LUKY-007 Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 myslim ze by sa mohli zamysliet a zacat s cenou niekde kde PSA s novymi "levnymi" modelmi Rapuch radia cenou aj velkostou medzi Fabiu a Octaviu myslim ze cenou by skor mali radit niekde ku fabii ... vzhladom na .. vybavu a materialy na ktorych sa setrilo .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 fabia combi ambiente plus, motor Tsi, výbava 3x větší než rapid, cena bez metalízy 260 tisíc... kamoška si byla nacenit rapida v Brně, v podstatě to stejný výbavou jak zminovaná fabka plus metla- 360t korun.. já myslím, že to stačí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 9. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2012 uff tak to je pekna haluz :-) asi sa idem skusat konfigurator ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stef99 Vloženo 12. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2012 Kluci, kdyby mel nekdo zajem o Rapida, tak delam ve Skovce a prodavam je :-) mam tam 3 predvadeci, nebo muzem sestavit novy za lepsi penizky :-) kdyz tak mi napiste email: (lezel@email.cz) a domluvime se :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 13. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 začíná se to hejbat..při zachování ceny přihazují výbavu..začátek velice pomaloučký.. koho k sakru zajímá výbava navíc,když je nehorázně předraženo z gruntu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Zrejme jsou prodeje Rapida tezce podprumerne...v MS kraji nejezdi snad nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 Asi před třemi týdny jsem za Velkým Meziříčím jednoho Rapida předjel Ale jinak jsem potkal jedině předváděčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 (editace) fabia combi ambiente plus, motor Tsi, výbava 3x větší než rapid, cena bez metalízy 260 tisíc... kamoška si byla nacenit rapida v Brně, v podstatě to stejný výbavou jak zminovaná fabka plus metla- 360t korun.. já myslím, že to stačí.. Fabia má 3x větší výbavu, až jí z toho chybí ESP, hlavové airbagy, Climatronic, 2DIN radio Swing, výškově nastavitelné sedadlo spolujezdce, multifunkční volant nebo zadní parkovací senzory. Slevu od prodejce dostane kamoška srovnatelnou na obě auta. Fabia Combi Ambition Champion 1.2TSI/63kW 269 900Kč Rapid Ambition PlusExtra 1.2TSI/63kW 324 900Kč A pokud chce Fabiu za tuhle cenu, tak by si měla pohnout, protože mírně zdraží. Zrejme jsou prodeje Rapida tezce podprumerne...v MS kraji nejezdi snad nic Pokud neni nejaky problem s produkci, tak se da rict, ze jsou za první mesic dost zoufale. Nasazeni HTP, skladba vybav, zmasakrovane ceny ze strany Peugeotu/Citroenu par dnu po predstaveni Rapidu, velmi agresivni ceny dalsich konkurentu vcetne Golfu, neustale opakovani o cenove atraktivite pred predstavenim. Navic predstaveni v cervnu a uvedeni na trh po ctvrt roce. Myslim, ze v MB Praze mají o čem přemýšlet. Editováno: 16. Prosinec 2012, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 ale tolky negativizmus , pravdou je ze masaker cien u PSA je brutal .. som sam zvedavy ako sa skoda vyrovna s touto konkurenciou a nizkym i predajmi rapidu vzhladom na to ako pises ze sa opakovala cenova atraktivita pred startom predaja .. tipujem ze pridaju vybavu .. a neskor aj tak znizia ceny .. ked im to nepomoze :-) alebo v case zavedenia dalsej karosarskej verzie rapida budu mat prilezitost urobit vyraznejsie zmeny v kvalite materialov a vybavach .. ale osobne si myslim ze skor sa bude tlacit na nizsiu cenu ... to ma vacsiu logiku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 16. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 Výbava už nikoho nenaláká..ceny jsou přemrštěné..a nejen u Rapidu..kdybych před pár měsíci věděl že za cenu co jsem dal za fabii championa bych dnes měl kvalitnějšího konkurenta a nebo za malej příplatek 301 nebo c-elysée asi bych do toho nešel..nejlepší když něco koupíš..už se o nic kolem toho nezajímej..je to jak např s elektronikou.. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 mluvíš mi z duše! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 (editace) O Fluenci se svého času pěly ódy nad cenou. Prodeje jsou zoufalé i bez přihlédnutí k cenám, ty mezitím spadly skoro o 100 000Kč. Aktuální cena je 234 900Kč a v ceníku se neštítí uvádět slevu 70 000Kč, tj. skoro 30%. Megane začíná na 209 900Kč a dlouhodobě se nedokáže držet na předních příčkách. Hojandé začalo část distribuce točit přes zánovní auta, když už ani megalomanské kampaně nevedou ke stanovenému tržnímu podílu. PSA nasadili ceny hned od začátku u novinky na směšné úrovni. Už se podvolil i VW a Golf při uvedení startuje s bohatou výbavou na 339 900Kč. Fakt tohle někomu přijde jako normální? Snad u té opakovaně recyklované Thalie se dá základ bez klimatizace za 150 tis. pochopit. Všechno tady tohle mě štve hlavně z toho důvodu, že se stává nutností kupovat pravidelně nová auta. Rychle, dokud se staré po skončení záruky nerozsype. Jinak frantíci dokázali mediálně sedany prodat. Jsou to sice srágory s pozlátkem, základní cenovka je vzhledem ke složení výbavy lákadlo, ale všude proběhlo 220 000Kč a na to lidi slyší. Su fakt dost zvědavej, jestli se stane převrat a krom Thalie se bude prodávat i nějaký jiný sedan. Zatím to byla u sedanů skoro vždycky kusovka. Editováno: 16. Prosinec 2012, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 16. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2012 není to dávno co jsem byl na asi hodinové procházce Brnem..napočítal jsem zhruba 20 firemních oktávek ku 10 v jiných značkách téhož využití..a např. Fluenc ani jeden.. ty hromadné součty jsou asi trochu zavádějící..a to jesm nepočítal fábky..těch je firemních mraky..včera jsem mluvil s pánem na parkáči co si před pár dny koupil Rapida..a na otázku jak je spokojen mi řekl,že ale jo..dá se to..mají prej ještě octávku,ta je prej lepší..a když jsem odcházel,ještě dodal..kdyby to nebylo na firmu,ty peníze by za to nedal.. 1.6 tdi na cenu jsem se už raději neptal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. Prosinec 2012 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 "Čekání na Rapida"..tak ten název jsem fakt při založení vystihl,bohužel k mému smutku až moc reálně..nechci strašit,ale kdo reálně o Rapidu uvažuje,čeká ho ještě několik měsíců.Jedině v případě..ale to je hloupost,aby se výrobce probral a taky prodejce netrval na co nejbližšší ceně k doporučené výrobcem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2012 Mno nevím nevím.. http://www.auto.cz/s...kc-zdarma-71915 nový auto a hned zlevněné pakety ne už o 10 ,ale ještě o víc tisíc ... Asi opravdu prodeje nejdou tak jak by si v MB přáli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2012 Cca 150ks za první kompletní měsíc je naprosté fiasko. Škoda uvedení těžce projela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2012 Vcera jsem videl v Ove prvni soukromy kousek a neni co bulit tak rozlitym benzinem , ja kdyz koupil v 2007 jednu z prvnih fll tak jsem potkaval max jednu do tydne ... ten prodej se rozjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schneefall Vloženo 8. leden 2013 Sdílet Vloženo 8. leden 2013 V okrese Teplice jezdí béžová předváděčka kterou se mj řídil i já a pak jeden žrejmě už soukromý, jinak jsem neviděl nic.Prodeje asik netáhnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 9. leden 2013 Sdílet Vloženo 9. leden 2013 všichni čekají na OIII nic jinyho v tom není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Škoda připravuje novou akční nabídku pro model Rapid. K dosavadním zvýhodněním přidá další, snížení ceníkové ceny.Nejčerstvější prodejní akce z Mladé Boleslavi se jmenuje Škoda Rapid Fresh. Cena základního provedení Active se sníží z 292.900 na 269.900 Kč, takže zájemce o nejlevnější Rapid ušetří 23.000,- . dosavadní akce na pakety ExtraPlus bude pokračovat i nadále.Jen Fresh Elegance to trochu přepálila.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 19. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Tak pokud doopravdy pujdou s cenou dolu,tak na hoodně dlouhou dobu bude pauza..pokud tedy nezačnou místo snižování cen přihazovat,ještě další výbavu navíc,jen aby nemuseli jít s cenou dolu,třeba přihodí do kufru mikrovlnku,mixér a podobně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 (editace) Jeste by meli pripravit nejaky paket "nahrada interieru pro Indii za interier pro Evropu" a bude to celkem normalni auto. Editováno: 19. leden 2013, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 Uz bylo na case... ted jen cekam kdyz predelaji vybavy pro O3 .. resp. dorovnaji na Golfa aby byla konkurenceschopna.. a hlavne snizi cenu s 2.0TDI ta je absolutne nesmyslna.. je smutny ze nema viceprvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 20. leden 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2013 tak jsem si zase po dlouhé době sedl do Rapida..pokud člověk nasedá se zavřenými oči,tak to jde,ale bohužel jsem se díval..ten chybějící kryt sedáku tam prostě chybí..jako by mi chtěl někdo prodat už přebrané auto na náhradí díly.. asi se počítá,že si pár firem zavede pěknej kšeftík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 Podle mého soudu jsou již ceny modelu Fresh téměř přesně odpovídající logice modelu Rapid. Takovou cenu měl mít ovšem při uvedení na trh, aby se "chytil" hned v říjnu/listopadu 2012. Škodovka umí reagovat na podněty potenciálních zákazníků, zavede klasické ovládání všech čtyř oken od řidiče místo šetřivých dvou, a řekl bych, že i ten plast pod sedačky se objeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.