Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nic zásadního, jenom drobnosti, které mohou otrávit majitele - viz silentblok uložení převodovky, voda ve dveřích, občas nějaké pazvuky... Jinak řečeno nic, co by se nedalo najít i na vozech jiných značek. Je jasné, že ty stížnosti jsou zde víc vidět - od toho tu přece forum je - postěžovat si a řešit problémy.

• o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

tak to je prodejce kašpar a nebo tě prostě někým "důležitějším" pro něj odsunul... Rapid se nyní dodává za 2 - 3 měsíce max.

Editováno: , autor: Rypicong
Vloženo

No, ono to není tak jednoduché jak to vypadá. Mohl to sice někde zapinknout, nezadat do systému(což pochybuju), ale taky třeba nemá "volnou" kvotu a jednoduše se to zpozdí.... A kecy, že byl někdo odsunut hraničí s něčím co raději nekomentuju. Každému jde o čísla, prodeje, čárky nebo na co si někdy hraje. Proto je takový komentář hoden označení spekulace nebo konspirace.... :kol-44:  :kol-44:  :kol-44: :kol-44:  

Vloženo (editace)

tak mi vysvětli, proč on auto ještě 5 měsíců nemá a vypadá to, že když to dopadne dobře, tak ho převezme za měsíc. Takže čeká půl roku. I kdyby neměl kvótu na standardní dodací termín, tak by to určitě dostal dříve než za půl roku. Já nevím o nikom, kdo by auto objednal po novém roce a čekal půl roku... Ať jsem vlezl do jakéhokoliv autosalonu, tak každej se smál dodání za 6 týdnů apod. ale do 3 měsíců to garantoval každý...

Editováno: , autor: Rypicong
Vloženo

Tak to máš štěstí, já jsem auto (rapid spaceback) objednával v lednu (29.1.14) a auto nemám ještě zadáno ani do výroby...

prosím tě, máš tam něco spešl za výbavu ? co ti řekl prodejce a kde jsi si to objednával ?

Vloženo

Moje výbava je style plus 1.2 TSI 77kw a nějaké drobnosti navíc (digi klima, el. ovládání oken, zadní repro, dekor white piano, MDI,...)

Když jsem auto objednával, tak jsem se s prodejcem domluvil že auto bych si vyzvedl začátkem května (10.května). Ujišťoval mě že to je rozumná doba a že bude auto vyrobeno možná i dříve...

Cca měsíc a půl před vyzvednutí mi prodejce oznámil, že společnost Škoda nestíhá vyrábět a že posunula čekací doby. Bohužel s tím nemůže nic dělat, poslal mi číslo komise a poradil mi poslat stížnost do Škodovky, to jsem po uplynutí datumu dodání udělal. Přišla mi odpověď, že nestíhají vyrábět a omlouvají se. Pro bližší informace že mám kontaktovat prodejce (trochu zamotanej kruh).

Vloženo (editace)

Tak to mě mrzí, že čekáš tak dlouho. Ja jsem objednával 1.dubna a již 8. května bylo auto na prodejně. Mám 1,2 TSI 77kW, Ambition plus (navíc cliamtronic, vyhřívané sedačky, tempomat, elektrika i vzadu, 4 repro) a čekačka pouze 5 týdnů mě samého překvapila. Myslím, že šlo o malý tlak prodejce, jinak to nevidím.

Editováno: , autor: Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!
Vloženo (editace)

nicmene pokud uz uplynula doba resp interval doby dodani co mas na objednavce tak bys mel byt v lepsi pozici....pokud auto porad chces tak asi se vyplati jeste cekat a zkusit dostat od prodejce nebo skody nejaky bonusy navic... ale pokud si zmenil preference tak by ti meli vratit zalohu a muzes jit jinam pro neco jinyho :) Melo by to byt poruseni podminek z jejich strany (v tvem pripade ze strany prodejce ikdyz on za to třeba nemuze)... Pokud vím objednavka je zavazna a nikde nebylo napsano ze termin je predpokladany...proto je tam ten interval např. 8-16týdnů (ten jsem měl já)... Omluva je sice pekna ale dalsi tydny čekání navíc, to prece neco stoji...kupoval si to s tím ze auto bude v tu a tu dobu pripraveny, proto si platil zalohu, kteoru sis mohl dejme tomu do te doby dobře úročit.......

Editováno: , autor: rogerer
Vloženo

prosím tě, máš tam něco spešl za výbavu ? co ti řekl prodejce a kde jsi si to objednával ?

je velky rozdil mezi liftbackem, liftbackem style plus, spacebackem a spacebackem style plus. prvni ok, druhy prodlouzene dodaci lhuty, treti podobne nebo horsi a nejhorsi je posledni z nich.

mimochodem, v nemecku jsou pripady nevykryti osm nebo kolik mesicu starych objednavek na octaviu combi rs - liftback je pritom vcelku ok

Vloženo

Zdravim

Mam zaujem si zaobsarat noveho rapida. Viete poradit, kt. varianta by bola vyhodnejsia - skoda bez starosti alebo klasika akontacia 50% a splatky ? V pripade operat. leasing by som mal zaujem odkupit auto. Dakujem

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...