Publikováno Říjen 25, 201212 r Tak tu máme prodej Rapida,chtěl bych se zeptat vás co máte vůz objednaný,kdy ho máte očekávat a jaké jsou ceny u prodejců jednotlivé motorizace s výbavou..díky všem,za vaše osobní postřehy.. P.S. neměla by mít verze Elegance bez příplatku zabezpečení?
Říjen 25, 201212 r no to jde to netvrdim ze nejde,... uz jsou novinarsky auta dokonce k prodeji ale jede o to ze si kazdej jeste chvily pocka az trochu spadne cena,.. ono prece jenom je trochu draho
Říjen 25, 201212 r A stejně se musí počkat ě roky než se ho naučej dělat a vychytaj mouchy a hlavně masařky.
Říjen 26, 201212 r Autor Tak jsem byl v prodejně a 1.2 77kw eleganc tady u nás dávaj -10 paket,-10 první zákazníci,tak to je hodně malá sleva..má někdo lepší cenu? kdyby k téhle ceně byl ještě Construct a gumový koberce na zimu..
Říjen 28, 201212 r Tak jsem si objednal rapida-1.2Tsi/77kw ve výbavě elegance plus,červenou barvu, dostal jsem slevu 31000 kč. Upraveno Listopad 14, 201212 r od hollywood.2
Říjen 28, 201212 r blazen hochu takze kolik byla konecna cena ? ale joooo bude peknej v cerveny,... kazdopadne si nech udelat hnedka nejaky zabezpeceni aspon tajny vypinac a nejakej alarm z netu,... staci klasika tak hnedka se pak pochlub az ho budes mit doma v sekci VAS RAPID
Říjen 28, 201212 r Lukason: Tak auta, kterych je zatim 3 a pul, se zase tak krast nebudou. To az casem.
Říjen 29, 201212 r Já se chtěl zúčastnit testování Rapida na půl roku pro rodinu, pak by se zapsal do sekce Váš Rapid, ale podle pravidel nám s přítelkyní k tomu chybí capart. Fakt škoda Nějak jsem se do toho auta zamiloval. Hezky v bílé s černou střechou a křidýlkem (jako v Paříži) bych ho hned chtěl, nejlépe s 1.6 TDI. Zezadu se mi dřív nelíbil, ale začal mi připomínat původní A4, ze které vychází Seat Exeo.
Listopad 13, 201212 r Tak už se to blíží,vyroben by měl být příští středu,tak už to je za chvilku a bude doma.
Listopad 13, 201212 r tak to sme moc zvedavy hlavne potom na tvoje reference ohledne jezdeni a podobne
Listopad 14, 201212 r Autor Tak už se to blíží,vyroben by měl být příští středu,tak už to je za chvilku a bude doma. A na kolik tě teda vyšel? paket za 10.000,- je do konce roku zdarma,že?
Listopad 14, 201212 r jjj taky mě rapidek zajímá.. :-)-- četl jsem kdesi, že v čr bylo do konce října prodáno cca 280 rapidů.. http://byznys.lidovky.cz/vyplati-se-skodovka-francouzi-vyzyvaji-rapid-na-cenovy-souboj-pvk-/firmy-trhy.asp?c=A121113_105714_firmy-trhy_pef Upraveno Listopad 14, 201212 r od JirkaBrno
Listopad 14, 201212 r tak to sme moc zvedavy hlavne potom na tvoje reference ohledne jezdeni a podobne Tak ježdění mám s předváděcím Rapidem kolem 300km a zatím jsem moc spokojenej s jízdníma vlastnostma,byl jsem překvapen kolik místa je uvnitř a jak se sedí v sedačkách a kolik se toho dá naložit do kufru.
Listopad 14, 201212 r Cena je něco kolem 360.000,- po slevě,jo a paket plus je zadarmo pro vůz prodaný do konce roku
Listopad 14, 201212 r tak pro prostor, misto a objem rapid taky delanej ale myslim podvozek po nalozeni cestujicimi a zavazadly a podobne proste normalni vyuzivani v prubehu provozu RAPIKA
Listopad 14, 201212 r tak pro prostor, misto a objem rapid taky delanej ale myslim podvozek po nalozeni cestujicimi a zavazadly a podobne proste normalni vyuzivani v prubehu provozu RAPIKA Při předváděčce jsem jezdili zhruba pořád ve čtyřech lidech a auto se chovalo skvěle,jezdili jsme i po kostkách a bylo to snesitelné.Podvozek je naladěn trošku jako fabia 2,tak trošku tvrdší pérování,ale není to žádnej kostitřas,je to dosti komfortní
Listopad 14, 201212 r vim vim,.. taky sem jezdil,.. sice sotva 20 km ale bylo to mesto, mimo mesto a rychlo komunikace a to ze sem nadaval na tvrdy plasty tak pe to pak po tom pozitku z jizdy preslo
Listopad 15, 201212 r Autor Cena je něco kolem 360.000,- po slevě,jo a paket plus je zadarmo pro vůz prodaný do konce roku stačí poslední den v roce podepsat a zaplatit zálohu na vůz nebo musím do konce roku celej zaplatit a odjet s ním?..
Listopad 21, 201212 r stačí objednat V ceníku je napsáno:Limitovaná nabídka-Paket plus k vozu zakoupenému do konce roku 2012-zdarma
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.