Přejít na obsah

Materiály (volant zklamal)


DEFIANT

Doporučené příspěvky

Ano, od začátku informace že to má být laciné (výrobně nikoliv prodejně) auto A-entry.

Tvrdé plasty interiéru OK,

ale ve výbavě elegance to co vydávají za kůží potažený volant (porovnávám s FII),

tak to je hrůza, potah jako plastové koženky s téměř 10 milimetrovými stehy.

Prostě volant má řidič v pazourech 99% doby a tam na tom záleží,

snad půjde přehodit volant z Fábie (snad je i stejný airbag).

Jinak by to šlo, kdyby tomu odpovídala prodejní cena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně stačí ohyzdnost v podobě plastových zad předních sedadel. Právě u premiových značek to zamrzí nejvíc. Když jsem sedl ke kolegovi do Audi, myslel jsem si prvně, že to je nějaká úprava. Prý to tak mají nekožená provedení. Teď už jsem to viděl někde i u kožených sedadel..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 2 týdny později...

Zdravím, dneska jsem byl v Blansku v jedné firmě, která profesionálně potahuje kůží volanty, případně i jíné komponenty do auta.

Na Rapida vychází cena 1050,-Kč, ale volant se musí dodat bez erbegu, což bude asi problém. Musím se zeptat ve Škodovce zda

by to šlo bez ztráty záruky. Má někto s tímto zkušenost?

Editováno: , autor: hamiš
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Pokud to někdo vyndá tak, že to bude bez poškození volantu nebo airbagu, tak nevidím důvod, proč by to mělo mít vliv na záruku? Nikdo ve Škodovce nepozná, že byl volant a airbagu sundaný a kdyby se tě potom ptali, jak se jim podařilo obšit ten volant, tak jim řekni, že to udělali přimo ve vozidlo, právě proto, aby se volant nemusel demontovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Nejde, buď je varianta plast a nebo je varianta "kůže" :) nic víc už tam dát nejde. Maximálně si nechat volant potom nově pošít opravdovou kůží :)

 

Já mám ve svém autě kožený volant z O2 FL :) jestli to je kůže nevím, každopádně je to hodně citlivé na nehty, už tam mám jeden šlinc, když mi uklízl volant a zajel mi nehet do kůže. Teď bude trvat hodně tisíc km, než tu kůži osahám, aby se to srovnalo :D

Editováno: , autor: mc2uba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rapid dostal od zacatku vyroby v ramci maleho kozeneho paketu hodne levnou kuzi, ktera se na omak bohuzel prilis nelisi od plastoveho provedeni volantu.

Nicmene podle ziskanych informaci od prodejce, prave ted od KT32/2013 dostava Rapid s prechodem na 3-ramenne volanty kvalitativne lepsi kuzi, jestli ale bude na urovni OIII nevim.

 

V rodine jsme objednali noveho Rapida, ktery se bude vyrabet kolem KT 37/2013, tak pak muzu primo porovnat, k jak velkemu posunu doslo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Táta si koupil Rapida s 3 ram. volantem a je tam skutečně nějaká šizená kůže, ale to by se dalo překousnout, je to lepší, než plasťák, ale v čem mě soudruzi z MB fakt zklamali jsou vnitřní koberečky (ať už textil, nebo guma). Zajímalo by mě, který inteligent pustil do výroby koberce, které (hlavně u řidiče) jsou krátké a končí někde na úrovni pedálů, takže veškerý bordel z obuvi padá pod koberce a ty pak tak trochu postrádají smysl, spolujezdec si taky nenatáhne nohy tak, aby je měl na vkládaném koberečku. Zadní jsou O.K. Šetření je dobrá věc, ale co je moc, je moc. Jo a ten strašný pohled na odkryté pojezdy předních sedadel, to je teda vizitka jinak dospěle vyhlížejícího auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

s delkou tech koberecku mas pravdu, to fak t musel vymyslet nejakej inteligent. tohle podle mne ale uz vubec neni o setreni vzhledem k tomu, ze ty koberce jsou priplatkobva vybava. nechapu co by bylo za problem to udelat delsi a adekvatne navysit cenu.

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Nasel jsem tyhle stranky www.volanty.net Maji fakt dobry ceny a muzete si kuzi na volantu navolit. Mate nekdo zkusenosti s touhle firmou? Emailem potvrdili ze volant sami vymeni. A chci se teda zeptat jaky jsou u takovy vymeny ryzika. A samozrejme se tim rusi zaruka. Ceho vseho by se to mohlo tykat? Vymena asi narocna neni. Napsali ze je to prace na cca 10 min a udelaj to klidne u vas doma. V mem pripade bych jim dal protiuctem muj 4r volant a bral bych ten 3r s perforovanou kuzi. Airbag, ovladani a kryty by se prendaly z meho volantu na ten 3r. Jediny co by se pravdepodobne muselo prikoupit je ten stribrnej ramecek co je na tom spodnim rameni volantu.

EDIT: tak odpovedeli ze i s tim chromovim rameckem by to stalo 2799,-

Editováno: , autor: vlakras
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...