HjM Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 no tak asi je to postaveno na důvěře v zákazníka, navíc když už je uzavřená kupní smlouva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 (editace) neznám moc firem co si nevemou zálohu od zákazníků na zboží o několika set tisících... :kol-47:pokud je zákazník pod smlouvou že odebírá pravidelně nějaké zboží,moc firem si nelajzne vyrábět někomu drahé výrobky bez zálohy... asi žiješ v perfektním světě..závidím... Nikdo tě nenutí škodovku kupovat. Když ti nevyhovují podmínky prodeje,tak se můžeš obrátit na konkurenci - buď jiného dealera,nebo i jinou značku. Editováno: 2. Červen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 2. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 všichni co znám i já když kupují nové auto platí zálohu i u jiných značek...není to nic neznámého.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 To je zajmavy poznatek ale před tydnem po mně nic nechtěli , a pro Tvou spokojenost řeknu že to u škodovky nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 2. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 (editace) tak to se máš.. já mám jinou zkušenost.. Editováno: 2. Červen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 ja jsem zalohu taky neplatil, nikdy a to mam treti novy auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Já sice kupoval jen 2 nová auta (VW a Škoda), zálohy však nechtěli. Na Rapida jsem byl ve 3 salonech a všude chtěli při objednávce zálohu 10.000,-Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 ja platil pri objednani prvniho auta (Tourky), ted uz po mne prodejce nic nechtel kdyz jsem tam uz jednou kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 2. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Já sice kupoval jen 2 nová auta (VW a Škoda), zálohy však nechtěli. Na Rapida jsem byl ve 3 salonech a všude chtěli při objednávce zálohu 10.000,-Kč. možná proto že majídodávky jaké mají,chtějí zálohu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ssebo Vloženo 2. Červen 2013 Sdílet Vloženo 2. Červen 2013 Já jsem platil zálohu 30tis. To odložení výrobního týdne kvůli motoru 77kw mě štve ale více! Snad se brzy ve škodovce vzpamatují! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 3. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Ssebo: no vidíš a to někteří jsou překvapení,že se vůbec nějaká záloha platí...není problém dát zálohu,ale je pak hloupé když na začátku jara objednám auto a čekám do konce podzimu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 manfroto: Zase plácáš nesmysli.. Řekl bych to asi tak, že záleží na domluvě s prodejcem. Já si taky objednal auto kolem 20.března, neplatil jsem žádnou zálohu a domluvili jsme se že by jsem chtěl odjet kolem 20. června (nabízel mi kratší dodací termín). A v pátek mi volal že už ho má na salóně.. Takže opravdu záleží na prodejcích.. A s tou dodací lhůtou jsi to trochu přehnal.. Sice to vypadá že už je podzim, ale je stále jaro. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 (editace) Tak asi je to opravdu o prodejcích. Menší firmy ty zálohy asi chtějí, neboť se bojí, že jim to lidi budou rušit a tak se pojišťují - šmejdi Editováno: 11. Červen 2013, autor: Angel@Devil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 3. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 (editace) milichky: 1)nikdo nemluví o tomto roce 2)na dodacích lhůtách není ani tak podepsaný prodejce jako výrobce.. 3) záloha je na domluvě a já ji chtěl zaplatit,páč jsem to s autem myslel vážně..já když někomu něco vyrábím,beru si zálohu aspoň na část materiálu...tak tady neplácej nesmysli pro příště.. Editováno: 3. Červen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Já teda nevím proč se bavíš o něčem co bylo v minulosti a porovnáváš to se současností.. To je jako kdyby jsi porovnával dopravu české pošty z roku 2008 a dopravu z letošního roku. Je jasné že dříve byli čekací lhůty delší.. A přesně jak tady psal už Pawouk, jestli se ti to nelíbí, tak můžeš hledat u konkurence.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 ještě jedna citace od FiIip.666: Termín objednání - 24.4. (17. týden 2013) Termín výroby - 24.5. (21. týden) Termín dodání - 30.5. (22. týden) Původně nám říkali termín výroby 24. týden, ale při koupi nám slíbili do konce května a jelikož jsme urgovali a vyhrožovali odstoupením, tak to posunuli na 21. týden a vše se stihlo. Takže jsme čekali pouze měsíc a 6 dní! Nejspíš je to dané tím, že měli naplánováno asi 70 aut do výroby, ale stihli jsme ještě termín, do kdy jsme mohli upravit výbavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 3. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 nikdo nepíše o minulosti v řádech let..já píšu o zkušenostech starých méně než rok..tak se prober a nepřevracej.. Angel@devil: jakou jsi měl čekačku a kolik tě stál rapid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Já jsem na začátku čekací doby teprve, ale řekl nám, prodejce, že do dvou měsíců by měl být hotov, ale na papírech nic ofiko nemám takže těžko říct. Vyšel na 291.200,- viz. mé vlákno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 ...když na začátku jara objednám auto a čekám do konce podzimu.. milichky: 1)nikdo nemluví o tomto roce... nikdo nepíše o minulosti v řádech let..já píšu o zkušenostech starých méně než rok..tak se prober a nepřevracej.. O jakém roce to tedy píšeš? Napřed si přečti,co tady blábolíš,než někoho napadneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 3. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 Angel@Devil:díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Angrl@Devil: a při čekání na rapida jsi už začal splácet? nebo se teprve bude vše řešit při předání? už mohls mít několi splátek zaplacených.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Odkdy se auto splácí před dodáním??? Ty seš demagog.... Do předání je třeba sice někde zálohované, ale pořád ne moje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Přesně tak. Já to beru od škodovky za hotové. Ten kdo to bere na splátky, tak začíná platit až po dodání vozu majiteli (alespoň tak mi to bylo řečeno v salonech). Stejně tak budu i já platit, až bude vůz na saloně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 přesně tak, protože k tomu předání nakonec ani nemusí dojít, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manfroto Vloženo 4. Červen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) tak to jo..já myslel,že zákazník by mohl mít už pár splátek za sebou,když to tak trvá,bez povinného a havarijka,jako kompenzace za nevčasné dodání...někomu by to nevadilo.... Editováno: 4. Červen 2013, autor: manfroto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.