Supermarine_Spitfire Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 (editace) Tak objednáno 11.11.13 - auto dorazilo ve středu do autosalónu. Čekání - přesně 3 měsíce. Těšíme se na auto jak malí Jardové. Už aby bylo doma. Editováno: 16. Únor 2014, autor: Supermarine_Spitfire 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bill.jr Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Kdo ještě čekáte, našel jsem něco zajímavého http://new.skoda-auto.com/SiteCollectionObjects/rapid-visualizer/index-cs.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Je to tady už tak 2x, ale příjemné připomenutí : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Rapid je po 3,5 měsících doma!!! Už nazut do zimních. Letní jsou 16" Antia. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Ta barva je luxusní :-) závidím :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Bude vlastní vlákno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 21. Únor 2014 Sdílet Vloženo 21. Únor 2014 Libor: jj ta barva s těmi liťaky při zapadjícím slunku... k zamilování amissus: Nad vlastním vláknem jsem přemýšlel, časem se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) Uvažoval jsem také o červené Rio metalíze, ale nakonec zvítězila bílá metalíza Moon. Kdyby někdo nevěděl jak vypadá a byl od Mladé Boleslavi, mají Rapida v této metle vystaveného nyní v Zákaznickém centru Škoda. Ještě mě čeká asi 2,5 měsíce čekání ... Editováno: 22. Únor 2014, autor: MBDusan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 Mohl si přidat fotku, ale ty stejně nakonec určitě přidáš fotky tvého auta, takže budeme vědět, že vypadá super Joo, jestli čekání na auto prospíš, uděláš nejlépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yosef Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 amissus, kde se flákáš, je rapid doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Hergot, tady je to jak nějaká mafiánská krakatice, už jsem byl dotazován i přes zprávy taková malá velká Škodovácká rodina Byl jsem to samozřejmě projet, ale na letňákách se zatím nechci pouštět moc daleko a zimáky už se mi moc nechce teď pořizovat. Do půlnoci si založím vlákno, teď vstřebávám dojmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorcidlo0 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 A koľko ste dostali " zľavu " z cennikovej cifry pri objednávke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Copak je auto jen o slevě a pak s tím tady "machrovat"? Ou, kam ten svět dospěl. Já po slevě nešel, ale nechtěl jsem řešit, že při opravě půjdu po svých domů. A nebavím se o záruční opravě, ale i o běžném servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorcidlo0 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 (editace) Nuž ak je pre teba 35 tisíc "nič" ( plus minus 8% žlava z 1.6 tdi ) tak ich kľudne nechaj predajcom pre nás ostatných je to minimálne mesačný príjem ktoré možem využit ja v svoj prospech - alebo ich " darovať " niekomu kto aj bez nich dokáže prežiť a prosperovať. Editováno: 5. Březen 2014, autor: dvorcidlo0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 nj, ale velká síť prodejen škoda přímo vybízí ke srovnávání nabídek a tudíž ke slevám ze strany prodejce. pokud bys kupoval třeba Seat ( ) a zjistil, že máš prodejce 30 km od baráku a dalšího přes celou republiku a vyloženě bys chtěl Seata, tak slevu neřešíš, ale proč brat první nabídku, když mám v okolí 10 salůnů škoda a předhání se slevama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 (editace) A koľko ste dostali " zľavu " z cennikovej cifry pri objednávke? 25 TCZK (tehda to bylo tedy skoro tisíc €, teď to vychází na cca 900€), mylsim ze slusna sleva (cca 7,5%), bez ni bych to auto nekupoval a mel jinou znacku (fluence,megane, i30) Editováno: 5. Březen 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Mno dokud nemáte doma rapida tak se těšíte jak malý jardové ale až je doma tak zístite že zase taková šupa to není , je to spíše krám který občas leze pořadně na nervy , ja už bych po skušenostech z rapidem nikdy nešel do značky Škoda !!! snad bude mít více štěstí na kus než já a jiní co maji problemy z rapidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Běž tu zapšklost rozběhat. Nebo skákni někam na jiná fóra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Je třeba být i kritický, nejenom vychvalovat když už to mám doma. Každý názor se počítá. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Já bych mohl sakramentsky kritizovat a vést antiškodovácké řeči po zkušenosti s tím bílým výtvorem co mám na profilovce. Vzhledem k tomu, že je to nepočítaně další v řadě vozů se slepicí ve znaku a doposud kromě tohoto vozu vše bez sebemenších potíží, se k této firmě vrátím s dalším aut(velká pravděpodobnost "pondělního nebo pátečního kusu"). Když se počítá názor, tak můj je ten, že ve které zemi žiji, tak v té budu podporovat tradiční výrobu, nejen aut, samozřejmě.Ale tady není forum třeba o sýrech, ale autech.. Tzn ve Francii PSA, Renault, v DE Opel, VW....., atd atd. Dokud budu žít tady a mít potuchu, že koupí této značky podpořím místní zaměstnanost budu kupovat místní výrobu. Pro Š-A jsou dodavatelé rozeseti po celém mém blízkém okolí- MBTooL PV, Dvořák Plasty Olšany u PV, LinaPlast Kralice, Mubea PV a tak můžu psát ještě chvilku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 no já nevím, ale vzhledem k tomu jak dlouho se Rapid prodává a kolik se ho prodává, tak s ním žádný zásadní problémy nejsou a že to má nějaký blbý vlastnosti, tak o tom kupující věděl už předem, ale žádná velká poruchovost se nekoná. já mám třeba auto vyrobený v pátek a zatím paráda a když náhodou mám pochyby o kvalitách auta a nebo tvrdšího podvozku, tak každá jízda v autě to hned smázne, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Kluci ještě budu čekat asi 6 - 7 týdnů ... Ale kdo čeká, ten se dočká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Třeba i dřív, pokud už nemáš auto zaplánováno s daným termínem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 no já nevím, ale vzhledem k tomu jak dlouho se Rapid prodává a kolik se ho prodává, tak s ním žádný zásadní problémy nejsou a že to má nějaký blbý vlastnosti, tak o tom kupující věděl už předem, ale žádná velká poruchovost se nekoná. já mám třeba auto vyrobený v pátek a zatím paráda a když náhodou mám pochyby o kvalitách auta a nebo tvrdšího podvozku, tak každá jízda v autě to hned smázne, To si snad děláš srandu ne ! že rapid pry nemá zásadní problémy to byl bud vtip nebo tě platí ŠA ! ono stačí když si každá přečte fora a musí mu být jasné do čeho jde ! ale jak už jsem psal mockrát u rapida zaleží na jaký kus trefíte ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 (editace) hele, jaké zásadní problémy teda má, pouč nás... Problémy které hlásí více uživatelů Rapidů a jsou řešeny při servisní prohlídce - např. Editováno: 18. Duben 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.