Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak tu máme prodej Rapida,chtěl bych se zeptat vás co máte vůz objednaný,kdy ho máte očekávat a jaké jsou ceny u prodejců jednotlivé motorizace s výbavou..díky všem,za vaše osobní postřehy.. :kol-47: P.S. neměla by mít verze Elegance bez příplatku zabezpečení? :kol-32:

... :D myslim ze tady nikdo RAPIKA obednanyho jeste nema :D

• Autor

A já mysle,že obědnávat už jde.. :kol-32:

no to jde to netvrdim ze nejde,... uz jsou novinarsky auta dokonce k prodeji

ale jede o to ze si kazdej jeste chvily pocka az trochu spadne cena,.. ono prece jenom je trochu draho ;)

A stejně se musí počkat ě roky než se ho naučej dělat a vychytaj mouchy a hlavně masařky.

• Autor

Tak jsem byl v prodejně a 1.2 77kw eleganc tady u nás dávaj -10 paket,-10 první zákazníci,tak to je hodně malá sleva..má někdo lepší cenu? kdyby k téhle ceně byl ještě Construct a gumový koberce na zimu..

Tak jsem si objednal rapida-1.2Tsi/77kw ve výbavě elegance plus,červenou barvu, dostal jsem slevu 31000 kč.

Upraveno od hollywood.2

blazen hochu ;)

takze kolik byla konecna cena ? ;)

ale joooo bude peknej v cerveny,... kazdopadne si nech udelat hnedka nejaky zabezpeceni ;) aspon tajny vypinac a nejakej alarm z netu,... staci klasika ;)

tak hnedka se pak pochlub az ho budes mit doma v sekci VAS RAPID ;)

no každopádně 350tis bych za tohle nedal :kol-31:

Lukason: Tak auta, kterych je zatim 3 a pul, se zase tak krast nebudou. To az casem. :)

no ale stejne ;) jistotka je jistotka ;)

Já se chtěl zúčastnit testování Rapida na půl roku pro rodinu, pak by se zapsal do sekce Váš Rapid, ale podle pravidel nám s přítelkyní k tomu chybí capart. Fakt škoda :kol-26: Nějak jsem se do toho auta zamiloval. Hezky v bílé s černou střechou a křidýlkem (jako v Paříži) bych ho hned chtěl, nejlépe s 1.6 TDI. Zezadu se mi dřív nelíbil, ale začal mi připomínat původní A4, ze které vychází Seat Exeo.

• 3 týdny později...

Tak už se to blíží,vyroben by měl být příští středu,tak už to je za chvilku a bude doma.

tak to sme moc zvedavy ;)

hlavne potom na tvoje reference ohledne jezdeni a podobne ;)

• Autor

Tak už se to blíží,vyroben by měl být příští středu,tak už to je za chvilku a bude doma.

A na kolik tě teda vyšel? paket za 10.000,- je do konce roku zdarma,že?

tak to sme moc zvedavy ;)

hlavne potom na tvoje reference ohledne jezdeni a podobne ;)

Tak ježdění mám s předváděcím Rapidem kolem 300km a zatím jsem moc spokojenej s jízdníma vlastnostma,byl jsem překvapen kolik místa je uvnitř a jak se sedí v sedačkách a kolik se toho dá naložit do kufru.

Cena je něco kolem 360.000,- po slevě,jo a paket plus je zadarmo pro vůz prodaný do konce roku

tak pro prostor, misto a objem rapid taky delanej ;)

ale myslim podvozek po nalozeni cestujicimi a zavazadly a podobne ;)

proste normalni vyuzivani v prubehu provozu RAPIKA ;)

tak pro prostor, misto a objem rapid taky delanej ;)

ale myslim podvozek po nalozeni cestujicimi a zavazadly a podobne ;)

proste normalni vyuzivani v prubehu provozu RAPIKA ;)

Při předváděčce jsem jezdili zhruba pořád ve čtyřech lidech a auto se chovalo skvěle,jezdili jsme i po kostkách a bylo to snesitelné.Podvozek je naladěn trošku jako fabia 2,tak trošku tvrdší pérování,ale není to žádnej kostitřas,je to dosti komfortní

vim vim,.. taky sem jezdil,.. sice sotva 20 km ale bylo to mesto, mimo mesto a rychlo komunikace ;)

a to ze sem nadaval na tvrdy plasty tak pe to pak po tom pozitku z jizdy preslo ;)

• Autor

Cena je něco kolem 360.000,- po slevě,jo a paket plus je zadarmo pro vůz prodaný do konce roku

stačí poslední den v roce podepsat a zaplatit zálohu na vůz nebo musím do konce roku celej zaplatit a odjet s ním?..

stačí objednat

Tak dneska vyrobeno a už se čeká,až ho zítra nebo v pátek dovezou do servisu :kol-31:

stačí objednat

V ceníku je napsáno:Limitovaná nabídka-Paket plus k vozu zakoupenému do konce roku 2012-zdarma

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.