Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak tu máme prodej Rapida,chtěl bych se zeptat vás co máte vůz objednaný,kdy ho máte očekávat a jaké jsou ceny u prodejců jednotlivé motorizace s výbavou..díky všem,za vaše osobní postřehy.. :kol-47: P.S. neměla by mít verze Elegance bez příplatku zabezpečení? :kol-32:

Vloženo

no to jde to netvrdim ze nejde,... uz jsou novinarsky auta dokonce k prodeji

ale jede o to ze si kazdej jeste chvily pocka az trochu spadne cena,.. ono prece jenom je trochu draho ;)

Vloženo

Tak jsem byl v prodejně a 1.2 77kw eleganc tady u nás dávaj -10 paket,-10 první zákazníci,tak to je hodně malá sleva..má někdo lepší cenu? kdyby k téhle ceně byl ještě Construct a gumový koberce na zimu..

Vloženo

blazen hochu ;)

takze kolik byla konecna cena ? ;)

ale joooo bude peknej v cerveny,... kazdopadne si nech udelat hnedka nejaky zabezpeceni ;) aspon tajny vypinac a nejakej alarm z netu,... staci klasika ;)

tak hnedka se pak pochlub az ho budes mit doma v sekci VAS RAPID ;)

Vloženo

Já se chtěl zúčastnit testování Rapida na půl roku pro rodinu, pak by se zapsal do sekce Váš Rapid, ale podle pravidel nám s přítelkyní k tomu chybí capart. Fakt škoda :kol-26: Nějak jsem se do toho auta zamiloval. Hezky v bílé s černou střechou a křidýlkem (jako v Paříži) bych ho hned chtěl, nejlépe s 1.6 TDI. Zezadu se mi dřív nelíbil, ale začal mi připomínat původní A4, ze které vychází Seat Exeo.

• o 3 týdny později...
Vloženo

tak to sme moc zvedavy ;)

hlavne potom na tvoje reference ohledne jezdeni a podobne ;)

Tak ježdění mám s předváděcím Rapidem kolem 300km a zatím jsem moc spokojenej s jízdníma vlastnostma,byl jsem překvapen kolik místa je uvnitř a jak se sedí v sedačkách a kolik se toho dá naložit do kufru.

Vloženo

tak pro prostor, misto a objem rapid taky delanej ;)

ale myslim podvozek po nalozeni cestujicimi a zavazadly a podobne ;)

proste normalni vyuzivani v prubehu provozu RAPIKA ;)

Při předváděčce jsem jezdili zhruba pořád ve čtyřech lidech a auto se chovalo skvěle,jezdili jsme i po kostkách a bylo to snesitelné.Podvozek je naladěn trošku jako fabia 2,tak trošku tvrdší pérování,ale není to žádnej kostitřas,je to dosti komfortní

Vloženo

vim vim,.. taky sem jezdil,.. sice sotva 20 km ale bylo to mesto, mimo mesto a rychlo komunikace ;)

a to ze sem nadaval na tvrdy plasty tak pe to pak po tom pozitku z jizdy preslo ;)

Vloženo

Cena je něco kolem 360.000,- po slevě,jo a paket plus je zadarmo pro vůz prodaný do konce roku

stačí poslední den v roce podepsat a zaplatit zálohu na vůz nebo musím do konce roku celej zaplatit a odjet s ním?..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...