Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu


manfroto

Doporučené příspěvky

tak ja mam taky fabku combi, 1.5 roku a jsem s ni, az na pidimuchy, ktere autorizovany servis porsche nevyresil, spokojeny ... najezd je 3000km za mesic a jezdi jak drak.. ale proste cena 500 000 bez mala za lidove vozitko rapid mi prijde proste nehorazna... moje fabka stala 270t a to neni zadna socka edition..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebudu srovnávat Rapida s ix35, to ani nelze. Navíc jsem proti ix35 zaujatý, páč rok starou má tchán a poté co jsem tohle auto ze zvědavosti věru důkladně prozkoumal, zbliju se už jen co to auto vidím :kol-131:. Mít půl míče, utíkám koupit Yetiho i kdyby mi měli nehty na nohou utrhat :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JirkaBrno:

OBECNĚ: To šikmooké zpracování je stále na úrovni Made in China z 90. let. Je tomu tak už u tchánovo třetího korejce. Začal Daewoo Nubira, pak Hyundai Tuscon a nyní jeho nástupce ix35. Koupil si ho loni na jaře a už mu praská a loupe chrom z kliky řidiče, ale hlavně, že to má bezdotykové otevírání a bezklíčové zapalování :kol-137: . Všude to má chromovaný rámečky a lištičky, ale z vnějšku to zimní sůl už slušně naleptala (má to na sobě skvrny). Uvnitř vržou plasty na palubce i v předních dveřích. Sem tam otřepy u zakončení výlisků, no hrůza, podtržené špatným slícováním. Design a ovládací prvky nehodnotím, to je o individuálním vkusu. Pro mě však typická korejská tragédie... taková levná pouťová atrakce bych řekl. Motor má pouze 1.6, proto nijak nehodnotím výkon.

SHRNUTÍ: Korejce prostě nechci, ani kdyby mi za něj prodejce zaplatil. Žabožrouti se mi nelíbí, mám rád strohost. Proto mi před domem smí stát pouze koncernový vůz!

... omlouvám se Všem za tento příspěvek, který sem vůbec nepatří... ale tak se mi nějak ulevilo :kol-147:

Editováno: , autor: fufal
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

272.000Kč za bílý Ambition Fresh,  motor 1,2/63kW, kola 16" Antia, loketka vzadu, corner mlhovky, oboustranný koberec v kufru, prodloužená záruka 4roky/60tkm, gumové koberce a povinná výbava zdarma jako bonus. Cena je při financování ŠKOFIN. Ceníková cena z konfigurátoru je 315.700Kč. Tak to mám já.

Editováno: , autor: miklisek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm, tak stále čekám a čekám.

Při objednání 18.února mi bylo prodejcem řečeno, že termín dodání by se měl pohybovat 4 až 6 týdnů. Tedy do 13.týdne nejdéle. Ve 12. týdnu (někdy kolem Josefa) jsem se na můj dotaz dozvěděl, že auto má jít do výroby v týdnu 14.

No a zítra končí 15. týden a já stále čekám, konkrétní termín neznaje.

Tak už se asi dočkám. Právě jsem dostal zprávu, že auto je vyrobeno a na začátku týdne by mělo být dovezeno k prodejci. Což vychází doba dodání v 9. týdnu od objednání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tjo.. financovani skofin.. to jsem taky zkousel.. pres skofin jsem mel pri uveru na 4 roku povinne ruceni vcetne havarijniho nekde kolem 12t rocne.. pri financovani cash mam to same, plus jeste pojisteni skel za 6000.. no nekde se ta cena musi projevit..

Editováno: , autor: JirkaBrno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V ramci mého úvěru od Škofinu je PovPoj od Allianz za nějakých 2400Kč (mám kolem 150měsíců bezškodního průběhu :kol-47: a u PovPoj je nastaveno vyšší plnění), je tam připojištění všech skel za 750Kč, havarijko něco kolem 3500Kč.

a máš spočítáno na kolik te auto vyjde po splacení sakumpikum?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JirkaBrno: Dokud měl tchán doma na ix35 jen letáky, taky se mi moc líbilo. Po ročním provozu a všemožným zkoumáním, můj zájem o tohle auto zvadl, jak kytka na Sahaře. Ale souhlasím, každá automobilka má své a to bez výjimky :kol-142:.

 

manfroto: Polo dáno do prodeje 29.3., do inzerce však až 5.4., tedy je v nabídce týden a 3 hodiny :kol-131:. Ano, beru Rapida na splátky, páč jinou možnost nemám. Konfigurace Ambition Fresh 1.2TSI 63kW, stříbrná met., kola 16" ANTIA, rezerva, zadní stěrač, textilní koberce, zástěrky, plastová vana do kufru, ceníková cena 322.800,-Kč. Z té sleva prodejce 17.000,-Kč, tedy kupní cena je 305.800,-Kč. Z té sleva Škofin a finální pořizovací cena je 285.800,-Kč. Cena se však zvedne, vezmu si ještě paket dynamic.

 

Rapidka: Žádnýho psa v tom nehledej, žádný prostě není :kol-27:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Rapiďáci, taky čekám na Rapida od 26.2. .....  konfig: http://ws.skoda-auto.com/CarCard/38382733

Přemýšlím o úvěru od Škofinu - když je cena auta po slevě od prodejce 320 000,- (se Škofinem 300 000,-) pak podle kalkulačky škofinu vychází při 60% splátky předem a dobou splácení 24měsíců, že zaplatím celkem (bez pojištění) 314 520,- tj. ve skutečnosti ještě ušetřím 5 480,-

 

Samozřejmě při delší době splácení a vyšším úvěru už nic neušetřím a zaplatím více. 

 

U Škofinu ještě píšou:   pro model Rapid 4 letá záruka pro věrné zákazníky zdarma  

Co je to věrný zákazník už tam nepíšou a jestli se to na mě vztahuje, když jsem auto objednal s prodlouženou zárukou? To už se asi prodejci nebude chtít snížit cenu...

Editováno: , autor: Lukas79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a máš spočítáno na kolik te auto vyjde po splacení sakumpikum?

Takže cena auta dle ceníku v mé výbavě je 315.900Kč, cena po slevě prodejce a ŠKOFINu 272.900Kč. Akontace 69%, úvěr 5let, platba za auto akontace + platba úvěru 299.581Kč (nepočítám do toho platby za pojištění samozřejmě, ty bych platil tak jako tak). Úspora oproti ceníkové ceně je 16.119Kč. Jde o to, že jsem ukecal akci ŠKOFINu pro věrné zákazníky ŠKOFINu, ačkoliv jsem zákazníkem nebyl..... . Jo, narazil jsem na moc dobrýho ochotnýho a slušnýho prodejce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...