manfroto Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 Tak tu máme prodej Rapida,chtěl bych se zeptat vás co máte vůz objednaný,kdy ho máte očekávat a jaké jsou ceny u prodejců jednotlivé motorizace s výbavou..díky všem,za vaše osobní postřehy.. P.S. neměla by mít verze Elegance bez příplatku zabezpečení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 ... myslim ze tady nikdo RAPIKA obednanyho jeste nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 25. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 A já mysle,že obědnávat už jde.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 no to jde to netvrdim ze nejde,... uz jsou novinarsky auta dokonce k prodeji ale jede o to ze si kazdej jeste chvily pocka az trochu spadne cena,.. ono prece jenom je trochu draho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEFIANT Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 A stejně se musí počkat ě roky než se ho naučej dělat a vychytaj mouchy a hlavně masařky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 26. Říjen 2012 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 Tak jsem byl v prodejně a 1.2 77kw eleganc tady u nás dávaj -10 paket,-10 první zákazníci,tak to je hodně malá sleva..má někdo lepší cenu? kdyby k téhle ceně byl ještě Construct a gumový koberce na zimu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 (editace) Tak jsem si objednal rapida-1.2Tsi/77kw ve výbavě elegance plus,červenou barvu, dostal jsem slevu 31000 kč. Editováno: 14. Listopad 2012, autor: hollywood.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 blazen hochu takze kolik byla konecna cena ? ale joooo bude peknej v cerveny,... kazdopadne si nech udelat hnedka nejaky zabezpeceni aspon tajny vypinac a nejakej alarm z netu,... staci klasika tak hnedka se pak pochlub az ho budes mit doma v sekci VAS RAPID Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 no každopádně 350tis bych za tohle nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Lukason: Tak auta, kterych je zatim 3 a pul, se zase tak krast nebudou. To az casem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 no ale stejne jistotka je jistotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 Já se chtěl zúčastnit testování Rapida na půl roku pro rodinu, pak by se zapsal do sekce Váš Rapid, ale podle pravidel nám s přítelkyní k tomu chybí capart. Fakt škoda Nějak jsem se do toho auta zamiloval. Hezky v bílé s černou střechou a křidýlkem (jako v Paříži) bych ho hned chtěl, nejlépe s 1.6 TDI. Zezadu se mi dřív nelíbil, ale začal mi připomínat původní A4, ze které vychází Seat Exeo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Tak už se to blíží,vyroben by měl být příští středu,tak už to je za chvilku a bude doma. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 tak to sme moc zvedavy hlavne potom na tvoje reference ohledne jezdeni a podobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 14. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Tak už se to blíží,vyroben by měl být příští středu,tak už to je za chvilku a bude doma. A na kolik tě teda vyšel? paket za 10.000,- je do konce roku zdarma,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 (editace) jjj taky mě rapidek zajímá.. :-)-- četl jsem kdesi, že v čr bylo do konce října prodáno cca 280 rapidů.. http://byznys.lidovky.cz/vyplati-se-skodovka-francouzi-vyzyvaji-rapid-na-cenovy-souboj-pvk-/firmy-trhy.asp?c=A121113_105714_firmy-trhy_pef Editováno: 14. Listopad 2012, autor: JirkaBrno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 tak to sme moc zvedavy hlavne potom na tvoje reference ohledne jezdeni a podobne Tak ježdění mám s předváděcím Rapidem kolem 300km a zatím jsem moc spokojenej s jízdníma vlastnostma,byl jsem překvapen kolik místa je uvnitř a jak se sedí v sedačkách a kolik se toho dá naložit do kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Cena je něco kolem 360.000,- po slevě,jo a paket plus je zadarmo pro vůz prodaný do konce roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 tak pro prostor, misto a objem rapid taky delanej ale myslim podvozek po nalozeni cestujicimi a zavazadly a podobne proste normalni vyuzivani v prubehu provozu RAPIKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 tak pro prostor, misto a objem rapid taky delanej ale myslim podvozek po nalozeni cestujicimi a zavazadly a podobne proste normalni vyuzivani v prubehu provozu RAPIKA Při předváděčce jsem jezdili zhruba pořád ve čtyřech lidech a auto se chovalo skvěle,jezdili jsme i po kostkách a bylo to snesitelné.Podvozek je naladěn trošku jako fabia 2,tak trošku tvrdší pérování,ale není to žádnej kostitřas,je to dosti komfortní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 vim vim,.. taky sem jezdil,.. sice sotva 20 km ale bylo to mesto, mimo mesto a rychlo komunikace a to ze sem nadaval na tvrdy plasty tak pe to pak po tom pozitku z jizdy preslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 15. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Cena je něco kolem 360.000,- po slevě,jo a paket plus je zadarmo pro vůz prodaný do konce roku stačí poslední den v roce podepsat a zaplatit zálohu na vůz nebo musím do konce roku celej zaplatit a odjet s ním?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 stačí objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Tak dneska vyrobeno a už se čeká,až ho zítra nebo v pátek dovezou do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hollywood.2 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 stačí objednat V ceníku je napsáno:Limitovaná nabídka-Paket plus k vozu zakoupenému do konce roku 2012-zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.