Přejít na obsah

Čekání na Rapida - koupě nového vozu

manfroto

Doporučené příspěvky

Uvažoval jsem také o červené Rio metalíze, ale nakonec zvítězila bílá metalíza Moon. Kdyby někdo nevěděl jak vypadá a byl od Mladé Boleslavi, mají Rapida v této metle vystaveného nyní v Zákaznickém centru Škoda.

Ještě mě čeká asi 2,5 měsíce čekání ...  :kol-56:

Editováno: , autor: MBDusan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hergot, tady je to jak nějaká mafiánská krakatice, už jsem byl dotazován i přes zprávy :D taková malá velká Škodovácká rodina :)

Byl jsem to samozřejmě projet, ale na letňákách se zatím nechci pouštět moc daleko a zimáky už se mi moc nechce teď pořizovat. Do půlnoci si založím vlákno, teď vstřebávám dojmy :)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Nuž ak je pre teba 35 tisíc "nič" ( plus minus 8% žlava z 1.6 tdi ) tak ich kľudne nechaj predajcom pre nás ostatných je to minimálne mesačný príjem ktoré možem využit ja v svoj prospech - alebo ich " darovať " niekomu kto aj bez nich dokáže prežiť a prosperovať.

Editováno: , autor: dvorcidlo0
Odkaz ke komentáři

nj, ale velká síť prodejen škoda přímo vybízí ke srovnávání nabídek a tudíž ke slevám ze strany prodejce. pokud bys kupoval třeba Seat (  :kol-28: ) a zjistil, že máš prodejce 30 km od baráku a dalšího přes celou republiku a vyloženě bys chtěl Seata, tak slevu neřešíš, ale proč brat první nabídku, když mám v okolí 10 salůnů škoda a předhání se slevama

Odkaz ke komentáři

A koľko ste dostali " zľavu " z cennikovej cifry pri objednávke? 

25 TCZK (tehda to bylo tedy skoro tisíc €, teď to vychází na cca 900€), mylsim ze slusna sleva (cca 7,5%), bez ni bych to auto nekupoval a mel jinou znacku (fluence,megane, i30)

Editováno: , autor: rogerer
Odkaz ke komentáři

Mno dokud nemáte doma rapida tak se těšíte jak malý jardové :) ale až je doma tak zístite že zase taková šupa to není , je to spíše krám který občas leze pořadně na nervy , ja už bych po skušenostech z rapidem nikdy nešel do značky Škoda !!! :kol-26:

snad bude mít více štěstí na kus než já a jiní co maji problemy z rapidem

Odkaz ke komentáři

Já bych mohl sakramentsky kritizovat a vést antiškodovácké řeči po zkušenosti s tím bílým výtvorem co mám na profilovce. Vzhledem k tomu, že je to nepočítaně další v řadě vozů se slepicí ve znaku a doposud kromě tohoto vozu vše bez sebemenších potíží, se k této firmě vrátím s dalším aut(velká pravděpodobnost "pondělního nebo pátečního kusu"). Když se počítá názor, tak můj je ten, že ve které zemi žiji, tak v té budu podporovat tradiční výrobu, nejen aut, samozřejmě.Ale tady není forum třeba o sýrech, ale autech.. Tzn ve Francii PSA, Renault, v DE Opel, VW....., atd atd. Dokud budu žít tady a mít potuchu, že koupí této značky podpořím místní zaměstnanost budu kupovat místní výrobu. Pro Š-A jsou dodavatelé rozeseti po celém mém blízkém okolí- MBTooL PV, Dvořák Plasty Olšany u PV, LinaPlast Kralice, Mubea PV a tak můžu psát ještě chvilku.

Odkaz ke komentáři

no já nevím, ale vzhledem k tomu jak dlouho se Rapid prodává a kolik se ho prodává, tak s ním žádný zásadní problémy nejsou a že to má nějaký blbý vlastnosti, tak o tom kupující věděl už předem, ale žádná velká poruchovost se nekoná. já mám třeba auto vyrobený v pátek a zatím paráda a když náhodou mám pochyby o kvalitách auta a nebo tvrdšího podvozku, tak každá jízda v autě to hned smázne, 

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

no já nevím, ale vzhledem k tomu jak dlouho se Rapid prodává a kolik se ho prodává, tak s ním žádný zásadní problémy nejsou a že to má nějaký blbý vlastnosti, tak o tom kupující věděl už předem, ale žádná velká poruchovost se nekoná. já mám třeba auto vyrobený v pátek a zatím paráda a když náhodou mám pochyby o kvalitách auta a nebo tvrdšího podvozku, tak každá jízda v autě to hned smázne, 

To si snad děláš srandu ne ! že rapid pry nemá zásadní problémy :) to byl bud vtip nebo tě platí ŠA ! ono stačí když si každá přečte fora a musí mu být jasné do čeho jde ! ale jak už jsem psal mockrát u rapida zaleží na jaký kus trefíte !

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...