedálů, takže veškerý bordel z obuvi padá pod koberce a ty pak tak trochu postrádají smysl, spolujezdec si taky nenatáhne nohy tak, aby je měl na vkládaném koberečku. Zadní jsou O.K. Šetření je dobrá věc, ale co je moc, je moc. Jo a ten strašný pohled na odkryté pojezdy předních sedadel, to je teda vizitka jinak dospěle vyhlížejícího auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 (editace) s delkou tech koberecku mas pravdu, to fak t musel vymyslet nejakej inteligent. tohle podle mne ale uz vubec neni o setreni vzhledem k tomu, ze ty koberce jsou priplatkobva vybava. nechapu co by bylo za problem to udelat delsi a adekvatne navysit cenu. Editováno: 26. Srpen 2013, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 18. Září 2013 Sdílet Vloženo 18. Září 2013 Tak volant MR2014 je už úplně o něčem jiném, kuže naprosto srovnatelná s předchozí FII a tuším že dneska mají stejnou i ostatní modely Škodovky. Tento neduh se tedy povedlo vyřešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 (editace) Nasel jsem tyhle stranky www.volanty.net Maji fakt dobry ceny a muzete si kuzi na volantu navolit. Mate nekdo zkusenosti s touhle firmou? Emailem potvrdili ze volant sami vymeni. A chci se teda zeptat jaky jsou u takovy vymeny ryzika. A samozrejme se tim rusi zaruka. Ceho vseho by se to mohlo tykat? Vymena asi narocna neni. Napsali ze je to prace na cca 10 min a udelaj to klidne u vas doma. V mem pripade bych jim dal protiuctem muj 4r volant a bral bych ten 3r s perforovanou kuzi. Airbag, ovladani a kryty by se prendaly z meho volantu na ten 3r. Jediny co by se pravdepodobne muselo prikoupit je ten stribrnej ramecek co je na tom spodnim rameni volantu. EDIT: tak odpovedeli ze i s tim chromovim rameckem by to stalo 2799,- Editováno: 13. leden 2014, autor: vlakras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Mne se tam libi ten RS s červenou nití, hodil by se k cervenym dynamic sedackam:) Jako za 2300 je to fakt luxus (po odecteni staryho věnce). Ale u jednoho volantu jsem četl ze vraceny venec musi byt stejny tip tj. 3ramenný...tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Me potvrdil ze muzu dat 4r a vzit 3r... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Co se týče záruky, tak tam se určitě nic neztratí. Zaprvé ve škodovce poznají prd, jaký tam byl původně volant a jestli chceš, tak kamarád prodává 3rámínko v kůži s červenou nití a MF ovládání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 3R s MF výměnou za 3R s 1/2MF za 2999,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 No nevim. Ja mam modelovy rok 2013 a to se 3r volanty nedavaly vubec. Tak pochybuju ze by si toho nevsimli a i ta pouzita kuze (perforovana) se do rapidu nedodava... Ale asi do toho pujdu. Zaruka nezaruka. Snad se se pri vymene nic nepodela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.